0 oy
921 göst.
önce Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Eşim liseyi okudu sadece ve konuşması okuma yazması çok kötü şimdi diyeceksiniz bunları bilip evlendiniz bunlara mı takılıyosunhz kendisi çok merhametli vicdanl8 merttir ama bazı kelimeleri söyleyemiyo zatene saten falan diyo ve yengemlerin yanında boyle konuşunca dalga geviyolar bende gülüyorum ama içten içe sinir oluyorum eşime diyorum kitap oku bir şeyler öenriyorum kalbini kırmadan ama dinlemiyi

32 Cevaplar

+11 oy
önce (19,050 puan) tarafından
Dalga geçenlere ağzının payını vermen lazım. Senin eşin o. Gözünün içine baka baka eşinle dalga gecemezler. 
önce (13 puan) tarafından
Ağzının payını veriyorum bidaha yapamadılar zaten
önce (19,050 puan) tarafından
Tamam eşinle laf aralarında kelimelerin doğrularını söyleyerek konusabilirsin.
önce (311 puan) tarafından
Ağzının payını veriyorum diyon da yukarda da onlar eşimle dalga geçince bende gülüyom demişsin gülmek yerine o an cevaplarını ver bakalım bir daha yaoacaklarmı
-Reklam-
+3 oy
önce (13,523 puan) tarafından
En başta akrabalarınızla birlikte sizin de gülmeniz empati kurmayı deneyin
+3 oy
önce (195 puan) tarafından
Yengenler Oxford mezunu mu? 

Eğitim şart ama eğitim almayan biriyle dalga geçiuorsunızsa en büyük cahil sizsiniz orda gülünecek bir durum yok. Nerden biliyorsun belki okumaya imkanı yoktu zaten belki şuan eşinde pişman okumadığı için ama böyle düşüncesizlik olunmaz
+3 oy
önce (1,303 puan) tarafından
Bir söz var 

millet itiyle övünürken ben aslanımda kusur aramam
+2 oy
önce (2,345 puan) tarafından
Bence esinden once dalga gecenlero duzeltmeye calis canim.
Tabiki cevaplarını veriyorum bidaha yapamazlar
önce (4,161 puan) tarafından
Eminim ki vermiyorsun yazmandan bile belli bende gülüyorum tepki alınca kıvirmayin
Tam bende gülüyorumrahatladnizmj
önce (4,161 puan) tarafından
Yazıklar olsun sizin gibi eşe  siz doktora mezunusunuz sanırım
+2 oy
önce (129 puan) tarafından
Eşinizin olumsuz yönlerine değil olumlu yönlerine odaklanın . Bir çok insan merhametli ve vicdanlı bir eşe sahip olmak ister .Evlilikte esas olan eşin merhametli vicdanlı olmasıdır. Bunun için Allah'a şükür etmelisiniz.
+2 oy
önce (2,421 puan) tarafından
Biri eşimle dalga geçecek ağzının ortasına bir tane çakarım. Siz bence o dost görünümlü düşmanlardan uzak durun
+2 oy
önce (480 puan) tarafından
Benim eşimde söyleyemez bazı kelimeleri mesela ekşiye ailecek eşki derler navigasyon diyemez mesela ama umurumda mı.. aslaa biri benim kocamla dalga geçecek valla ilk ve son geçişi olur gömerim yemin ederim annem evladım eşim kırmızı çizgimdir.
+2 oy
önce (1,522 puan) tarafından
Bunun okumayla ne alakası var hanım efendi ? İnsan Öz'üule konuşur tabi hep elit elit mi takilsun bende işime gelmezse eşime zattene.....derim ama işime gelince çok elit bir kişilik olurum.ne var bunda dalga mı geçsinler sen daha beter tiye al ki beyin denen .uçurumu herkes farketsin...

Herkesten bitane sonuçta ✓
+2 oy
önce (1,006 puan) tarafından
Eee ne var bundaki olabilir benm eşimde bazen konuşurken yanlış konuşuyor bazı kelimeleri yadrgamiyorm ya yani sende gulene kadar ağızlarının payını verseydin  canım kusura bakma yani güldüm bende içten içe sinrlendim diyorsun olablir herkesin illaki yanlış konuşması vardır senin illa istemenle okuyacak degl içinden gelirse okur kimse dört dörtlük degl yani çok saçma eşinle tartışma konun der susarım 
+2 oy
önce (342 puan) tarafından
Benim eşim ilkokula bile gitmemiş kendi çabasıyla çat pat yazması var evrak devlet işlerinde hep ben giderim onla hiç gocunmam hiç utanmam utanılacak o kadar şey varken en son takılacğm şey bu olur oda mesela özledim yerine üzledim der 
Utanmıyorum sadece kendisini geliştirmesini söylüyorum eşime postu actigima pişman oldum
önce (342 puan) tarafından
Bende arada söylüyorum öyle değil böyle okunur söylenir diye ama yüzlerce insanın olduğu bir platforma yazacak kadar dert edinmiyorum kendime
önce (468 puan) tarafından
bazi insanlar buna takintili olabilir bu elestirmek yermek degil kj ben post sahibine hak verdim acikcasi
+2 oy
önce (1,057 puan) tarafından
Şöyle düşün eşin Türkçeyi çok iyi kullanıyor ama merhametsiz vicdansız olsaydı ne yapacaktın, birçok kadın merhametli bir eş istiyor ve çoğu eşlerinin merhametsizliği yüzünden darp ediliyor, ketlediliyor o yüzden eşinizin iyi yönlerine bakın ve eşinizle dalga geçen babanız olsa haddini bildirin çünkü eşiniz ve siz bir ailesiniz ona yapılan her saygısızlık dolaylı yoldan size yapılıyor 
Haklısiniz
+2 oy
önce (659 puan) tarafından
Biri benim kocamla dalga geçse ben onun alnını karislarim soyleyemiyor olabir ne var bunda acinda k..cinza Gül'ün de çok mu komik de yazık adama valla üzüldüm ya
+2 oy
önce (496 puan) tarafından
Çok kırıcı ve tuhaf insanlarsiniz ya şimdi bunu buraya yazınca eline ne geçti 
+2 oy
önce (105 puan) tarafından

