+8 oy
1,250 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (112 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benimki kayınvalidemin kızımı emzirmeye çalıştıkca kafasını sürekli uzatıp gögüslerime bakmaya çalışmasıydı

Cevaplarınızı bekliyoruz efenimmm :) 
Yapay zeka çevirdi doğum yaptığınız günü sormak istedim

68 Cevaplar

0 oy
önce (281 puan) tarafından
Benim kayinvalidem iki memesini açıp bana gösterdi.bak dedi benim memenin uçları daha belirgin dedi
önce (112 puan) tarafından
Ay birşey diyecem nolur kızmaaa :D :D
Ben olsam kayınbabam yıllardır emcüklüyor bırakta o kadar olsun derdim : D :D
önce (281 puan) tarafından
Haha iyi kapak laf ama işte o an insanın aklına gelmiyor.sonradan geliyor aklıma laflar en sevmediğim huyum bu
-Reklam-
0 oy
önce (834 puan) tarafından
Kaynanam daha 1 gunluk olmayan bebeği sussun diye ayaginda cok hizli salliyodu hemsire bile laf etti ona ragmen devam etti benim de ilk cocugum oldugu icin ne yapicagimi bilmiyodum ama beni oyle sallasa benim bile kafam döner ufacik yavrucagima nasil yapti bilmiyorum. Ben dogumhaneden cikarken cok yorgun uykusuzdum kaynatam surat asiyorum diye laf etmis kocamin moralini altust etti. Hastaneden cikarken dus almaya girdim kaynanam yardim amacli yanima geldi her yerim cirilciplak ahahaha emzirmek istedigimde kaynanam mama vermeye calisirdi amaan ne gunlerdi gece 5e kadar uyuyamazdi bebegim o mama karnini agritirdi. 
Ay ben olsam yükselirdim ya çocuğun beyni zarar görür diye
Ayy ben göğüsümü açamadım çırılçıplak ken yardıma girse fenalaşırdım heralde orda :D :D
0 oy
önce (435 puan) tarafından
Bizdede evim tadilatta oldugu icin mecbur kaynanama gelmistik orda kaldim sabaha dogru gelmistik odayi hazirladi hemen sonra yatti bende sezeryanliyim kalkip emririp altini falan degistiyorum daha yemek yemedim karnim cok ac bana kahvaltimi 11 de vermislerdi cok zoruma gitmisti ben koyun eti yiyemiyorum kaynanam bilir kokusundanmi tadindanmi bilmiyorum yiyemiyorum bana ogun koyun eti pisirmisti gorumcem dudagindan opuyodu opme dedim diye bana kusup odalara gidip aglamis suratima bakmamisti kahve icmem gerekiyodu anestezi atmam icin bi defa kahve yapip daha yapmadilar bemde utanirim oyle seyleri istemeye kaynanam o gun tutturdu ayni odada 7 gun yatmamiz lazim diye istemiyorum diyorum ben rahat edemiyorum diyorum kustu agladi napti etti kaldi ve bi kere bile kalkip kizima bakmadi ben o halimle kalkip yaptim herseyi buhar makinesi takiyodum prize ve normal sarz kablosuyla calisiyo elektirik yakicak biside deil ben takiyodum gozumun icine baka baka cekiyodu prizden en son cok doldum cunki dogru durust yemek vermediler bana esim meyve suyu falan aliyodu cikolata falan hepsini ben daha yemeden icmeden yiyip iciyolardi yazin ortasinda dogan kizima baddaniye ortmeye kalkti ben acip kaldiriyodum o ortuyodu kizim heryeri kipkirmizi olmustu esime dedim ben yapamiyorum daha fazla beni jendi anneme gotur gittimde kurtulmustum
Ne kadar düşüncesizler ya dudaktan öpmek ne yaaa allahım bide küsüyorlar hasbamlar en iyisini yapmışsın annene gitmekle
0 oy
önce (59 puan) tarafından
Ben hiç ilk doğumu anlatmayayım çooookk uzun sürer.. İkinci doğumda sezaryen oldum hemşire geldi üstümü değiştirecek yardım et teyze dedi kaynanama o sırada başka hemşire de bebekten topuk kanı alacaktı ayy ben yapamam ben yardım edemem diye odayı terketti hemşireler şok oldu bende eşimi aradım ağzıma geleni saydım çık yukarı çabuk gel annen odayı terketti ben napacam tek başıma diye Allah'tan daha hastanedeydi hemen çıktı geldi neymiş anasını kan tutuyormuş.. O zaman niye ben kalacam diye ısrar ettin.. Bi halta yaramıyorsun da.. Gece bebek acıktı mama istenecek hemşireden horul horul uyudu anne diye kaç kere seslendim yok uyanmadı ben kalktım gittim bebek kucağımda mama istedim.. Allah bildiği gibi yapsın daha neler neler varda inanın anlatmaya zaman da gücüm de yetmez.. 
Allah allah sanki dolu dolu kan akacak ya töbee
Uyuyacaklar dayanamayacaklar ne diye gelir ki refakatcı olarak çok haklısın hiç güzel olmamış
0 oy
önce (1,490 puan) tarafından
Boydan boya yirttar birde apar topar dikmeye götürdüler genel cerraha sonra hicbirsey eskisi gibi olmadi
