0 oy
49 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (12,031 puan) tarafından

image

benim oglum sağolsun hic sebze yemez. Bende alternatifler deniyorum :) bunu çok seviyo belki sizinkilerde sever kizlar. Içinde kabak var. Kabagi rendeleyip icinde herhangi bi peyniri koyuyorum maydanoz varsa taze sogan koyuyorum. Kirmizi kapya biber yoksa koymuyorum. 2 yumurta 2 kasik un. Kabartma tozu az bisey isterseniz arada koyuyorum. Pul biber yerse az bisey atiyorum. Pizza diyo oglum buna anne pizza yapsana diyo. Hemde 1 tatli kasigi yagla pisiyo

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ya benim çocuğum yemez ya deliricem içinde en ufak yemeği bisey hissetsin o an acından ölür yine yemez :D size afiyet olsun bacım 

(12,031 puan) tarafından
Benimkide sebze hic yemiyo canim. Taze fasulyeyi zorrrla yediriyorum bikac kasik. Onun disinda sifir. Kabagi boyle yiyo iste. Bide kirmizi mercimege katiyorum sebzeleri ben oyle anlamadan yiyo
tarafından
Mesela sularına ekmek batırır ondan da alır mı vitamin acaba :) kırmızı mercimeği bende yapıyorum içine pırasa havuç soğan sarımsak ne bulursam atıyorum çünkü çok sever
(12,031 puan) tarafından
Kiz ben herseyi koyuyorum ispanak semizotu kabak kereviz brokoli karnibahar ne bulursam. Cunku hicbirini yemiyo
(2,027 puan) tarafından
Ay benim kızda öyle makarnayı domatesli falan yapsam ufacik domates çekirdeği gelsin ağzına bırakıyor direk yemiyor. Bir tatlı vs yerken bir pul hindistan cevizi gelse tamam herşey bitiyo
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Ablamda boyleydi kabaklari havuclari bu tarz sekillere getirip zorla yedirirdi yegenime :)) afiyet olsun ogluna eline saglik
0 oy
(5,867 puan) tarafından

Eline sağlık :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 253 göst.
14 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 204 göst.
15 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 279 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 147 göst.

403,357 soru

12,081,953 cevap

36,357 kullanıcı

...