+1 oy
744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,088 puan) tarafından
Eşim eskiyen bir şeyini atmak istemiyor. Geçenlerde pantalonlarını ayırdı giyip giymeyeceklerini. Ben atmak istedim izin vermedi. Kaldır kazanın altına lazım olur diyor. 10 a yakın pantalon dediğim de. Eve boya yaparken lazım olurmuş. Yeni bir mont aldım ona diğeri eskimiş diye onu bile dolabından çıkarmıyor. Evlendiğimizden beri tek attığı şey çorapları oldu. Ben ne yapacağım böyle.

Sizin de eşleriniz böyle mi

. Kendini. Böyle yaparak tutumlu sanıyor bir de. Ben israfçı oluyorum

43 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Ay ben atarım sonra aklına geldi şuyum vardı nerde bulamıyorum attım diyorum gülüyor ocağıma incir ağacı mi dikecen kârı der. Eskiydi attım derim geçer gider. Ona kalsa hala yenim sırf o kendine almasın hep bize harcama yapsın diye 
-Reklam-
0 oy
(3,630 puan) tarafından
Valla.csnim Benim eşimde öyle ben o evde yokken alıp ya ikinci el kutusuna çöpe gidecekleri çöpe atıyorum o gelmeden çöpleri alıp gidiyorlar görmüyor haberi bile olmuyor sıkılıyorum ben evde fazla eşyadan eşimde biriktirmeyi çok sever ben elimden çıkarırım hemen ne yapayım en iyisi böyle yapmak öteki türlü laf söyler attirmaz zaten şimdide aramıyor ki nerde diye kullanmıyor çünkü 
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Benimki  öğle idi hatta çok eski bir tişörtü attım diye kavga etti ben biraz eski ya oraları yırttım dar gömlekler vardı yakaları eski onların düğmelerini kopardım sonra oda attı giymiyorum diye ama ufak ufak at şimdi öğle yapıyorum onun keyfini mi beklicem

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,468 göst.
0 oy
3 cevap 355 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 881 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 513 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde e2000 (32 puan) tarafından soruldu