Çok af edersin canım yırttılar derken aklıma gelen şeymi
önce (1,490 puan) tarafından
Evet zorlu dogum
0 oy
önce (704 puan) tarafından
Benimki de sözde refakatçi olarak yanıma gelmişti refakatci koltuğunda tüm gün yattı telefonla konuştu benim dedikodumu yaptı odaya gelen yardımcı ablaya da bu da çok nazlı dedi kadın da kızdı ona ablacığım daha uyuşukluğu geçmemiş sezeryanlı kadın ne bekliyorsun Ben sezeryan olduğumda 10 gün 15 gün kimse beni yerden kaldıramadı dedi.  kaynanam öyle sustu sonra yürüyüş yapmamı hadi kalk 2 saat uzanıyorsun diye söylenmeye başladı benim de uyuşukluğum biraz kalmıştı ayağa kalkmamla Bir litre kan resmen boşaldı bacak aramdan tek başıma koridorda yürüyüş yapmışım hanımefendi kendine uzanmış yatmış Bir boka da yaramadı gelmesi. Eve götürdüler beni akşama kadar bir lokma yemek vermedi açlıktan geberiyordum anneme anlattığımda annem apar topar gelip beni evine götürdü tartıştılar zaten orada ben bebeğin başını yıkayamam Ben onu yapamam bunu yapamam diye diye annemi çıldırttı
Allah onu bildiği gibi yapsın ya şuna bak hem bir işe yaramıyor hem susmuyor iyi bile dayanmışsın valla ben kovardım
önce (704 puan) tarafından
Ah görseydin herkes birinin koluna girip yürürken ve. Tek yürüyordum.. eve geldiğimde ise karnım nasıl gurulduyodu gece de yanımda kalmadı kimse.  Ramazan ayıydı bütün gece uyanık olan görümcem benim odamda kalsan ağlayınca bebeği kucağıma versen dedim kalmam dedi .
0 oy
önce (629 puan) tarafından
Ben de doğum çantamı hazırlarken yanında halihazırda iki tane hasta bezi vardı onları koydum dedim bunlarla neyse idare ederim hastanede eşimi söylerim o da alır doğum yaptım odaya aldığımda kaynanam daha bana sormadan gidip yani o bezlerden bir tanesini başkasına vermişti o benim çok sinirime gitti yani verebilir ama bana sormasını isterdim bana sormadığı için bu beni çok zoruma gitmişti 
Evet sana sormadan vermesi çok yanlış olmuş
önce (629 puan) tarafından
Aynen ondan çok sinirim bozuldu bir de eşime dedim git beze getir  diyor ne yapacaksın artık sen ne demek ne yapacağım Hamile miyim doğum yapmışım bez lazım bana
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Annm çok keyfine düşkün biri söylene söylene refakatçn oldu neyse difum yaptim4.5 saat geçti bi baktım refakatçi koltuğu da oturmuş bebek emziriyorum annem yatakta uyuyo:))eşimi aradım  gel al annemi ben tek başıma DHA rahatım dedim hiç unutmuyoum o günü 
Ha varlığı ha yokluğu olmuş kadının çok iyi :D
önce (109 puan) tarafından
Evet bide  şey diyordu 1 sene arayla doğum yapiyon :))) her yaz hastanedeyiz:))) çocuklarımın arasında 2 sene var ikiside 25 Ağustos
0 oy
önce (584 puan) tarafından
Çok varda en çok zoruma giden kızım memeyi reddediyodu annemde benden anne kokusu alıyo ben versem emer valla dedi. 
Yapma ne kadar kötü hissettiğini anlayabiliyorum hiç denecek şeymi bu
önce (834 puan) tarafından
Kaynanalarin bebegi boyle sahiplenmesi annesi gibi davranmalarini hic anlayamiyorum
önce (584 puan) tarafından
Kaynanam değil kendi annem
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Bnm çocuğum çok erken doğdu. Yoğun bakıma aldılar Sürekli süt vermem gerekiyordu ve sütüm yoktu. Yoğun bakımın yanında bı yer vardı. Orda sürekli süt sağıp süt getirmeye çalışıyordum. Sonraki zamanlarda da bebeği goruyordum. Gece gündüz iki saatte bir aşağı inip bunu yapıyordum. Bı gece hiç yukarı cikmadim sabaha kadar süt sagmaya çalıştım bebeğimin yanında durdum. Yukarı çıktım yatağa yatmış TV izlerken uyuyakalmis. Ben gelince uyandı. Bebek nasıl dedi. Bnde sabaha kadar yoktum hiç mi korkmadin noldu bunlara diye insan bı arar noldu der dedim. Bana dedi ki seni sormadım bebeği sordum. İyi dedim yattım kanepeye. Sabah eşime anlattim annesine kızmış ben bebeğe süt vermeye gidince kapıda beklemişti. Ama nafile eve gittim kadınlarım bile evde. Hepsi misafir oldu iki günlük sezeryan halimle yemek yaptım evi temizledim çarşaf serdim. Hepsi yattı. İkincide akillandik tabi ilkte oluyor böyle şeyler 
Ne tuaf insanlar var ya bebeği sormuş acaba allah korusun annesi rahatsızlansa bebeğe bakabilecek sanki
0 oy
önce (994 puan) tarafından

