+1 oy
352 göst.
önce Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Hanımlar bugün arkadaşımla parka gittik benim büyük oğlan atipik otizm zaten hareketli ama saldırgan bir çocuk değil neyse bir tane çocukla oynuyorlar çocuğa yumurcak deyip duruyor gülüyordu kaçıyordu falan neyse annesi bir baktım oğluma bir çıkıştı gel buraya bakayım gel scooter'ın yanından geçerken tutmaya çalıştı tutamadı Bir de diyor bir yakalasaydım görürdün o zaman falan Ben dedim dövmeyeceksiniz herhalde çocuğu oynuyorlar diye orası hiç belli olmaz dedi ben dedim kafayı mı yediniz iki çocuk oynuyor birbirlerini yeseler bile biz çocuğumuza Zarar vermiş bile olsa başka çocuğu dövemeyiz Yok öyle bir dünya çocuk bunlar kavga edecekler oynayacaklar biz onlara doğru yolu göstereceğiz Bir de benim çocuğumun özel bir durumu var dedim diyor Her çocuk kendine zaten özeldir yok işte bilmem herhalde ona ahlakı öğretemediniz başka çocuk gelip benim çocuğumla dalga geçemez oğlum da  geldi diyor annemi rahat bırak Ben sadece yumurcak dedim yumurcak tatlı ve sevimli demek tamam mı deyip ağladı bu sefer kadın diyor evet biliyorum söylediklerim hoş değil özür dilerim hakkını helal et bilmem ne u dönüş yaptı çocuğuma sarıldı erdemciğim beni affet falan dedi Ben de dedim kadına az önce arkadaşımla otururken dedim Bu hanımefendi çok iyi kalpli birine benziyor daha önce de burada karşılaşmıştık çocuklara karşı anlayışlı diye şu an o söylediğimin üstune siz tam da gerçek yüzünüzü gösterdiniz dedim samimiyetsiz bir şekilde özür diledi ama hiç inandırıcı gelmedi Ben dedim Rabbim herkesi sinıyabilir özel bir çocukla baş etmek ne kadar zor bunu en iyi ben bilirim İnşallah sizi başınıza böyle bir şey gelmez Bu sefer diyor ay ne  özeli canım o gayet akıllı uslu bir çocuk oğluna diyor canım benim biz yanlış anlamışız falan gerçekten çok saçma bir insandı bir öyle bir böyleydi artık parka çıkamaz durumuna geldim. Ki çocuğuma çıkışmadan önce de kendisi dedi sizi daha önce burada görmüştüm oğlunuz çok tatlı falan diyordu sonra böyle oldu. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.

12 Cevaplar

+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yani açık ve net bir şekilde söylemek gerekirse benim evladıma onu yapmaya kalksa onu o parka gömerdim hiç kimse de tutamazdı beni :angry:

önce (851 puan) tarafından
+1
Bunu yapmadığıma üzülmüyor değilim ama çocuklarımı oyun oynamaya götürmüştüm ve o günün kötü geçmesini izin veremezdim. Onu Allah'a havale ettim.
önce (1,617 puan) tarafından
İyi yapmışsın yani sakin kaldığın için gerçekten helal olsun ben kendimi biliyorum asla sakin kalamam
-Reklam-
+2 oy
önce (884 puan) tarafından

brnim çocuğumu tutmaya çalışıp  dövmeye kalkscak 

valla anasından çıplak çıktı  kıyafetiyle geri sokarım 

net bir şekilde :angry::D

önce (413 puan) tarafından
Ahh yavrum ya kıyamam. Allah akıl versin o kadına da . Siz sürekli sarılın muhabbet edin çocukla.  O kadının aslında istemeden böyle davrandığını yumurcak dediğini anlamadığını felan anlatın ona teyze sagirmis oğlum diyip gülün birlikte . Yanlışlıkla oldu ama düzelttik diyip pozitif konuşun.  Eger gergin cümleler kurarsanız ozamn oda agresiflesebilir .büyük insanlara karşı da agresif olabilir sizin tutumunuz onu olumlu olumsuz etkileyebilir . Gerçi siz bunları zaten biliyorsunuzdir  o kadina tavrinizdan belli yatistirici olmussunuz bu cok guzel bisey herkes beceremez Onun dünyası başka güzel çocuk işte saflığın en güzel hali çocukluk.  Sizin gibi düşünceli sabırlı analar tüm bebislerin başına inşallah.  
