0 oy
51 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar kendimi cok güçsüz, zayıf hissediyorum. İlk bebeğim 8 aylık oldu. Çok şükür sakin, mutlu bi bebek. Ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum sanki. Ek gıda süreci iyi gitmiyor o yemek istemeyince ben kendimi çok çaresiz hissediyorum. Eşimin çalışma saatleri çok uzun bazen eve gelip yemek yiyip yatıyor. Onunla sohbet edemekten sürekli yakiniyorum. Hep yorgun hep çok çalışıyor. Bazen kendimi sadece ağlarken buluyorum ve bebeğimin beni böyle görmesine çok üzülüyorum. Şu an bile elimde telefon bunları yazarken bi köşede kendi kendine oynuyor. Anneliği mi beceremedim evliliğimi kaldiramadim bilmiyorum. Çok severek evlendim 26 yaşındayım bebeğimi planlı isteyerek yaptım ama şimdi her şey üstüme geliyor sanki. Biraz desteğe ihtiyacım var  

2 Cevaplar

0 oy
(1,002 puan) tarafından
35 yaşındayım.3 yaşında ve 7 aylik iki çocuğum var..normalde çalışan bir kadınım ama bir yıldır evdeyim.nen de senin gibi hissediyorum..yemek yapmak istemiyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum başaramadım beceremedim gibi hissediyorum çok üzgünüm hep başım ağrıyor bi labirentin içine girmişim de çıkamıyorum sanki..çocuklarıma aşığım..ikisini de isteyerek yaptım çok şükür bin şükür ama yetemiyorum ve kendimi kaybetmiş gibiyim artık..yani destek olamıyorum ama yalnız olmadığını bil..sanırım depresyondayiz
-Reklam-
0 oy
(146 puan) tarafından
Emzirdigin sürece lohusasin ve hassas oluyorsun.dusunduklerin hissettiklerinin hepsi normal ama bu günler geçecek o yüzden oturup üzülmek yerine kalk elini yüzünü yıka namz kikyorsan abdest al namz kıl.sonra çocuğuyla güzel oyunlar oyna aktiviteler yap bu günler bir daha geri gelmeyecek.yetisemiyorum diye düşünme yapbildigini yp yapamadığınız deki can sağlığı olsun olur gider 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 227 göst.
+3 oy
8 cevap 213 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.

409,903 soru

12,323,831 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...