Kız bilmezler bilmezler yaşamayan bilmez. Eline telefon alıp kenarda oturarak büyümüş gibi konuşur millet el ağzı torba değil ki büzesin ya aman bosver . Bak özel değil çocuğum ben bile anlayamam senin o geçtiğin yerleri girdiğin halleri zorluğu. Ama dengesizcede davranmam yani senin çocuğun olsaydı benim karşımda ben böyle etmezdim durumu belli yada değil aslında konu bu değil O BIR COCUK ONLAR BI COCUK . nerden bakarsan bak netice iyi niyet bilinçsiz bi canlı. Sen nekadar yapma etme şunu soyle et desende bunlar anlamaz cocuk çünkü bak oğluma diyorum ki oğlum bana vurma canım acıyor bianda vuruyor yüzdefa de 101 defada vurur . Ee cocuk artık vuracakken vurma annem ben seni çok seviyorum diyorum vites atıyor :) aman bosver canım kim ne ederde yaşamadan ölmez bilerek veya bilmeyerek ama sonradan kadin da cocuk ağlayınca bi üzülmüş duruma kıvırmaya çalışmış ama bikere üzdü işte onu . Keşke olmasaydı ama bosver üzerinde durma . Seni tanımıyorum ama tek gördüğüm FEDAKAR , EDEPLİ, EVLADINI SEVEN TEMİZ bir annesin . Ben seni tebrik ediyorum ve anne olarak önünde saygıyla eğiliyorum umarım hep böyle kalırsın