+1 oy
1,720 göst.
önce Aile kategorisinde (5,897 puan) tarafından

image

Hayatınızda en üzüldüğünuz an neydi diye sorsam ne dersiniz??

Bnm amcamın kızı dogum yaptı 2.5 yıl önce.  Dogumda çok zorlanmış yasida 40 falandı.  Bebek 1 hafta yaşadı sonra öldü.  Otopsi falan yaptılar ama bisi çıkmadı.  Doktor ihmaliydi . 

En cok üzüldüğüm an buydu . Bnmde oglum var belki ondandır :(

66 Cevaplar

0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Hangini diyim ki sana . Her gülüşün arkasında kopan onca fırtına var ki 
önce (5,897 puan) tarafından
Hepimiz öyleyiz
-Reklam-
0 oy
önce (1,565 puan) tarafından
Annemi morgta seni seviyorum deyip öptüğüm an
Ayyy basın sagolsun
0 oy
önce (2,482 puan) tarafından
Hamileyken nişanımdan düğünüme kadar her şeye yardım eden yeğenim araba kazasında hayatını kaybetmişti ve herkes benden saklamıştı erken doğum riskinden dolayı 
Kac gün daha saklanabilirki
önce (2,482 puan) tarafından
O gün öğrendim zaten haberlerde gördüm
Mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
önce (548 puan) tarafından
Az önce burda gördüğüm bir post hayatım boyunca kendimi şuan olduğu kadar çaresiz sinirli ve nasıl yardım edeceğini neler yapabileceğini düşünerek geçiren bir sinem görmedim
Aynen
önce (1,042 puan) tarafından
Canım bahsedilen post hangisi merak ettim ne olmuş
Bebege taciz postu
Bide 7 yaşındayken tecavüze uğrayan birisinin postu
0 oy
önce (411 puan) tarafından
Eşimin cezaevine girmesi ve insanın elinden hiçbir şey gelmemesi o kadar çok careszdm ki çok şükür geldi an olarak da eşimi alıp götürmeleri 
Üzüldüm
Rabbime binlerce kez şükürler olsun geldi tekrar
Gözün aydın;)
Sağol Allah razı olsun
0 oy
önce (329 puan) tarafından
Bebeğimi kaybedip kürtaj olduğum an 

Çok geçmeden kızımın gözümün önünde arabanın altında kalması şükürler olsun hiç bı şey olmadı ama unutamıyorum işte 
Ayy çok üzüldüm
0 oy
önce (2,812 puan) tarafından
Dağ gibi ikizim kaza geçirdi 19 yaşındaydik o zaman. O gece sabahı zor ettik, kuzenim vefat etti ikizim de felç kaldı o kazada. Görsen bakan bir daha bakardı fidan gibiydi hem iyi hem yakışıklı hem merhametli. Göze geldi, şimdi yatalak..
Allah şifa versin
önce (2,812 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
önce (311 puan) tarafından
Bebeğimin kollarımda nöbet gecirmesiydi ama ben Allah muhafaza başka bişey oldu zannettim çok şükür şimdi yanımda 3 yaşına girecek 
Allah hayırlı ömürler versin
0 oy
önce (13,508 puan) tarafından
Sayisiz……… 

En son mayıs ayında kiz kardeşimi kayıp ettim gidemedim 
Vefat mi etti
Evet…..
Mekanı cennet olsun inşallah:((((
Âmin Allah razı olsun
0 oy
önce (609 puan) tarafından

Bebeğim kalbi durdu onu duydumya mahvolmuştum en zor anım o kadar hiç bişey zor gelmemişti o yüzden şimdiki hamilelikte çok korkuyoruz ama kötü düşünmek istemiyorum sükür ama güzel gidiyor maşAllah :(

