+1 oy
1,261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından

Kocaniz böyle bı kadınla yazismasini Instagram da gördüm siz olsanuz ne dersiniz şifresini bildiğimi bilmiyorr kadın numarasni atmış konuşmuşlar heralde eski  sevgilisi kadında evli çocukları var nasıl kadınlar var utanmaz kocamda utanmaz benim kocam olcak p.islik  bana asla  güzel laf kullanmaz

image

59 Cevaplar

0 oy
(11,818 puan) tarafından
Canım bunlari rezil et.oyle bir et ki cümle alem bundan ibret alsın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canim imkanin var mi bosanabilecek misin 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
İ.t bunlar bacım seslerine sokayım 
0 oy
(24 puan) tarafından
Yerinde olsam o telefonu kafasında kırardım
0 oy
(567 puan) tarafından
Kardeşim önce kadının eşini bulucaksın ona atıcaksın sonra hissettirmeden eşinin telefonund durum yapıp teldfonunu bozacaksın ki silemeyecek. Sonra mahkeme :)))) 
0 oy
(407 puan) tarafından
Bu net boşanma sebebi değil mi şimdi?
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Bence müdahale etmeniz lazım yoksa bu konuşmalara göre sonu iyiye gidecek gibi degil
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Bi kac tane daha kanit topla Kocasina at bakalim napacak kocasi 
0 oy
(577 puan) tarafından
Yavrum benim de eşimin mecburiyetten bir iki eski kız arkadaşı ile iletişimi var ama bu iletişim değil inan bana bu flört
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Aile grubunuz var mi? Oraya at, veya anne baba kardeslerine at bu konusmalari. Otur ve izle sonra. Hatta eski sevgilisinin kim oldugunu biliyorsan, instadan vs kocasini bulur onada atardim
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Okurken kötü oldum seni düşünemiyorum Çok zor bir durum
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Mqdem kulağının pası silinmiş neden eski sevgili onla evleneydi şerf.siz
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben katil olurdum heralde
0 oy
(895 puan) tarafından
Ohaaaa ben olsam duruma atardım rezil ederdim
0 oy
(291 puan) tarafından
İlk önce o kadının nosunu bulur kocasina atardım bu mesajalri anlatırdım oruspu karına ne dyrsan de benm evliliğim biti bitirdm de sonra o karısından alır hakkını 2 Side o mesajları duurmda paylaşır p***kocamın beni aldatiginin delilidir bu akrabalar inanmayacak yâda ailesi alın size diye ve o dk çilingirci çağır evjn anahtarini değiş eşyalarını koy poşete eşinin alma eve git dava aç bunlarida sun tazminat navaka para her boku al sürünsün i**gibi
0 oy
(310 puan) tarafından
Kadının direkt kocasına at bu konuşmaları sonra otur izle 
0 oy
(725 puan) tarafından
Birşey diyemem muhtemelen ölmüş olur. Bacım delirdin mi. Ne diyeceksin buna. Canım ne ya. Ben olsam direk kadının kocasına ss atarim. Adamı da bir güzel bozarım. Bunu da her yerden paylaşırım ki herkes görsün duysun. Büyük konusmayayim ama bir daha içim almaz bu adami
0 oy
(1,641 puan) tarafından
Kocamı delik deşik eder. Kadını da kocasına söylerim sanırım. İnşallah şaka yapıyorsundur.
0 oy
(883 puan) tarafından
Yani beni etkilemez. Eski kocam olur kendisi o saatten sonra, vazgeçtiğim şeylere de dönüp bakmamak gibi bir huyum var. Allah herkesin çarşısını pazar etsin der geçerim. 

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,194 göst.
0 oy
14 cevap 532 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,060 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Komutan LOGAR !! (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,457 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Misafiirr (3 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...