Siz oğlunuzun şansı olmuşsunuz.  ❤️
Çok teşekkür ederim canım, yorumun ve düşüncen için.❤️Oglum bana hem Sabri hemde hayatı öğretti diyebilirim. Tanıyanlar da tıpkı sizin gibi düşünüyor. Canımın da acıtan su oldu kadın diyor çocuğunuza siz öğreteceksiniz ahlakı terbiyeyi başı bos salmayacaksınız halbuki benim bu çocuk için neler çabaladığımı şu yaşına getirene kadar neler çektiğimi ne kadar uğraştığımı bilmeden bu kadar acımasızca yorum yapmasına.üzüldüm
Kız bilmezler bilmezler yaşamayan bilmez. Eline telefon alıp kenarda oturarak büyümüş gibi konuşur millet el ağzı torba değil ki büzesin ya aman bosver . Bak özel değil çocuğum ben bile anlayamam senin o geçtiğin yerleri girdiğin halleri zorluğu.  Ama dengesizcede davranmam yani senin çocuğun olsaydı benim karşımda ben böyle etmezdim durumu belli yada değil aslında konu bu değil  O BIR COCUK ONLAR BI COCUK . nerden bakarsan bak netice iyi niyet bilinçsiz bi canlı.  Sen nekadar yapma etme şunu soyle et desende bunlar anlamaz cocuk çünkü bak oğluma diyorum ki oğlum bana vurma canım acıyor bianda vuruyor yüzdefa de 101 defada vurur . Ee cocuk artık  vuracakken vurma annem ben seni çok seviyorum diyorum vites atıyor  :)  aman bosver canım kim ne ederde yaşamadan ölmez bilerek veya bilmeyerek ama sonradan kadin da cocuk ağlayınca bi üzülmüş duruma kıvırmaya çalışmış ama bikere üzdü işte onu . Keşke olmasaydı ama bosver üzerinde durma . Seni tanımıyorum ama tek gördüğüm  FEDAKAR , EDEPLİ,  EVLADINI SEVEN  TEMİZ bir annesin . Ben seni tebrik ediyorum ve anne olarak önünde saygıyla eğiliyorum umarım hep böyle kalırsın
Çok teşekkür ederim canım söylediklerin için yorumun için düşüncen için evet onlar bir çocuk üzerine basarak yazmışsın ya gerçekten öyle yani konu orada kapanmıştır onlar bir çocuk yorumlarından da anlaşılıyor ki sen de çok anlayışlı merhametli en azından insani duygulara sahip güzel bir insansın seni tanımayı çok isterdim keşke yakın olsaydık da Rabbim yollarımızı kesişmesini nasip etseydi İnşallah o güzel gönlünde kalbin için Rabbim hayatına güzellikler katsın inşallah hep böyle güzel insanlar olması dileğiyle inşallah ❤️
Allah razı olsun canım güzel duaların için.  Amin ❤️
+2 oy
önce (3,487 puan) tarafından
Canım sen özel çocuk zor olduğu için sıkıntı yaşıyorum diye düşünüyorsan düşünme. Her çocuk kavga eder kaza yapar seninki kötü değil ama yanlış kelimeler öğrenebilir çocuk bu bir kere yapma diyince tamam diyip bırakmıyor ki. Siz hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya devam edin Maalesef ben iyi niyetle bakamıyorum şu an yaptığı çok merhametsizce çok yanlış. Bir çocuğa bu cümleleri kullanan biri iyi olamaz. Seni tebrik ederim gerçekten olması gerektiği gibi yaklaşmışsın Herkes böyle saygılı olmalı ki karşıdakine de insanlığı öğretebilsin❤️ 
+1
