Yargılayanlar linçleyenler olacaktır eminim. Durumu şöyle söyleyeyim. 2 yaşında kızım var. Zaten aklı ermeye başladığından beri zor Bi çocuktu. Hele 1 buçuk yaşından beri hep kötü oldu. Her şeye ağlar güldüğü zamanlar nadir. Yemez durdan anlamaz uyumaz. Gece geç saatlere kadar oturur sabahın köründe kalkar. Gündüz uyumaz. 2 ay önce doğum yaptım. Kıskançlık vs yok. Ama bu süreçte ona tahammülüm kalmadı. Bağırmak istemiyorum hele şiddet asla. Ama kendimi tutamıyorum çok kez bağırmak geliyor içimden. Asılsız yere ağlar bağırır. Yanında olan şeyi bile benden ister. Yaptığı yaramazlıkları saymıyorum bile. Su içsin diye su veriyorum Sulukla. Onu alıp koltuğa halıya neresi denk gelirse döküyor. Veya üzerine döküyor. Evet yapmadan anlayacak yaşta değil küçük ama en azından kaç kez gösterdiğim söylediğim şeyi anlayacak yaşta olduğunu düşünüyorum. Kendimden nefret ettim. Bu düşünceye girdim diye de kendimden nefret ediyorum. Kendimi sorguluyorum ki sorgulamam da gerekiyor bu durumda. Kızımı artık sevesim bile gelmiyor. Bazen çok seviyorum sarılıyorum öpüyorum ona kendimi öptürüyorım ama eskisi gibi hissetmiyorum. Ona yansıtmıyorum bu durumu ama ben gerçekten çok kötü hissediyorum. Eski hislerim yok. İnsan evladına böyle hisseder mi ya? Evlat sonuçta canından can ama bilmiyorum. Doğum yaptığım ilk zamanlar ona daha çok düşkündüm. Onunla daha çok ilgilendim. Ama artık ilgi zamanı kısalınca mı böyle oldu bilmiyorum. Biliyorum beni yargılayacaksınız ben bile kendimi yargılıyorum. Ama lütfen üzerime gelmeyin. Bu durumun geçici olduğunu da biliyorum. Ben evladım için canımı bile veririm ama bu aralar neden böyle oldu bilmiyorum
Ablamda aynı durumu yaşıyor ama 2.yı yapmadı bu yüzden kızı 5 yaşında olacak. Hala cekıyor 2.dusunmuyor bu yüzden çok güzel korunuyor. Keşke bu 2.yı yapmasaydın en azından şuan 2 cocugada sanada günah
Sadece akıllı uslu laf dinleyen çocuklarmı sevilecek canım. Benimki 17 aylık bugun tam 3 kere üstünü değiştirdim . Birinde suluğu boşalttı birinde masaya ablası dolu bardak koymuş onu asıldı döktü. Yapacak bişey yok dönücez arkasında . Dökerken ben gördüm uzakta yüzüne döküldü korkttu kaçtı bende gülmeye başladım mesela gel buraya korkak tavuk die . Sen bence loğusalık psikolojindesin hala . Ama gecicek emin ol . kızın aklı başında uslu okula giden bir hanım hanımcık kız olucak . o günlerde gelicek sabırlı ol bu günlerini bıdır bıdır konuştuğu günleri özlüceksin çok çabuk geçiyor o günler bence tanıdını çıkar. .. büyük kızım 5.ssınıfa gidiyor videolarını izliyoruz ne ara büyüdü diyorum
1,490,588 soru
24,360,602 cevap
347,066 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın