0 oy
417 göst.
önce Diğer kategorisinde (311 puan) tarafından

Ikinciye evlilik yapmış olanlar özellikle veya biriyle ilişkisi olanlar sorum şu bende sarmış bi göbek ve biri küçük biri büyük meme var vajina dersen geniş :'(

Böyle erkeklerden çekiniyorum bu yüzden bosanmis biri olarak hayatıma birini alsam mesela nasıl olur diye korku var içimde beğenmez bide ikinciye evlilik yapmayı düşünüyorum mesela o adam bunları bende fark edince ne olur ya hep kafamda soru işaretleri :'(

11 Cevaplar

+6 oy
önce (8,834 puan) tarafından
Önce gidip bir psikolojik destek alsan.

Sonra bir işe girip çalışsan.

Sonra çocuklarını alsan 

Boşandığın adamdan para yardımı alıp üstüne adam sana evlen diyor bune beee madem destek alacaktin neden bosanip çocukları bıraktın.

Madem bu adam sana destek oluyor neden bosandin.

Daha ayaklarının üzerinde durmadan 2.evliligi düşünüyorsun. 

Yağmurdan kaçarken doluya yakalanirsin 

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ama sen daha çalışmaya bile başlamadan ayaklarının üzerinde durmadan düşündüğün şeye bak.

Lütfen ayaklarının üzerinde güçlü bir kadın olmadan evlenme 

Zaten senin kusurlarını gören ve konuşacak bir adamla 2.bir evliliği yaparsan şu şartlarda çok mutsuz olursun 

Lütfen yapma bunu kendini lutfennnnn
önce (311 puan) tarafından
Ben sadece merak ettiğimi yazdım buraya adam çocukları vermiyor bana da destek olmuyor ne yapayım yani çocuklar da beni istemiyor bizim olayımız karışık adam gitti başkasıyla evlendi ben de kendime Yediremedim psikolojim bozuldu çocukların çocuklarla ilgilenemedim
Bir postunda eski eşim destek veriyor demişsin.
Bir aralar destek oluyordu Ama artık daha olmuyor
İse girip önce bir ozguvenini kazansan sonra güzel bir destek bak yarın öbür gün çok pişman olacaksın ise baslamadigin için zaten ise başla maaş alınca ufaktan toparlanirsi
önce (2,018 puan) tarafından
Napim çocuklar da beni istemiyor ne demek ya gerçekten burda herkes öneriyor destek al artık şuurun yerine gelsin. Çocukların üvey annede olması çok mu güzel. Çocuklar neden istemiyorsa onu değişmen lazım ki geldiklerinde mutlu edebilecek kapasitede ol ilgilenirsen neden istemesinler. Gerçekten aklın başına gelince çok pişman olursun
-Reklam-
+1 oy
önce (288 puan) tarafından
Dört dörtlük olanı herkes sever canım önemli olan kusurlarla beraber sevmektir
Tabiki canim ya hiç takma kafana kimsede Angelina Jolie değil yaniiiii e bende evlendigimde 60 kgydim smdi 107 kg yım napim ölimmi yani kusursuz kadın arayan erkekleri anneleri sevsin
önce (5,657 puan) tarafından
hem oyle hemse ikinci evlilik yapacagin kisi de 20 lik delikanli gibi degildir . benim kocam 9 senede kellesti mellesti yuzu kiristi misal suan tanismis olsam begenmezdim. ama eski resimlerime bakarak bende onu. tanistigi sekilde kalmamism benden de yillar goturmus biseyler. haliyle korler sagirlar birbirini agirlar:))))
salisiyirsan maddiyata gucun yetiosa herseyin caresi var
Canım ben kendi adıma söyleyeyim hiç kimse beni beğenecek diye estetik olmam ben yani bana ne beğenmiyorsa beğenmesin ama kendim rahatsız oluyorsam görüntümden bu beni ruhen etkiliyorsa o zaman olurum yoksa bu hayatı kimse için yaşayamaz yani insan
önce (5,657 puan) tarafından
e tabiki. zaten mevzu insanin kendini begenmesi. :) arkadas kendi begenmedigi icin karsisindaki de begenmicek saniyor muhtemelen. haliyle direk ozguven ve icsel bir durum. ben mesela biriyle konusurken surekli burnuma bakio gibi hissederim. yandan poz vermek istemem. koltukta esimle yan yana otururken  arada elimle kapattigimi farkederim avcumu yanagima dayayip. paikljik olarak saklama ihtiyaci hissediyorum ki burnum estetik . cok sukur eski halinden cok cok iyi ama yinede istedigim gibi degil ucu dustu çokmeler var falan . bir aya ikinci amleiyati olacam burundan estetik. 2012 yilinda olmustum ilkini
Doğrudur canım geçmiş olsun evet insan kendinde beğenmediği yerlerden tabiki olabilir bu doğal bişey
0 oy
önce (5,926 puan) tarafından

Herseyi baştan konuşacaksın. Gerekirse evlenip boşanmış adamı seçeceksin. 