Doğru diyorsun canım ben öyle insanların düşünce yapısına göre gidersem çocuklarımı eve tıkarım ama gerçekten kadın çok kalpsiz biriydi çünkü en son dedim size söyleyeceğim tek şey Rabbim size merhamet ve vicdan nasip etsin inşallah herhalde o sözlerden sonra biraz düşündü bir kendine geldi ama dengesiz yani ben böyle birisinin dediğin gibi iyi bir insan olabileceğini düşünmuyorum ki herhalde Rabbim bana gösterdi 5 dakika öncesinden arkadaşıma diyordum bu kadın çok iyi birisine benziyor daha önce görmüşüm çocuklarına falan karşı iyi diye resmen Rabbim bana gösterdi yani çok üzüldüm ama Allah onu bildiği gibi yapsın tek diyeceğim bu
önce (3,487 puan) tarafından
+1
Amin canım Allah ıslah etsin. Kendi çocuğumuza böyle davranamıyoruz başkasına davranacak kadar vicdansız olmayız inşallah. Öfke dolular ya böyle ufak bir şeyde bile nasıl patlıyorlar. Rabbim iyilerle karşılaştırsın canım gerçekten bu tipler çok yorucu oluyor. Ya çok umursamazlar çocuğu takip etmiyorlar biz uğraşıyoruz ya da böyle havadan nem kapıyorlar ortası yok
+1
Aynen öyle canım, bı düzgün insan çıkmıyor karşımıza
+1 oy
önce (631 puan) tarafından
Hata yapmış ve hatasını anlamış canım çok da kafa yorup kötü düşünmemek lazım belkide gerçekten pişman olmuştur anlık gaflette yapmıştır.
+1
Belki de öyle olmuştur ama ben kadına laf anlatamıyorum çocuk Bu yapabilir diyorum özel bir durumu var diyorum diyor özel deyip de geçiştirmeyin  çocuk diye her şeyi yapamaz ben her şeyi yapabilir demedim çocuk sanki affedersin Ana bacı mı küfür etmiş çocuğuna normal şekilde oynuyorlar dedim ve dedim inanmıyorsan sana raporunu telefondan indirip göstereyim
+1 oy
önce (793 puan) tarafından
Kadın gereksiz yükselmiş. Bir sorun olsa, size söylese tamamda, direkt çocuğu muhatap alması saçma. Hatasını anlamıştır. Bir dahakine ona göre davranır. 
+1
Aynen canım direkt bana söylese Ben zaten çocuğuma gereken uyarıyı veririm ama çocuğumun üstüne yürümesi beni rahatsız etti ve sanki dengesiz bir kadındı
+1 oy
önce (723 puan) tarafından
Ne kadar sakin kalmışsınız olması gereken tebrik ederim ama ben sakın kalmazdim 
+1
Maalesef öyle canım karakterimi bozmamaya çalışıyorum çünkü etrafta o kadar dengesiz insan var ki hangi birisiyle uğraşaksin . Bi de çocuklar bizi örnek alıyor
+1 oy
önce (4,820 puan) tarafından
Kadın hatasını anlayıp özür dilemiş sonuçta. Başta durumu yanlış anlamış olabilir. Sen çocuğum özel diyince o orayı farklı anlamış olabilir. Dövme konusunda kesinlikle yanlış ama sonucu tatlıya başlamışsınız sıkma canını 
+1
Açıkçası olay büyümesin diye sustum canım dedim parka çıkarmışsın bu durumu çocuklarıma zehir etmeyeceğim diye ama kadın bayağı dengesiz bir insandı ve onun çocuğuna üzüldüm çünkü bizim yanımıza geliyor uzaktan çocuklarımıza bakıyor üzülüyordu oynamak istiyordu annesi onu sadece bir çember içine alıp kimseyle muhatap olmamasını sağlıyordu o aslında çocuğuna yapabileceği en büyük kötülüktü üzüldüm de ama çocuğa ne yazık ki istemeden de olsa bizden uzak tuttuk git annenin yanında başka bir yerde oyna dedim çünkü kadınin ne yapacağı belli olmazdı.
