0 oy
425 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (635 puan) tarafından
Kızlar bu hurafe doğru mu ikincisinde kilolar verilmiyormus kız kardeşim öyle ilk doğumdan sonra zayiflamisti ikincisinde baya kilo aldı şuan 89 kilo veremiyor diyetisyene gitti 8 kilo verdi 89 da kaldi

23 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından

instagram fenomeni biri 6.yı doğurdu hala tığ gibi. diyeceklerim bu kadar ;)

(13,083 puan) tarafından
Onun parası ve yardımcıları var vermesi normal biz gibi ne bulursa yemiyordur bi kuş sütü eksiktir sofrasında eminim çoğumuz günü kurtarma derdinde  :)
(540 puan) tarafından
fakirlerin şişman zenginlerin zayıf olması paradoksu peki ahahahhah
(5,657 puan) tarafından
fakirler ekmekarasi gömup doyuyorlar . zenginler ceviz kadar bir tatliya bin liralar veriyolar haliyle yedim saniyolar.:)) yemek de ole kus kadar et misal. :) bide yey ye ye gt erittir merkezlerde kamplarda. tee kac sene once meryem uzerli kac milyon verip de  klinige gtmisti ikinciden aonra. tee kac sene once bir haftalik zayiflama kampina hadise 500 bin tl vermisti
(690 puan) tarafından
Canım o kadının neresi tığ gibi kalın kalın patlıcan gibi bacaklari var benim iki bacağım onun tek bacağından ince inan zayıf deyince şöyle gercekten çiti pıtı tığ gibi zayıflık geliyor gözümün önüne balık etlileri saymıyorum bı kategoride
(5,657 puan) tarafından
yeni kalinlasti o benle beraber bi digurdu 2022 de zirt diye zatifkamisti. sonra bida hamile kaldi bunda kalinlasti evet. onceden zap zayif ve sekilli. boyu da var sanirim.
-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından

1 de verdim.

2 de. Verdim 

3 te yapıştı kaldı.. herkes gitti yanımdan bi kilolarım gitmiyor çok sadık bana , beni bırakmıyor :D

Kurtulamıyorum eşşoğlusundan:D

0 oy
(3,729 puan) tarafından
Dikkat edersen verilir tabi ama ilk çocukta daha kolay bir doğum çünkü vücut bir kere tahrip oluyor ve kendine daha çok vakit ayırma şansın var. Ben de ikinci doğumdan kilolarımi daha veremedim iki çocuk ev işi doğum yıpranması filan derken daha zor sadece ama ugrasirsan tabi herşey olur.
0 oy
(5,657 puan) tarafından

image

ikinci dogum sonrasi insan iki ccgua yetismeye calisinca kendini oteliyor gecistiriyor o yuzden29 ay oldu hala didiniyorum. gerci ilk ay zayifladim sonra aldim 1 yas civari zayifladim 1 bucuk yastan sonra aldim . aha simdi yine zayifliorum
(5,657 puan) tarafından
:)56 ile hamile kaldim 67 ile dogurdum 54 e dustum sonra 67.7 ye ciktim. suan 61. hedefim ilk 55 falan . sonra 49 ölene kadarda olsa 49 u gormeden benim
mucadelem bitmez:) isterse 30 yil
sursun illaki gorecem o 49 u:))

