0 oy
34 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (157 puan) tarafından
Kızlar 37. Haftamdayım her gün uzun süreli yalancı sancılarım oluyor nstde çıkmadığı için yalancı diyorum yoksa her sancı da doğuruyorum sanıyorum. Sizin hamileliğiniz de de böyle sancılar oldu mu doktor normal diyor ama bu kadar ağrı ve sancı dayanılmaz şekilde nasıl normal olur aklım almıyor:(

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Olur canım bende sık yaşadım ve uykudan uyandırırdı beni , 38+5 de doğum yaptım 
önce (157 puan) tarafından
Sancınız var mıydı 38 den önce hiç
Ooo sancı ağrı ne ararsan canım:) ama vücudum tam kendini normal doğuma da hazırlamıştı suni sancı almama gerek kalmadan 9 cm açılmam oldu sadece bebek kanala yerleşmedigi için normal olmayıp sezeryanla doğum yaptım:)
Yok yani 38den önce nst de sancı çıkmış mıydı demek istedim aslında
Bir hafta önce gitmiştim çok azdı doktor haftaya gel dedi , onun bı gün öncesine doğumum başladı
-Reklam-
0 oy
önce (885 puan) tarafından
37 haftaya girmek üzereyim bende, bende de durum pek farklı değil. Özellikle kendimi biraz yorduysam belli zıvanadan çıkıyo. Biraz yorduysam dediğim de 1 2 saat ayakta kalmak bu arada ağır işler yapmak gün boyu ayakta kalmak falan değil. Ama normal olsa gerek, vücut kendini doğuma hazırlamaya çalışıyo. Elinden geldiği kadar dinlenmeye bak
Yorulmaya bağlı olduğunu düşünmemiştim. Gerçi benimde bir iş yaptığım yok yatıyorum genelde ama gece olunca çığrından çıkıyor sancılar
önce (885 puan) tarafından
Şöyle de bişey var ki, hiçbir iş yapmasan dahi vücudun her an ciddi enerji harcıyo hiç bişey ypamayarak da yorulabiliyoruz bu yüzden

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 60 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 54 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,501 cevap

36,359 kullanıcı

...