Doğum yaptığım gün annemde kayınvalidemde vardı o gün sıkıntı yoktu ama ertesi gün eve geçince akşamına kaynanam adam kadın akrabalarını eve toplamıştı zaten dikişliyim oturamıyorum birde misafirlerin yanında otırdum o halimle doğumun ertesi günü eve insan mı gelir ya kaynanam da hadi akıl yok öbür insanlarda mı düşünmüyor bilmiyorum :angry:

İnanırmısın bende de aynı eve geldik akşamına görümcem kocası kaynanam kayınbabam kaynım geldi annem bana bakmak için evimdeydi zaten hiç oturamadım dikişli halimle kayınbabamda çıkarken şey diyor keşke gelmeseydik itihatlendin heralde yatmadın diyor
önce (994 puan) tarafından
Düşüncesiz insanlar ya
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Ben kızımı doğurmaya çalışırken eşimin arabada uyuması :D doğumdan çıkınca yakinlarimi aradı hemşireler seslendi durdu koridora kimse gelmedi :D meğer eşim gitmiş arabada uyumuş :D
Adama sabaha kadar naptın kızz :D :D
önce (631 puan) tarafından
Hiç de bişey yapmadım kız zaten doğum ikindin olmuştu işten çağırdık geldi arabada uyumuş. O hep uyur zaten :D
0 oy
önce (723 puan) tarafından
Ayy hatırlamak bile istemiyorum kızım kuvezde kakdi 8 gün ilkten emdi ben emziremedim galiba sağ öyle ver dedi hemşire beslensin dedi sonra çocuğum gogsumu tutmadı kayinvaldem senin kokuna ihtiyacı var dedi sanki ben mahrum ediyorum kokumdan bide başkasını örnek gösterdi sonra kızımı 1 kere öptü uyarmama rağmen kuvezde çok sıkıntı çekti misafir kabulü yok öpmek yok denildi ama kayinvaldem yine öptü bebegimin yanağı yara olmuştu orda lohusaliga kapıldım sürekli ağlamaya başladım hamileliligimde hep yatarak geçmişti 
Kayınvaliden de ha sanki sen bilmiyorsun
Öpme konusu gerçekten çok hassas bi konu ben olsam kızardım
0 oy
önce (988 puan) tarafından
Eşimin halasının kuzın ismi Kevser olsun diye tutturması
Emrin olur diyeydin töbe yarabbim
önce (988 puan) tarafından
Lüzumsuzlar
0 oy
önce (13,695 puan) tarafından
Nöbetçi hemşirenin "Siz bu çocuğa bakamicaniz" demesine sinir olmustum
Allah allah nerden buna kânât getirmiş bayan lüzumsuz deli mi ne
önce (13,695 puan) tarafından
Bebeğim ilkgun meme aadi durmadan ağladı canım hep sagip çay kaşığıyla verdim tecrübe de yok biri de demedi siringayla ver falan diye gün boyu ağladığı için sürekli gelip gidip kontrol etti bizi neden meme tutmuyor diye göğüs ucumu bile yara etti hemşire assila assila bebegin ağzına vermek icin
0 oy
önce (1,122 puan) tarafından
Yeni dogum yapıp geldim kayınpederde geldi karşı koltuğundan kalkasi gelmedi adamın ne yatabiliyorun ne kalkabiliyorum..birde ben acı içinde kivranirken evdeki herkesin yemek derdine dusmesiydi....doğum sonram.cok zordu .unanilmaz gaz sancısı çektim..Allah'ım canımi al dediğim oldu
Allahım ne düşüncesiz insanlar var ya allaj var kayınbabam odaya bile girmedi keşke biri uyarsaydı
Benimkide karına bastırma olayı çok kötü yaa
0 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Gorumcemin doğumu o yapmış gibi yatması benim uyuşukluk gitmiş ağrıların başladığı an bi yandan kızım agliyo ben ağlıyorum gorumceme sesleniyorum yok kalkmıyor yanımda başka hasta var yatıyorlar sesimi yukseltemiyorum allahim nr yapicam eşimi aradım çabuk gel diye hemen endiselenip geldi tabi ben yerimden kalkamayinca tuvalette zorladı malum tutamıyor insan o haliyle eşim geldi direk beni yataktan kaldırdı tuvalete götürdü ben tuvalette beximi fln ayarladım o ara eşim yatağı bebeği ayarladı ben geldim üstümü giydirdi sonra bebisi emzirdim eşim glrumcemi kaldırdı gene kalkmadi sabah dediği şey yorgunum bende insanım ne olmuş uyumuşum hiç birsey demedim halden anlamadiktan sonra tabi eve geldik.benim göğüsler fena şekilde süt akiyo bebek emmek istemiyo hep uyku modundaydi erken doğduğu için zor adapte oldu emmeye kaynanam gelmiş sütun yok bebeğe mama verelim eşimi ikna etmeye çalışıyordu git mama al ben sizi mama ile büyüttüm diğer gelinin çocukları mama ile büyüdü diyip durdu baktım olmuyo sinir krizi geçirdim eşimde orda herkes orada göğsümü sadece tuttum bak dedim süt var kendisi akıyor dolu olduğu için nasıl süt olmaz dedim neden mama mama diye tutturuyorsynuz dedim eşim çaktı direk annesini uyardı sustu ama 2 3 saat geçmeden tekrar başa sardı eşim bosver feyza odaklanma bebeğe odaklan diyip ben motive etti bende hemen evime gitmek için çaba ettim şükür 1 hafta durmadım tabi bitti sandım ama meğer cehennem.o günden sonra başlıyormuş gorymceler bi güzel ağzıma ettiler bıraktılar ve sonuç halen haklılar sjsjs Allah büyük yarın onlarda evlenip dogurcak :)
O zaman ne diyoruz allah görümcene de yanında vasıfsızca yatan refakatcı larr nasip etsinn
0 oy
önce (635 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum o yuzden o günü yoğun bakımda geçirdim.   Ama yanımda bi kadın vardı sürekli soru soruyor sürekli biseyler anlatıyor.  1 büyük odada 4 5 tane kalmıştık.   Bir başka sezeryan olan kız orda gözleri kapalı titriyor bütün yatak şakır şakır yapiyor kiz değişik sesler çıkarıyor   Ne deniliyor ona 