Ben ilkokul terkim ama lakabım tdk'dır, ingilizce arapça ve az biraz özbekçe bilirim. Mesaj veya yazı yazarken çok dikkat ederim mesela ama konuşmalarım genelde şiveli ve ağzım bir yörük ağzıdır.

Gucak derim kucağa. Ne diyon derim, nabıyon derim, nassın, anayın porselen takımı mıyım ben, gocayörük, ellaaam, zatene ben de saten derim, heyecanlanınca kekelerim falan...

Eğer eşim sizin gibi bunları dert ediyor olsaydı kalbim çok kırılırdı çünkü beni ben yapan şeyler bunlar. Alaska böyle biriymiş, değişmemi isteyen başkasıyla evlenseydi.

O sebeple size biraz kızacağım, şahsınızı tanımadığım için alınmayın lütfen sadece haddim olmayarak nasihat edeceğim.
Eşinizin eğitimi bu kadar önemli mi gerçekten? eşinizle dalga geçenler EŞİNİZ KENDİSİNİ GELİŞTİRSE BİLE DALGA GEÇECEK KONU BULURLAR. Yengeleriniz hadlerini bilmiyor.

Sizin kocanız olmasından evvel o Allah'ın bir kulu. Birisinin arkasından yalan konuşursanız bu iftira, doğruları konuşursanız bu dedikodu olur. Siz de, yengeleriniz de açıkça dedikodu yapıyorsunuz. Üstelik bu kimse sizin eşiniz.

Eş kelimesini doğru anlamak gerek. Sizle o adam eşitsiniz. O adam neyse siz de O'sunuz. O yüzden yengeleriniz dolaylı yoldan sizinle de dalga geçmişler. Geçmiş olsun.

Bile isteye kendinizi rezil etmişsiniz, o adamsa sizin ve yengelerinizin sevaplarını aldı. Karlı çıkan yine eşiniz oldu ama onun adına da üzüldüm. Karısı kendisini aşağı görüyor.

Eşim üniversiteli ama ben ilkokul mezunuyum. Eşimin medrese eğitimi 2 sene ama benimki 18 sene. Kimin hangi mevzuda daha bilgili veya cahil olduğu aşikar olmuştur. Siz belki okudunuz ettiniz ama eşiniz de sizin cahil olduğunuz bambaşka bir tecrübeye sahip olabilir.

Size tavsiyem bu düşüncenizden kurtulun, yengelerinizden de uzak durun. Eşinizi SİZ SEÇTİNİZ. Seçimlerinizle alay etmelerine müsaade etmeyin.
+1 oy
önce (146 puan) tarafından
Eşin nereli  ki
+1 oy
önce (746 puan) tarafından
Sen ne mezunusun merak ettim
+1 oy
önce (145 puan) tarafından
Ben ortaokul mezunuyum esim öğretmen aslinda ilk zamnlarda sorun yoktu ama sonrada iyiden iyiye kendimi kotu hissedyordum arkadaslari arkadaslarinin eşleri hepsi meslek sahibi insanlar esim hic bi zamn yuzume vurmadi ama herzamn seni aciktan okutalim dedi aslinda buna sevinmis gibi gorunsemde icten ice uzulyordum acaba benden utanyor mu diye suan aciktan liseyi okyorum dun esime dedim ki sen herkeze ehliyet aldirdin bi bana aldirmadin dedim ogretmenlik yapmyor direksyon eyitmeni iste ben oyle diyince oda bna dedi ki sen cok acik ogretimi bitirdin de yani burda demek istedigim davul bile dengi dengine gercekten insan denk.olmazsa birbirine her iki taraftan biri illaki uzulyor kriliyor 
Bende bundan bahsediyorum bende ögretmenlik bitirdim eşim ilk okul terk açık ogretim liseyi okudu benlik gerckten bişey yok asla eşimden utanmıyorum ama ister istemez çevre insanı etkiliyo
+1 oy
önce (10,122 puan) tarafından
Dalga geçenlerle birlikte gulececegine onlara kizacaksin. Belki dili dönmüyor belki söylemiyor çok kötüsünüz ya vallahi 
+1 oy
önce (1,612 puan) tarafından

Aman canım takıldıgın şeye bak benimkide üni bitirmiş hatta balıkesir ünisi güzel sanatlar bölümünü okumuş ama yazmadan bir haber yani bazen diyorum senin Türkçe hocanın ellerinden öpesim geldi diye :D yazma özürlü oluyor arada bi kalbim yazacagına kalpim yazar harfleri yutarak yazar hiç takılmam :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 341 göst.
+1 oy
53 cevap 1,884 göst.
22 Kasım 2024 Aile kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 445 göst.
0 oy
5 cevap 348 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,513 soru