0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (1,704 puan) tarafından

Ailemden resmen dışlandım . Ne arayanim var ne soranim. 

Hadi annem küs babam da aramiyor haftada bir ben ararsam 2dk konusup kapatiyor. Artik onu da icimden aramak gelmiyor. 

Evlat olsan sevilmezsin lafi bana mi yazılmıs acaba diye dusunuyorum..

İnsan evladina boyle yapar mi.

Soz olsaniz ne tepki verirdijiz

5 Cevaplar

0 oy
(7,944 puan) tarafından
İletişimi keserim ki öyle de yaptım herkes iyi olsun da benden uzak Allah'a yakın olsunlar 
(1,704 puan) tarafından
Bizimde sonumuz oyle gorunuyor.  Ocakta umreye gidecekler o zamanda bi yakınlasma olmazsa kopacagim sanirim ararlarsa konusurum sadece
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Bu kadar kotu hissettiriyorkarsa uzaklas ama konu ana baba olunca ben keskin olamiyorum bide aranizda ne yasadi bilmedigim için birsey diyemiyorum canim
(1,704 puan) tarafından
Canim yillik izinde annem bana  izinde gittigimde temizlik yapmiyorum diye sitem etti ve kendince dise gelmicek bahanelerle bana küstü. 3aydir küs benimle kocamla torunuyla.
(926 puan) tarafından
Sacmaymis canim benim annem asla boyle seyler yapmaz
(1,704 puan) tarafından
Kime anlatsam zaten cok sacma diyor zaten o yuzden ne yapacagimi şasirdim
0 oy
(745 puan) tarafından
Eğer ki dışlandığımı hissediyorsam ailem dışında tabii ki ben de reddeye koyarım yani onlar beni evlat yerine koymuyorsa ben de onları anne baba yerine koymam anne baba ne kadar evladına düşkünse evlat da anneye babaya o kadar düşkün olur sevildiğini sevdiğini bir evlat anlar peki ailenin neden sana bu şekilde davrandığını hiç sordun mu yoksa yapılarından gereği mi böyleler sana karşı bence aileni al karşına otur konuş baktım aynı gidiyor her şey sen de kendi hayatına devam edersin ama şunu söyleyeyim ne olursa olsun annen babandır sonuçta bence iletişim halinde olmayı dene ya da onların bu davranışlarını neden olduğunu çözmeye çalış
(1,704 puan) tarafından
Canim 3ay oldu insan torununu kizizini ozlemez mi.
En son benimle esimin dogum gununu kutladi diye babamla kavga etmis bosanma davasi acmis. . Beni her yerden engelledi.
O olaydan sonra zaten hic cabalamak gelmiyor icimden. Ama kafamdaki hesaplasma da hic bitmiyor zor geliyor
(745 puan) tarafından
Ya canım benim aklım almıyor ya bir anne bu kadar yapar mı ya derdi neymiş bu kadar senle hayret bir şey ya hani üvey değil herhalde öz annen yani üvey olsa bu kadar yapmaz diyeceğim ama hani amacı ne acaba
(1,704 puan) tarafından
Bende anlamiyorum canim kucuklugumden beri hep zehir gibi davrandi bana ben onu hep cok sevdim. Uzaktayken en iyi arkdasi anlastigi benim yanina gidince 3gün sonra düsmani gibi davranir bana.
Ben onun bu davranislarindan korktugum icin hep uysal davrandim ona. Ev sattilar bisey istemedim. Miras geldi istemedim
Evlendim bana yaptiklari tek bilezik . O donemde yasadiklarimi anlatinca millet hep annen sen kaç diye boyle davraniyor derdi.
Benim mutlulugum batiyo sanki kadina.
Hep seni okuttum kpssye hazirlanmiyon diye üzerime  gelirdi. Girdim sinava derece yaptim. .

Yok benim mutlulugumla mutlu olmasi gerekirken tam tersi
(745 puan) tarafından
Allah içine ferahlık versin annenin inşallah umarım bir gün evladının kıymetini anlar ya anlamıyorum ya bir anne bu kadar evladına nasıl yani uzak durur soğuk durur bak sen de annesin ya evladının yani bir göz yaşına dayanabilir misin peki canım babanla konuştun mu hiç hani neden böyle davrandın ettiğini belki baban açıklama yapar sana
(1,704 puan) tarafından
Canim benim gozumde şu an annemin bahanelerinin hicbir onemi yok artik. Tek dusundugum bir anne bunu nasil yapar.
Namusuna laf etmedim namusuma laf getirmedim . Ancak boyle bi durumda insan boyle düsman olabilir benim icin.

Babamda ben anlamiyorum diyo bagiriyo cagiriyo diye senin hakkinda konusunca . Abimler konuyu acinca evden kovuyomus.

Yani karı koca kimsenin etlisine sutlusune karismayiz. İzinleri hep ailelerimizin yaninda gecirmek icin ozen gosteritiz. Bayram izni 3gün olsa bile 5 saat yol bosver demeyi,z .
Yani bunu hakedecek ne yapmis olabiliriz annemin gozunde bilmiyorum..

Psikolog arkadasim annen narsist seni zayif gorudgu icin seni üzerek tatmin oluyor dedi.
0 oy
(417 puan) tarafından
Konuşmazdım bana bir dönem öyle yaptılar bende evi terk etmiştim o sıra bekardım gitmedim aramadım açmadım babannemle kaldım bir süre 
(1,704 puan) tarafından
Bende sadece babamla iltesim halindeyim. Ama ben ararsam .  
Sindirebilsem onu da aramicam tamamen ortadan. Kaybolmak istiyorum
(417 puan) tarafından
Bir süre arama bakalım hatalarını anlıyorlar sonra
0 oy
(4,296 puan) tarafından

rabbim içinize ferahlık versin inşallah 

(1,704 puan) tarafından
Amin  anneminde kalbine hidayet versin. Dua ederseniz sevinirim
(4,296 puan) tarafından
Bol bol edicem cnm

İlgili sorular

0 oy