+3 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Evliyim hamdolsun çok şükür mutluyumda. Ancak bir sorun var bu evlenmeden önce de nişanlılikta da evlilikte de rahatsiz etmiştir beni. Eşim daha önce biriyle görüşmüş ancak ayrılmış çok olmuş yani. Ancak bu kızla tanistiran kişi eşimin aile dostunun kızı ve bu kızla görümcem çok samimiler. Eski görüştüğü kız nisanlanmis ancak dün Facebook'ta karşıma çıktı benim gorumcemle ve eşimi tanıştıran kızla eşimin evinde çekilmiş olan fotoğrafını sayfasında gördüm kiymetlilerim diye paylaşmış 2018 yılında ve hala silmemis çok rahatsız oldum görümcemden o kadar soğudum ki zaten bunu görünce hepten soğuma geldi o tanıştıran kızla da görüşmüyoruz ama kız konuşuyor eşim için bir şey diyemiyorum siz benim yerimde olsanız bu durumda nasıl bir yol izlerdiniz. Nişanlısının büyük ihtimalle haberi yok olsa o resim kalmaz bence çok arazi bir kız çok belli bariz

12 Cevaplar

+8 oy
(892 puan) tarafından
En son cümlende kıza attığın bir iftira var. Yazık günah. Gözünle görmediğin birşeye yorum yapmak. Geçmişe neden bu kadar takılıyorsunuz? Sonuçta şuan kocan seninle evli , o kadının konusu bu zamana kadar hiç açılmamış . Fotoğraf 2018 yılına ait yani 7 yıl önceye , görümcenin aklında mı kalmıştır o fotoğrafı paylaştığı 
(892 puan) tarafından
Koca ailesini kötüleyecekler ya ellerinden geleni yapıyorlar , çok sinir bozucu bir durum
(742 puan) tarafından
Yani madem bu kadar dert oldu tatlı bir dille söylesin gorumcesine:( şimdi ben söyledim kaldırmam demiş falan der aman sjsj
(892 puan) tarafından
O yazılı bir gerçek ☺️☺️
(4,833 puan) tarafından
İçimden geçenleri yazmışsın ❤️
(892 puan) tarafından
❤️❤️❤️☺️
-Reklam-
+3 oy
(551 puan) tarafından
Yani herkesin evlenmeden önce görüştüğü kişiler oluyordur hayat tarzınızı bilemicem. Görücü usulü birileri tanıştırmış eşiniz görüşmüş anlaşamamış sizinle evlenmiş. Tanıştırılan kız görüncenizin arkadaşının arkadaşı fotoğrafta da bu üçü var anladığım kadarıyla. Fotoğrafta eşiniz yoksa, fotoğrafı paylaşan eşiniz değilse ve siz şuan eşimin evi dediğiniz fotoğrafta olan evde oturmuyorsanız rahatsız olacak bir durum yok bence. Dedikleri gibi görümceniz arkadaşı ile görüşmeyi kesecek değil ve fotoğraf çok eski gerçekten hatırlamıyor olabilir yada sizin rahatsız olacağınızı tahmin etmemiş olabilir. Bilerek size rahatsızlık vermek için yapılmış bir durum değil. Eski fotoğrafı şimdi paylaşmış olsa belki haklı olabilirdiniz. Fotoğrafı paylaşan eğer o kızsa yapacak hiçbir şey yok. Ama paylaşan görümcenizse onunla konuşmayı deneyebilirsiniz. Tam anlamadım çünkü fotoğrafı kim paylaşmış.
+2 oy
(931 puan) tarafından
Anlamadım ki 
+2 oy
(1,029 puan) tarafından
fotoğraf kız kıza olan bi fotoğraf sadece ev eşinin evi anladıığım kadarıyla. eğer öyleyse neden sorun olsun ki mekanı önemsememiştir. eşinle ayrıldı diye kız arkadaşlarıyla küsmesine bence gerek yok. onlar kız kıza görüşse eşinlik bi durum yokki. ben sorun olan kısmını anlamadım.
+2 oy
(928 puan) tarafından
söyle silsin buraya niye yazdın biz çözüm bulamayız ki konuştun mu kızla günahını alma bitmiş gitmiş 
+2 oy
(62 puan) tarafından
Ben seni çok iyi anladım burdakiler istediğini sallasin hepimiz kadınız ister istemez huzursuzluk ve rahatsızlık duyarız . Ben eşimin eski arkadaşlarıyla hiç kimse aracılığıyla görmesini bilmesini istemem. Benim de kaynanam eşim askerdeyken sevgilisinin resmini saklamış hâlâ da onda kaç kere gördüm kızdım eşimle bile tartıştım attım dedi ama hâlâ onda. Attım dedikten sonra da gördüm evini temizlerken . Bu bana yapılan büyük saygısızlık . Sana gelince de bence görümcene rahatsızlığını dile getir . 
+2 oy
(7,076 puan) tarafından
Sonuç olarak o resimde kocan yok ve onlar arkadaş neden silsinki her görüşüp ayrılan 7 ceddine düşman olmak zorunda değil bir fotoğrafta gördüğün ile kıza iftira atman çok yanlış 
+1 oy
(6,909 puan) tarafından
Şuan mantıklı düşününce sen takıntı yapmışsın bence kaç senelik fotoğraf senin karşına nasıl çıktı duvarına girip bakmamışsan görüşebilirler illa art niyet olmak zorunda mı eski eskide kalmıştır kızda nişanlanmış ben bu gibi durumlarda kadınların kendini yetersiz hissettiğini düşünüyorum neden sen varken eskisi aklına gelsin ya da geldi o tür işleri var basarsın tekmeyi herkes kendi yaptığından utansın
+1 oy
(18,185 puan) tarafından
Tanıyor musun şahsen neden öyle dedin belki o da senin resimlerine bakıp benzer yorumlar yapıyordur kim bilebilir ?  Eski sevgili ile değil eski sevgili ile tanıştıran kızla arkadaş imiş e ne var bunda çok saçma ve yersiz bir kıskançlık senin için kaç yıllık arkadaşlığını mı bitirecek görümcen sen bu kadar önemli misin acaba onun için ? 
+1 oy
(1,716 puan) tarafından