önce (4,820 puan) tarafından
+1
Sen çok sakin kalmışsın helal olsun
Böyle takıntılı insanların maalesef çocukları da ilerde öyle oluyor. Allah yardımcısı olsun o çocuğun :((
+1
Teşekkür ederim canım, amin inşallah
+1 oy
önce (767 puan) tarafından
Benim çocuğumu dövmekle tehdit edicek ve ben bu kadar sakin konuşucam tebrik ederim valla bi tarafın yiyosa vurda göreyim derdim maymenetsiz çocuğunu ve suratını al defol burdan çocuğun vurmamış hakaret etmemiş neyin siniri bu kadındaki mala bak ya sinirlendim oturduğum yerde bak durduk yere :)) özel çocuğun ne demek olduğunu bilmeyecek kadar ger.i zekalı bu kadın galiba her çocuk özel ne ya dengesiz yok seninki özel değil sıradan ya sabır
+1
İşte yemin ederim içimdekileri biri bir yazmışsın canım aynen öyle hissettim sanırım kadın dengesiz falandır çünkü anlatamıyordum laf anlatamıyordum dövmek ne ya şiddet Ne yani benim sakinliğimden olmasaydı orada büyük bir kavga çıkardı ama onun seviyesine inmek istemedim ve o günü çocuklarıma da zehir etmek istemedim herhalde onun kapasitesi o kadar dediğin gibi biraz geri zekalı bir tipe benziyordu.
önce (767 puan) tarafından
+1
Yine çok iyi yönetmişsin süreci kimse bu kadar sakin kalmayı başaramazdı
+1
Öyle vallahi canım sağ olasın Rabbim bana bir sabır nasip etmiş çok şükür
+1 oy
önce (19,861 puan) tarafından
Yymurcagin anlamini bilmiyormuş. Sonradan çevirmeye çalışmış. Terbiyesiz kadın.
+1
Aynen canım özel bir çocuk ama yalan söylemez kalbi temiz her şeyi doğrusuyla anlatan bir çocuk ama ne yazık ki hem dışarıda hem okulda çok zorbalığa maruz kalıyor ve ben çok yıpranıyorum inan ki buna yazarken bile ağlıyorum üzüntüden insanlar çok acımasız:(
Haklısın dostum. Çok zor işiniz . Allah'ım karşınıza hep iyi hayırlı insanlar çıkarsın . İnşallah bı daha hiç böyle sorunlar yasamazsiniz
Amin İnşallah cümlemizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah dünyada iyi insanlar olması dileğiyle inşallah ❤️
İyi insanlar var çok şükür. Benim çevremde çok en azından.  Evet kötülük çoğaldı ama iyiliğe inanç bitmemeli. ♥️
+1
Ne güzel canım , çok şükür hep daha da cogalsinlar inşallah
+1 oy
Bazen fiziksel yargiladigimiz bi cocuk özel durumlu bi cocuk olabiliyor oyuzden izlemek dinlemek önemli.  Daha üç hafta felandi parkta superman kıyafetli 7 yada 8 yaşında bi çocuktu sanirim aşırı hareketli ama . Neyse oğlumun dikkatini çekti felan korktu ama sadece uzaktan izlemek istedi . Oğlum 2 yaşında buarada.  Başka bi bebek annesiyle ayak üstü muhabbet ediyordum oğlumu kucağıma aldım baktım cocuk ayağıyla ugrasiyor benimki cekiyor felan rahatsız oldu baktım ayağıyla ayağına dokunmaya çalışıyor ben orda çocuğa kızmadım mesela bagirmadim tehdit etmedim  . Sadece hayır olmaz yapma öyle abisi cani acır dedim o da geri vites attı durmasa anas8na derdim yani cocuk bunlar çok büyük durumlar olmadığı sürece bence sert cikismak doğru değil.  Bence o. Coucuk da özel durumu vardı hiperaktiviteli olabilir otizm olabilir kaldı ki sağlıklı olsa nolcak adı üzerinde cocuk biz onlara ogreticez gecinmeyi anlaşmayı.  Ben çocukken oooo mahallede çocuklara neler ederdim neler  yalan yok kavgada arada dayak yemisligim de var   ama işte çocukken bunları dusunemiyorlar cocuk kısmı.  Anne Baba anlatacak hangisi yaparsa . Kırmakla hersey yoluna girmez bence 
+1
Çok haklısın canım keşke bu kadın da senin düşüncende olsaydı doğrudan bana deseydi ki ben zaten orada çocuğuma uyarıyı da yapıyordum ama bazı insanlar vicdanını ve merhametini kaybetmiş durumdalar.