Hayırlı dogumlar dilerim
önce (609 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım :)
0 oy
önce (683 puan) tarafından
2 bebeğimi de anne karnında kaybettiğimi öğrendiğim andı herşey yerindeyken dünya bi insanın başına nasıl yıkılır o zmn anladım maalesef aynı acıyı 2 kere yaşamak zorunda kaldım Allah birdaha ne bana ne başka bi anneye yaşatmasın 
Amin inşallah cnm. Allah sabır versin
0 oy
önce (1,088 puan) tarafından
2.nci bebeğimle tedbir amaçlı bir gece kalmisdim ama nopcam da belli deildi ana bize gel dedim ben gelemem sen çocuğunu getir burda bakayım duzenimi bozamam misafirim var demisdi...o an kurşun yemiş gibi olmuşdum annem ve düzeni ha  anneme dedim aman düzenin bozulur gelmim diye 3 ay oldu gidmem zorda kalmadıkça hayat zalimbe
İnsanlar zalim ;/
0 oy
önce (3,792 puan) tarafından
Ben 13.5 senelik evliyim eşim 15 senedir hayatımda.. 

Hayatim üniversiteden sonra hep calismakla geçti.

Evimiz olsun arabami olsun imkanlarimiI iyileştirilelim diye uğraştık eşimle.Ve çocuğu öteledik. 

İşten ayrıldım eşim hep covuk olsun isterdi.Cocugumuz olsun diye Dr gittim erken menepo riski yumurtalık rezervi düşüklüğü ile belki tüp bebek havu yöntemi ile düşük bir ihtimal hamile kalabilecegimi öğrendim.Uzuldum çok ama karar verdim deneyeceğim dikkat edeceğim olmazsa evlatlık alalım eşime dedim eşim hiç yanaşmadi ama yanaşmazken bana hissettirdiği degersizlik hissiydi 10 yillil evlililigimde ilk defa boyle hissetyim sectigi kelimeler davranis sekli beni cok yordu yafa ben oyle dusundum bilmuyorum tabiki evlatlık almak buyuk bir karar istemeyebilir burada sonrun bana hisswttirdikleri bir gece yine konuyu açtım uff tamam diyip yattı o gece sabah kadar ağladım.Çocuktan cok hissettiklerime Ama resmen içim titredi çok üzüldüm.Aci gibiydi o üzüntü çok farklıydı.

Ertesi gün hamile kalacağım kararı ile uyandım eşimi komple görmezden geldim Biliyorum Rabbım bana yardımcı olacak hissediyorum beslenmeme dikkat hergun yürüyüş sigarayı bıraktım ve 35 yaşında  2 ay içinde hamile kaldım hatta hamile kalacağım günü bile biliyordum ama inan hissediyordum.

O üzüntü hala içimde eşimle.genel olarak uyumlu sakın özverili  bir evliliğimiz var gibi,ama ben o gece aslında çok değiştim.Ona bakışım hissettiklerim bir daha asla aynı olmadı ama o dönem hayatimin dersini bana sezgilerim algiladiklarim ile hissettiklerim verdi.Kosulsuz sevgi kızıma hissettiklerim oldu,...
Ben hep ikiz isterdim ikiz hamile kaldım  o gün anladım.Rabbim her istediğimi duyuyor ve verdi ama ikisini biri 10 haftalikke  kalbi durdu içimden bir ses sakın üzülme senin bakabilecegin 1 tane diyordu sadece seni duyduğumu bil.Ve hiç üzülmedim iç sesimi dinledim.Allah kizima sağlık sihat uzun ömürler versin insallah
En azından kucağın boş kalmamış  .birini veren Allah ikinciyi de verir
Sukurler olsun,Hakkıyla birine bakabileyim gerisi kısmet. Miniğim bana rabbimin emaneti bildiğim tek şey bu ,benim değil onun.Emanetciyim Ben uygun gorurse bir tane daha verir vermezsede sorun değil razıyım ben.
Allah uzun hayırlı ömürler versin bütün cocuklarimiza
Amin inşallah..
0 oy
önce (223 puan) tarafından
Benimde 29 Haziran 2023 de babamin haberini aldigimda
Allah sabır versin cnm ;(((
önce (223 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
önce (5,524 puan) tarafından

Belki hep dile getiriyorum ama 2 metre boyundaki abimi yerde ölmüş halde gördüğümde o an hayatımın en üzücü anıydı Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin ve öyle bir şeydi ki ambulanstekilerine yalvarmıştım ne olur kurtarın diye ama onlar vefat ettiğini benden önce biliyordu o yüzden tepki veremiyorlardı benimle birlikte agliyorlardı.

