+2 oy
131 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (109 puan) tarafından
Annem tencere arayışında günlük kulalnablr memnun kaldığınız var mı fikir almak istiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,244 puan) tarafından
Çelikte korkmaz, döküm de thermoad kullanıyorum. Çelikten çok memnunum, dökümler de eh işte daha iyileri vardır.
(109 puan) tarafından
Çelik iyi o zaman
-Reklam-
+1 oy
(1,007 puan) tarafından
Granit ve teflondan uzak durun. Döküm ve çelik tencere kullanıyorum. Çelikler Korkmaz'ın perla serisi. Çok çok memnunum. Alıyosun ömürlük kullanıyosun
(109 puan) tarafından
Granit çok mu kötü
(1,007 puan) tarafından
Dikkatli kullanılmazsa uzun ömürlü olmaz granit. Evlenirken granit setim vardı çeyizimde. Tencereleri ata ata sadece pilav tenceresi kaldı. Onu da özenle kullanmaya çalışıyorum soyulup atmak zorunda kalmim diye
(109 puan) tarafından
Benim de ceyizimde var onalrdan daha kullanmak nasip olmadi
(1,007 puan) tarafından
Şuan ki aklım olsa asla almam direk çelik ve döküm setlerle başlardım. Döküm tencerelerim lava. Ömürlük hatta evladiyelik diyebilirim. Çok lezzetli yemekler kızartmalar yapılıyor
(109 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim
+1 oy
(4,388 puan) tarafından
Emsan kullaniyorum memnunum
(109 puan) tarafından
Teşekkürler
+1 oy
(10,395 puan) tarafından
Çelik tencere kullanıyorum günlükte çok iyi markası eski bilindik bir marka daha ananem ben bebekken almis benim ceyizim için 6 yıldır kullanıyorum gayet memnunum 
(109 puan) tarafından
Maşallah peki teşekkür ederim
+1 oy
(7,076 puan) tarafından
Korkmaz aldım inşallah memnun kalırım 
(109 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(133,998 puan) tarafından
korkmaz alacakdim tefal aldim 
(109 puan) tarafından
Peki nasıl
(133,998 puan) tarafından
celik tenceresini aldim daha acmadim tasininca accam kullancam ama baktom guzel
(109 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanrsn inşallah hayirli olsun
0 oy
(13,092 puan) tarafından
emsan çelik kullanıyorum, ben memnunum. korkmazı çok övüyorlar. paraya kıyacaksanız fissler alın
(109 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim
0 oy
(69 puan) tarafından
Kesin ve net konuşuyorum mali cok kiymetli biri değilim malesef hor kullanirim cok arastirdim gecen sene aldim granitte pilav tenceresi celik tencere yine granit tava 4.4luk hor kullanmama ragmen hâlâ mukelmmeller ufacik bisey yok ar yıldız markasina ait  mükemmel bisey
(109 puan) tarafından
Anldm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
27 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,625 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 96 göst.

409,938 soru

12,325,526 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...