57 ile evlendim ilk hamilelikte  67 ile hamile kalip 87 ile dogurup 57 ye dusmustum . iste ikinciye kazayla hamile kalana kadar yillarca korumustum oysaki:)
(11,063 puan) tarafından
Sen ben misin acaba :)  67 yle doğum yaptım 1.5 sene oldu 61im gram düşmüyorum hedefim 55 benimde ama çabam yok
(5,657 puan) tarafından
ben dustum 13 aydan sonra ama sonra 2 yasa dogru aldim . nasi oyle oldu anlamadim gecen sene aralik ocak subatta bir hastalik furyasi atlattik isal kusma. o surecte usendim hazir soyledik hep ccklarda yemeyince bari haziri seviyolar diye doysunlar diye. bende yorgunluktan usendim yemek yapmaya hazir soledik zirt birt . o donem aldim
(635 puan) tarafından
Gerçekten de hedefin 49 mu ama hasta olursun öyle kız okadar zayıflık iyi değil bence 55 kilo iyi bir kilo onun dışında çok zayıflayınca yüzden de gidiyor çöküyor yüz kötü oluyor
(5,657 puan) tarafından
universte zamanimda 47 falandim omrumde hayatimda en mutlu hissettigim donemlerdi. yil 2008 falan.
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Ilk oglumda 56 kiloyla hamile kaldim 67 kiloyla dogurdum. Dogumdan sonra 59 60 arasi gidiyodum. 5 yil sonra ikinci oglumu dogurdum. 60 kiloyla hamile kalip 71 kilo ile dogurdum. Dogumdan sonra 63 64 arasi gidiyodum. Diyetisyene gittim suan 57 kiloyum. Yani hurafe :) bence kardesim kan testi ile degerlerine baktirsin. Bi de diyette bazen vucut kendini korumaya alir. Kaldm 89da diye diyeti birakmamali bi anda kiriliyo o sinir sonra hizla verilebiliyo.
0 oy
(3 puan) tarafından
İlk hamileligimde 35 kilo aldım veremedim 2.de 10 kilo aldım 3.de 3 kilo aldım artık sürekli al ver bikmistim tüp mide oldum 54 kilo verdim ve gene hamileyim almamam lazım ama alıyorum
0 oy
(1,531 puan) tarafından

1. De kilo almadım 2. De yalan bence senin vücudunla genetiğinle alakalı bir şey bu kuzum :) 

0 oy
(11,063 puan) tarafından
Doğruluk payı var fakat kişiden kişiye değişir. İlk doğumda doğumdan çıktığım an eski kiloma dönmüştüm. Hiç emek vermeden sıkılaştım falan. İkincide gram veremedim 10 kilo fazlam var 1.5 yaşına geldi benim kilolar kaldı
0 oy
(5,234 puan) tarafından

İlk doğumda neredeyse bir ay içinde eski kiloma 42 kg döndüm. İkinci gebeliğimde 44 ile hamile kaldım şu an ki kilom 48 49 arası. 44 kiloya dönmedim çok şükür:)

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yalan bekarkende 49 kiloydum,üç çocuk doğurdum şimdiki kilom yine 49 kilo,hamileyken çok kilo almıştım hepsi kendiliğinden gitti ne diyet ne spor yaptım ama göbek biraz kaldı 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Alakası yok ilk 3 gebelikte 130 150 kilo arasiydim bu 4 cu hamileligim 63 kiloyum 

(1,835 puan) tarafından
Aaa ciddi misin nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah ya çok imrendim
0 oy
(13,429 puan) tarafından
İki doğumda da 20 kilo aldım ikisinde de eski kiloma kırkım çıkmadan ulaştım metabolizma ile ilgili bi durum bu bence
0 oy
(700 puan) tarafından
Birinci de verdim ikinci de verdim şuan üçüncü gebeliğim bunda da doğumdan sonra eski kiloma düşerim diye düşünüyorum çünkü bebek.emziriyorum.32+1 haftalık hamileyim sadece 4 kilo almışım doğumdan sonra üç çocukla oda yorgunluktan uykusuzluktan gider yani :))
0 oy
(41 puan) tarafından
Tam tersine ben birincisinde kilo aldım ikincisinde zayıfladım 
0 oy
(439 puan) tarafından
Bende öyle iki doğum yaptım ilk doğumdan sonra 48 kiloya kadar indim ikinci doğumu yapalı 3yili geçti doğum kilomunda üzerine çıktım ve veremiyorum 
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Kişiye bağlı alelade bir kalıplaşmış açıklaması yok bu konunun 2 normal doğum yapdim aralarinda 11 ay var bekarkenki kilomdayim  ama insan ruhen bitiyor ve kardeşim
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Hiçte doğru değil 2 tane çocuğum var 42 kiloyum :)
0 oy
(188 puan) tarafından
Bence tam tersi ben ilk doğumda çok zor verdim kilo ikinci çocukta hem kilo almadım fazla ve kolay verdim 
0 oy
(2,482 puan) tarafından
2 evladım var hala tıp gibiyim alakasız yani
0 oy
(72 puan) tarafından
Yok canim alakasi yok  bence o bünyeyle alakali ilk dogumdan sonra 55 kiloya kadr dustum 69 ile doguma girmistim ikinci dogumdada 69 70 arasiydim grne 55 dusuyorum  :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisabahar (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
4 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmanurrr (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
15 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 484 göst.
7 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraeae (86 puan) tarafından soruldu

403,389 soru

12,083,905 cevap

36,364 kullanıcı

...