0 oy
181 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (30 puan) tarafından
2 3hafta önce baya hastaydım. Esim yemek yapiyordu. Ne annem ne kaynanam yaklaşmadi. Griptim cocuga bakan bile yoktu. Hadi onu geçtim. Bari yemek yapip gelin alın diyin 1 hafta süründüm. Bu haftada kaynanam hastaymış aradim konuştum geçmiş olsun dedim. Gidemem küçük çocuğum var bulaşır. Eşime 2 günlük yemek var evde. Annene yarin yemek yapayim götür dedim tamam dedi. Bugun kaynanam aramiş eşimi ağlamış ağlamıs yemek yapanım yok esine soylede canim sarma istiyor ben söyleyemiyorum çok utaniyorum yapsın. Halbuki aradim canin birsey istiyormu dedim. Yok yok yiyemiyorum kusuyorum yiyemem dedi. Ben hamileyken birsey istedim. Eee nevar bunda basit yemek diyip tarifi anlatti. Yapip getirmedi. Dogumdan sonra soyledim esimin yaninda diyorr aaa niye bana demedin ben yapip getirirdim. Asla sarma yapmak istemiyorum. Esimde ayy annem agliyor ya üzüldüm diyor.

8 Cevaplar

+1 oy
önce (19,751 puan) tarafından
İsteye isteye sarma mi istemiş..çorba sulu yemek falan olsa neyse de. Saramadim cocujtan fırsat olmadı de. Çorba ile yemek yap gönder ahshshs
önce (5,103 puan) tarafından
+1
Aynen ay bunun hastalıkla ilgisi yok canı cekmıs aradan cıkarıyım demıs heralde :D insan hastayken karnım doysun da ne olursa der
-Reklam-
0 oy
önce (12,969 puan) tarafından
sana acımayana acımak istemiyor insan da, sen insanlık yap. kaynanan için değil eşin için yap bence 
önce (30 puan) tarafından
Hiç istemiyorum.  İnsanlık yapacam ama .
0 oy
önce (5,276 puan) tarafından
Benim kaynanmda o şekil ama ben yemek yaptım götürdüm utansın diye 
0 oy
önce (1,657 puan) tarafından
Yap kuzum insanlık sende kalsın,karşı taraf için değil zaten o buna değmiyor ama Allah'ım seni rızanın gözeterek yapıyorum de, buda senin hayrın olsun...
Ne yaparsam yapayim mesela esime desem bak o yapmiyor. E bosver sen yap o yapmiyorsa yaşlı
0 oy
önce (405 puan) tarafından
Yav insan hasta olunca corba ister sulu yemek ne bileyim ister sarma mi istemiş ugrastirmak için istemiş gibi geldi
Küçük çocuğum var bide ya biliyor cok yaramaz
önce (405 puan) tarafından
Yerinde olsam corba falan yapar yollardım
0 oy
önce (1,399 puan) tarafından
Bugün sarma ister yarın el açma mantı...
0 oy
önce (2,127 puan) tarafından
Eşin otursun kendi yapsın ben yapmam şahsen. Ben iki defa tüp bebek tedavisi gördüm sezeryan doğum yaptım ertesi gün kalktım ev işimi yaptım. Kaynanam bir tas çorba getirmedi. Doğumuma 4 gün kala bütün evi detaylı temizledim hamileyken korona oldum gene sormadı bile bir de aynı apartmanda oturuyoruz. 10 gün önce gözünden ameliyat oldu ben de ona yapmadım. Ağızlarını açıp tek kelime diyemediler. 
0 oy
önce (742 puan) tarafından
Aynısını bende yaşadım dün bir hafta önce bende dediğin gibi süründüm resmen iki çocukla kardeşim gelip hastaneye götürdü eczaneden ilaç aldık eczacımız aynı o gün eczacı bunların evine ilaç bırakmaya gitmiş benim reçeteyle gittiğimi söylemiş geçmiş olsun demiş ama ne aradı ne sordu ben aradım biraz hafifleyince hasta mısınız siz eczacı hastalar herhalde reçeteyle geldiler dedi dedi bende evet hastayım dedim ama ne neyin var dedi ne bi geçmiş olsun dedi dün de kendi hastalanmış ama ne aradım ne sordum zaten oldu olası ben hastayken hiç sormaz kızı bi hastalansın durmadan wp grubuna mesaj atar nasıl oldun iki çocukla napıyon hasta hasta bize gelin ben bakarım çocuklara der ama bana hiç sormaz 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,028 göst.
0 oy
6 cevap 358 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,196 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 827 göst.

409,373 soru