Bir de geçen hafta kızım pazarda saniyelik bir hareketimizle kaybolmuştu kızıma ulaşmam tam belki bir dakika sonraydı sorsanız saatler geçmişti pazarı ayağa kaldırdım o an çok çaresiz hissettim çok üzülmüştüm feraceliğim ferace giyen bir bayanın arkasına takılıp gitmiş sonra kadın fark edince elinden tutup pazarı gezmiş bu çocuğun annesi kim diye çok kötüydü
Abinin mekanı cennet olsun inşallah

Kızının da bulunmasına sevindim
0 oy
önce (1,982 puan) tarafından
Bende sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bebek rahatsızlandi yoğun bakıma aldılar. Lohusa halim ile 40 gün ağlaya ağlaya gittim geldim o hastane yolunu başında ağladım o aldığım beşik kıyafetler odası hazırdı. Bebeğimin öldüğü gün dünyam karardı. O saatten sonra hiç bir şey üzmüyor beni canımı yakmıyor. 4 yıl geçti hala ilk gün gibi ağlıyorum. Tüm raporlar sağlam hasta değil derken nasıl öldü aklımı kurcalıyor malum hastanelerinden biriydi . Allahtan geldiyse başım gözüm üstüne ama birinin parmağı ihmali varsa rabbim aynı acıyı versin onlarada
Allah belasını versin eğer bilinçli yaptiysalar:(((
0 oy
önce (494 puan) tarafından
Zor bir normal doğum oldu bebeğim oksijensiz kaldı 2 gün sonra vefat etti beni en çok etkileyen şey bu.  2 sene oldu hala canım acıyor.... bide onu oldukten sonra onu gördüm.   Bir annenin evladının oluşunu görmek:(
Dayanılmasi en zor acı;(((
önce (494 puan) tarafından
Evet ama başa gelen çekilir.  Her şey insanlar için
0 oy
önce (255 puan) tarafından
Bebeğimin kas hastası olduğunu öğrendiğim gündü beynimden vurulmuşa döndüm çok garip bir histi şoka girdim sanki o an onları dinleyen ağlayan ben değilsin bir başkasıydı ben herşeye uzaktan bakıyormuşum gibiydi 
Allah şifa versin cnm
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Evet üzücü şeyler yaşadım ama abartı bir şey yaşamadım. Ya da yaşadığımı zannediyordum. Ta ki burdaki yorumları okuyana kadar. İnsanların ne dertleri varmış. Ben tabağım bardağım kırılsa Bi saat ağlayan biriyim. Millet ne dertler görmüş yaşamış. Çok üzüldüm içim parçalandı yorumları okurken. Hele de bebeğimi sallarken evlat kayıplarını okumak.. Çok zor çok 
Maalesef öyle cnm
0 oy
önce (1,383 puan) tarafından
Meme kanseri olduğumu öğrendigmde hamile idim. Doktor bebeğin sakat olur ilaçla tedavi olursan vs dedi. 2.5 yaşında da bu kızm var. Oğlum olacakti. Çok istedim onunla tedavi olmak . Ama riskli dedi. Aldirmak zorunda kaldm. Eğer yaşasaydı bu aylarda doğum yapacaktm. Ben hastalığıma değil en çok ona üzüldüm Rabbım de biliyor ya.. 
Ayyy Allah şifa ve sabır versin cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 740 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yenianneadayi1 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 681 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 496 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Zeyzeyyy (148 puan) tarafından soruldu