Kocamın eski kız arkadaşı görümcemin iş arkadaşıydı ve biz evlendikten 6 ay sonra görümcem evlendi ve o kızıda dügününe davet etmişti kızda geldi :) yani umrumda bile olmadı çıkıp kocamla karşılıklı oynadık :D böyle şeyleri dert etmeye degmez ama burda hata benim görümcemde bana saygısı olsaydı zaten çagırmazdı o kızı herneyse umrumda bile olmadı konusunu bile açmadım sende öyle o resimde kocan yok sonuçta niye canını sıkıyorsun görümcen konusuyosa konussun umursama 

0 oy
(164 puan) tarafından
Canım sen biraz takıntı yapmişsin benim eşimde benden  önce yani 2 yıl önce amcasının kızıyla zorla nisanlandirmislar ama eşim nişanı attı mesela o nişanı zorla yapan annesiyle ablasiymis eşim zorla nişan taktirmislar nişan ginu bile iş kıyafetiyle gitmiş yani okadar istemsizce olan bı izdivaç yani 1 ay geçmeden eşim nişani atmış sonuçta akrabalık var amcasiyla teyzesi evli hem amcasının kızı hem teyzesinin kızı şimdi yani gordugum yerde kızla kavgami edecem görümcem gil giderler gelirler konuşuruz hatta ben bile gördüğümde konuşurum sonuçta eskiden olan şey sen şimdiye bakacaksın şimdi kimle evli benle evli onla değil mesela eşim konuşmaz oda esimlede konuşmaz ama benlen konuşur yani çok takintilisin ve senin ki 7 8 yıl önce olan olaylar
(6 puan) tarafından
Açıkçası yorumunuza saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. Çünkü benim nişanlılık dönemimde bu kişiden bana çok bahsedildi tanıştıran kız tarafından ve görümcem hocbirsey demedi en son eşime dedim uyaricam diye görümceme yazdım güzel bir dille bana "bende şaşırdım tamm canım söylerim" dedi sonra ki süreçte bazı laf sokmaları yüzünden o kızla irtibatı kestim ne kadar eşimle papaz olsamda görümcemle de ancak belirli bir süre sonra eski defteri açtığı kişinin uyarılması için görümceme yazdığımı söylediğim zaman beni yalanladı eşimin yanında hadi dediiim geçtim onu sonrasina gelelim görümcem o kızla tatile çıktı eşimin eskisi görümceme yalakaliklar yaptı ona ne diyeceksin ben bunu gördüm hadi ona da sustum bak şimdi en can alıcı ve sinirin zirvede olduğu ama geliyorum
Ben hamileyim ve görümcem in doğum günü vardı ben antepliyim mercimek köftesini güzel yaparım canı istemiş ben o halimle ağrım olmasına rağmen yaptım götürdüm güzel kutlandı vs eve geldik görümcem in paylaştığı durum neydi biliyor musun bir slayt yapmis "iyikilerim" başlıklı slaytin içinde o kızın yazdığı mesajı gördüm onun resmini çekip slayta aktarmış bunu yapan görümcem değil biliyorum o yapamaz bunu eşimle o kızı tanıştıran kız yapmıştı ve görümcem buna izin verdi ben dayanamadım yazdım eşimde benim yanımda tabi "abla yanlış yapıyorsun ayıp değil vs " bana " sana mı sorucam kiminle konuştuğum vs " diye çıkıştı benim burnum kanadı bebeğimi kaybedicektim ben ve sen şimdi bu duruma takıntı mi diyorsun lütfen bir daha düşün bizde bunlar olmaz ayıp kaçar terstir yani
(164 puan) tarafından
Canım takıntı şahsen burada anladığım tek şey şu görümcem ve o kız demen gorumcen ister konuşur ister paylaşır ister başkası yapar seni hiç alakadar bile etmez yani eşin paylasmismi yok birşey yapmismi yok ozaman bende şimdi diyem amcanizin kızıyla konusmiyacaksiniz onunla bahsetmiyeceksiniz takıntı bu sadece resmen sadece herkez benle konuşsun onla düşman olsunlar kimse içinde düşman olunmaz
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Fotoğrafta eşin var mıydı?
(6 puan) tarafından
Yok hayır olsa burda bu kadar sakin durup post açmazdim ki sadece eşimin ailesinin evinde balkonda cektirmisler onu gordum
(1,414 puan) tarafından
Yani evin balkonunda çekilen fotoyu mu kiskandin?
(164 puan) tarafından
Canım şahsen takıntı yapmış kendine  bide kabullenmiyorda
(1,414 puan) tarafından
Bazen bazı insanlara akıl sır ermiyor
(164 puan) tarafından
Aynen öyle benim de başımda öyle birsey var eşim beni sevdi benle evlendi  eski seylerle ilgilenemezdim düğünlerde felan eski nişanlısıyla karşılaşırız eşimle dans ederiz bizi görür yani şimdi önümü takacam o düğüne geldi diye eşimle yada ailesiyle huzurumu niye bozam bide eski nişanlısı amcasının kızı hele bu kişinin esinin eski nişanlısı daha arkadaşının arkadaşı akraba olsaydı nasıl olurdu heralde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 262 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu

410,030 soru