0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (1,154 puan) tarafından
Benim makinem bnyoda ve altına su gidiyor bu yüzden boyaları soyuldu alt yanların. Altlık kullanan car mı su gitmesin ıslanamsın diye. Nasıl altlıklarınız o tarz bişey alıcm

7 Cevaplar

+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım altına su gitmesede nemden buhardan bi zaman sonra paslanip bozulucakrir bnd kendi evim ama oraya kesinlikle koymadım kayınvalidemle rin öyle oldu cnk
-Reklam-
+1 oy
(7,133 puan) tarafından
Benim de mutfakta tezgahımın altında üstüne hep su degiyor benimki de bu gidişle oyle olacak sanırım 
+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Benim holde banyoda yer var ama koymam havalandırma kücük oldugu için çürür makinem buhardan
0 oy
(50,842 puan) tarafından
bizim evin orta yerindd keske banyoda olsa
(50,842 puan) tarafından
aman Allah icat edenden razi olsun eskiden merdaneli vardi annem ne ugrasirdi
tarafından
He kız annemdede vardı çok ugraştırıcı valla makina resmen hayat kurtarıyor yemek temizlik cocuk yeteri kadar yoruyor zaten
(319 puan) tarafından
Ay benimde oyle yaaaa nasil **** oluyorum . Ev kucuk bi de gece camasir atamiyorum cunku esim onun sesine acayip ayar oluyor. :( keske banyoda olsa. Banyo bujar oluyorsa kapisini acik tut . Su gidiyorsa onun icin satilan metal sehpalar var ondan alabilirisn
(50,842 puan) tarafından
gunduzde kizimi uyuturken açamıyorum sesine korkuyo uyku arasında ☺️
(319 puan) tarafından
Aynen bnm kizimda seste uyaniyor. Valla camasir problemi var evde :D
0 oy
tarafından
Normalde benimde banyoda yerim ama ben çocuk odasına dolp yaptrcsm şuan çocuk odasında duruyor dolabın içinde kullanacağım dolabı da kıyafet konulur başka bisey konulur benim annemin banyosundyadi bozuldu 
0 oy
(377 puan) tarafından
Cnm bzde kalin mermer var ztn duskabin var su gelmesi imkansz olduki yikarsam genelde silerm su gtmez yani. Yuksekte duruyo tam ona gore kesilmis
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Zemini asacak 3 parmak yuksekte bisey yaotir canım paslanmaz böyle 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,437 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif2855 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,303 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Papatyacicegi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 375 göst.