çok korkunçtu. Dr larda kosusturup hava falan veriyorlardı. Diğer kadin sa onlar olurken sanki filim izler gibi  biseyler yiyip ona bakiyordu.  Sürekli horluyordu daha neler neler.    
Ayy lohusa yeni doğum yapmış biri olarak bunlara şahit olman çok kötü bir pskoloji
önce (635 puan) tarafından
Evet ya sonra odaya geçtiğimizde   o kıza öyle oldun hatirliyormusun dediğimde hayir dedi.  Tansiyonu çok yüksekmiş.
0 oy
önce (2,368 puan) tarafından
Suyum geldi hastaneye gittim kayınvalidem eşim eşimin kuzeni teyzesi ben sancı çekerken yanıma geldiler her neyse başım açık kayınvalidem melekler gelmez başını ört hasta önlüğü ile geziyorum alttan bana pijama giydiriyor her neyse doğum yaptım odaya çıktım hemşireye dedim üstümü giydir o da biraz dinlenin serum bitsin giydiririm o esnada haberim yok odaya dinlensinler bebek emiyor diye onları almamışlar bunlar ben aldırmadım zannedip kapıda kavga çıkarmışlar annem kaldı 1 gecede kayınvalidem eşimi doldurmuş annem 8 gün kaldı gider gitmez eşimle kayınvalidem kavga çıkardılar hakkımı helal etmiyorum 
Ya sanki kendi kızı herkez annesinin yanında rahat eder yani sen kalıp napacan eşinde çok yanlış yapmış yani ayıp
0 oy
önce (525 puan) tarafından
3 cocugumu dogum yapmistim 

2 cocuguma esim ablam bakiyorlar ablam goruntu aradi ciglik atarak guluyor neymis kizi oglumu isirmiş beyaz tenli birde cocugumun heryeri mosmor olmustu ben o gun o kadar cok agladimki ablamla tartistik hatta dedim boyle yapcagini bilseydim parayla bakici tutardim
Neresi komik bunun görüpte dur demediyse yanlış yapmış görmediyse de gülme abi yani

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 599 göst.
+1 oy
9 cevap 110 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Anneymben (776 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,143 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.

409,794 soru