Nasıl yani her şeyi baştan konuşacağım oranın böyle şuram böyle mi diyeceğim yani
önce (5,926 puan) tarafından
Hayir tabikide . Cocuk doğurdum bilmem ne kilo aldım gibi anahtar cumle1er kurabilirsin. Yarın birgun evlenirse ayıbını yüzüne vurmasın
0 oy
önce (2,979 puan) tarafından
Benim 2. Evliligim eşimin ilk benim goguslerim çok kötüydü ama eşim ilk gördüğünde hiç sorun etmedi sonra estetik oldum zaten şuan 7 senelik evliyiz 2 tanede çocuğumuz var
0 oy
önce (1,756 puan) tarafından
Hepsinin çözümü var psikolojinin bile önceliğin kendi ayaklarının üzerinde durup önce psikolojin olmak üzere sonra bedenini düzelterek başlayabilirsin. Özgüvenini geri kazanır sonrada  daha sağlıklı bir evlilik yapmış olursun. Önceliğin psikolojin olsun, psikolojin ve ruh sağlığın iyi olmadıktan sonra sağlıklı bir evlilik yapabilmen çok zor olabilir. İnsanlar böyle zamanlarda yanlış kararlar verebiliyorlar.
0 oy
önce (105 puan) tarafından
Birşey yaşamak istiyorsan ilk önce ben bu bedende mutlumuyum diye kendine sormalısın  bence.

Kendin nasıl mutluysan senide o şekilde kabul edecek biri çıkacak.ben değilde kuzenim 2.evliliğini yapmıştı 

Cocuğun ilk evliliğiydi kuzenimin Bi çocuğu vardı 

Ama bu sorun olmadı onlar için çocuk kızın gözünün içine bakıyordu resmen.ama kuzenim Baska özel sebeplerden boşandı

Sizde hayatınıza alacağınız insanı iyi tanıyıp evlenin 

Arada uyum ve enerji olduktan sonra inanın dış görünüş arka planda kalıyor
0 oy
önce (50,748 puan) tarafından
bizde ilk evlendigimizde 0km gobeksiz falandik 

anne olduk dogum yaptik derken deformelerimiz oldu ☺️ seven boyle sevsin canim manken gibi gaci istiyosa ona gore baksin karsi taraf
0 oy
önce (3,221 puan) tarafından
Yani bunun için seni terk edecekse zaten hayatında olmaması daha iyi 
0 oy
önce (2,490 puan) tarafından
Benim ikinci evliliğim eşim beni ilk gördüğünde saclarim ***** yumuk kesilmiş boyası akmış hayattan bıkmış bir haldeydim çünkü boşanma benim için çok yıpratıcı olmuştu hiç süslenmek filan aklıma gelmiyordu sizi en kötü halinizle sevecek biriyle hayatınızı birleştirin çünkü güzellik kalıcı değil önemli olan  ruhunuz tabi karşılıklı olan duygularınız 
0 oy
önce (771 puan) tarafından

Oncelikle evlenme bosanma durumun ne bilmiyorum ama eski es durumun cocuklarin maddiyatin psikolojin buna elverisli ise yap neyse senin hayatin

Daha sonra ben senin yerinde olsa dogum yaptim derim kilo aldim verdim yine aliyorum falan derim haliyle dogum yaptigini soyleyince kilo falan gobegin anlasilir diye düşünüyorum yani adam anlar bence ters bisey olmaz onemli olanda zaten gobegin duzgun memelerin duzgun diye değil seni sen olarak sevmesi zaten
0 oy
önce (3,847 puan) tarafından
Karsina gelen adamda sixpackleri olan biri olmicak sonucta. Onunda gobegi kili tuyu olucak. Yani seni seven bedenin icin sevecekse o is icin evlenmis demektir. Evlilik bedenin guzelligiyle olmaz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
21 cevap 353 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu

403,402 soru

12,084,219 cevap