Aynen öyle tatlım. Mesela ben sırf bu yüzden kaynanama ayda yılda bi gidiyorum ama o benim evimden çıkmıyor bu sefer de..
Dün bi kayınbabam çok ısrar ettiği için sevsin diye götürdüm 4 aylık bebemi. Kayınbaba görür görmez diyor ki, "oğlum, seni hep yatırıyor mu bunlar?" Lafın kimden geldiği hemen belli oluyor tabi. Kaynana eve gelir gelmez bebemi anakucağından alır yüzüstü tutar sırtına masaj yapar (sırtını dinlendiriyormuş) muhtemelen kayınbabama da, her gittiğinde çocuğu anakucağında yatırdığımızı şikayetlendi. -her zaman uyguladığı taktiktir- yani çocuğu yatırsak suç, kucağımıza alsak, "kucağa alıştırmayın" diyecekler. Kafayı yememek için ayda yılda bi gidiyorum. Yine akıl vermeler falan başlıyor.
4 aylık bebeğim biraz gelişimi önden gidiyor(maşallah) kayınbaba bunu da dert ediyor. Bi büyümesini durdurun doktora götürün iğne vursun diyor. Nefes alamıyor diyor. Başka biri olsa sevinir torunum boylu poslu olacak diye. 3 çocuğum var çok şükür üçü de farklı. Mesela ortancam erken doğdu ve minyon. İlk kızım baya iri yarı. Allahın işine karışmaya çalışıyorlar. Sorunlular.