Canım riskli gebelik geçirdim hapler iğneler fitiller falan derken abnustde çıkan ani sancıyla hastane yattım küvöz yeri kalmadığından farklı yehide sevk edildim doğum oldu küvjzde kaldılar ziyaret için farklı şehire gittim sürekli süt biriktirim sonra eve getirdik. Annemle nöbetleye baktık ikiz benimkiler. Eşimin görevlendirmise oldu bende yanında gittim 3 4 gün tatil gibi oldu bana bebişlerde anneme emanet ettim birde arkadaşm geldi hatta komşular,bile git gez çık diyorlar sürekli eve gelip tempomuzu gördükçe. Şuan 5 ay oyacaklar ben istesemde her zaman ikisini yanıma alamıyorum zaten. Açık ve net şekilde keyif için sadece anneme bırakırım gözüm kapalı şekilde ve bazen bırakıyorumda. Eşimle bebişe alışveriş gerekiyor ya da başka birşey normalde 1 saatte bitiyorsa keyif 1 saat daha uzatıh süreyi öyle eve gidiyoruz. Daha uzun süre anneme tek bırakamıyorum çünkü aynı anda iki bebek zor oluyor. Bakımına güveniyorsan eğer sende bırakanne veya kayınvalideye. Yoksa birbaşkasına bende güvenmem eşim mesela uyuyakalır hep. Bir yabancıyada etrafta bir,sürü pedafili var o yüzden bırakmam.