0 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (974 puan) tarafından
Ay ben normalde böyle şeyleri akıl ederim de ne olduysa bu sefer aklımın ucundan geçmedi 

Saçımın orijinal rengi sarı turuncu karışımı bisey ben bu saçı siyaha boyadım 3 Ay geçti üzerinden saçlarımdan çıkmak bilmedi boya kaliteli olası varmış neyse diplerim sarı sarı uçlar siyah çok saçma bi görüntü vardı anlicaniz dedim ya kına ya boya boyicam bi akla geldim markette turuncu renk aldım geldim boyadım saçımı açmak aklıma bile gelmedi çünkü hiç siyah olmamıştı saçım daha önce sonucta 

Saçlarımın dibine işledi boya uçları yine siyah kaldı bi de boya saçıma yetmedi ikinci boyayı almaya gittim boyadım bana mısın demedi 200 lira harcadım yoktan yere bi de istediğim yine olmadı resim de koyarım birazdan

5 Cevaplar

0 oy
önce (974 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

Boyle oldu kizlar

Milletin dibinden siyah gelir benimki turuncu ajahhaha

image

Zaten kepekle uğraşıyorum bi de saçımı yakarsam çok üzülürüm gerek yok o zaman ya
önce (1,909 puan) tarafından
Ozman koyu kahve yada kahve tonlarında boya
önce (2,482 puan) tarafından
Bende tarçın bakıra boyadım yeni böyle oldu :D üstler senin saçından daha turuncu altlara doğru koyulaşıyor. Eşimşn çok hoşuna gitti bende bozmadım
Bu arada  kapalıyım zaten ahshkd
önce (2,482 puan) tarafından
Bende :D kapalıyım eşinin hoşuna gittiyse bir süre böyle kullan saçını yakarsan daha kötü olur
-Reklam-
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Resim koy da bakayim 
Koydum canim
Sen 1 hafta bekle sonra once açıci uyhula sonra istedigin rengi tekrar boya aciciyi uclardaki yere boys ama sen bi de brnim sacimi gor mahfettim
Yaa sen naptin kiz saçına hahah
Sorma valla gecen sene tam bu zamanlardi belime kadar kizil saclarimi tuttum ensem acik kalacak kadar kestim simsiyaha da boyadim depresyon sonucu sonra bi pisman oldum cocuklugumdan beri de sari sac hayalim vardi ama esmerim diye cesaret edemiyodum kime sorsam yakismaz diyolardi hatta burda da foto koydum ten rengimi yazdim herkes olmaz dediler ben duramadim yaz ortasiydi dedim acici alcam boyucam sari istiyorum onlere bi tutam atayim sacim uclarina da biraz golge gibi atiyim komple yapsam kotu olursa diye cesaret edemedim benim ensedeki sac omuzlarimi ortuyodu o ksdar uzamis brn uclardaki siyahı unuttum yaptim arkalar tarcin rengi oldu kendi sacima ulasmamis Allah’tan da ondekiler iyyyyy ustler bebek sarisi uclar tarcin rengi o halini de sevmistim yinede yeterki sari olsun ayni sekil gecen sy tekrar uyguladim arkalar biraz daha acildi onler tek ton olmasa da birbirine yaklasti kapaliyim cokda takilmiyorum goren olsa naptin sacina der ams ben begeniyorum :)
0 oy
önce (6,001 puan) tarafından

Hani koy foto kizzz bakalım bi :D

Koydum kiz
önce (6,001 puan) tarafından
Hahahahahaahaa ne ettin kizzz rahmetli babaannemin kınalı saçları gibi olmuş ☺
Ahahah ya valla o gördüğün turuncu kısma kadar saç diplerim görünüyordu işte ordan aşağısı siyahtı ne bilim ben ya böyle olacağını bi de o kadar emek beklenti çok moralim bozuldu eşim de beğendi güya Ay gülmemek elde değil ahha
0 oy
önce (1,909 puan) tarafından

Siyah saça açıcı olmadan tutmazdı ztn tutmamış dediğine göre   bnde geçenlerde saçımı boyadım ama ztn benim saçım  çok koyu değildi bir boya ile istediğim sonuca ulaştım 

image

Diyorum ya hiç siyah olmadığı için saçım aklıma gelmedi
Resim koydum
0 oy
önce (4,554 puan) tarafından
Evet gerçekten kötü duruyor kuaför şart olmuş  ya

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 657 göst.
0 oy