Sanki şimdiki analar babalar hiç cocuk olmamış gibi davranıyor hepsi için demek istemem arada dikkatimi çekiyorlar bazıları
Ne yazikki öyle, bunların çocuk olduğunu unutuyorlar. Yapacakları en büyük kötülük çocukluğunu yaşamasına engel olmak halbuki . Ama onlar cam fanusta büyütmeyi düşünüyorlar. Ortaya mutsuz ve agresif çocuklar çıkıyor
Cocuk dediğin bitki olsaydı olur ozaman ama bu konulara belirli oranda maruz kalacakki mücadele etmeyi savunmayı,  korunmayı öğrenecek aksi durumda nasıl olacak ki . Artık başa çıkamadığı durumda tabiki baba anne devrede olmalı ama direk çocuğa değil işte  tabiki cocukla muhatap olabilir ama ortayı bularak bak sen böyle yaptın ya olmaz bu olur yapma olurmu gibisinden sen kimsin çocuğuma lafnettin gel buraya bilmem ne seni yakalarsam bu olmaz işte uyardin olmuyor mu anasına babasına soyle anlat güzelce.  Herkesin çocuğu kendine kıymetli canım olur mu öyle şey gardiyan gibi .
Aynen öyle canım Rabbim böylelerine akıl ihsan eylesin kalbine de merhametle vicdan nasip etsin inşallah insanlığın bitmesinden korkuyor ve üzülüyorum gerçekten
0 oy
önce (10,392 puan) tarafından
Çok sabırlı davranmişsin ben olsam bu kadar sabırlı davramazdim elim giderdi saçına başına sanırım. Çocuk çocuktur kavga eder büyükler ayırır ne demek döverdim seni gel beni dov kolaysa sinir oldum karıya 
Keşke öyle yapsaydın ama yapmadığım yapamadım yapamıyorum ve o günü sadece çocuklarıma mutlu etmeye ayırdım kimsenin bunu bozma sana da izin vermemeye çalıştım. Yoksa tek başına olsaydım gerçekten olaylar daha da kötüye gidebilirdi.
önce (10,392 puan) tarafından
İşte annelik öğretiyo insana Sabri bazı yerde susmayı durmayı. Rabbim evlatlarımızın karşısina iyi insanlar çıkarsın
Amin İnşallah canım ❤️
0 oy
önce (941 puan) tarafından
Böyle dengesiz insanlar yüzünden çocuklarda travmaya neden oluyor. Hayır onlar çocuk biseyden rahatsız olduysan annesine söyle sen çocuğa kimsin öyle davranıyorsun birde özel bir çocuk. Ve aslında o çocuk hepimizden daha akıllı kimin başına ne gelir belli olmaz RABBIM kimseyi evladıyla sınamasın. İnsanlık bitmiş canım artık 

Hayir sen kimsin kim olduğunu sanıyorsun başkasının evladına senin çocuğuna yumurcak ddi dıe çıkışıyorsun. Bunlar yüzünden çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor berber arkadaşlık kuramiyorlar sırf böyle insanlar yüzünden gurbetteyiz ve evladımın hiç arkadaşı yok. Her cocuk kendi anne babası için değerlidir. 
O kadar haklısın ki canım söylediklerinde Ben de aynısını düşündüm hatta onun çocuğu için de üzüldüm uzaktan bizim çocuklara bakıyor neşe içinde oynuyorlar o annesinin çizdiği daire içerisinde mutsuzca çırpınıyordu resmen yanımıza yaklaşmaya çalışıyordu oynamak istiyordu ama annesinin buna çıkışacağını biliyordu ben de bu yüzden tekrar bir olay yaşamaması için üzülerek annenin yanına git orada oyna dedim ve bunu söylediğim için de içim çok acıdı ama bazen insan mecbur kalıyor.
önce (941 puan) tarafından
Öyle öyle yapacak bise yok. Bir psikolog un videosuna denk geldim dışarda anne ve çocuk görürseniz egerki çocuğun anneye annenin çocuğa yaklaşımına bakin.bu eşler arasında bir aynadir. Karısının kocasına kocasının karısına nasıl davrandığını Evdeki piskolojikmen durumu gösterir dıe
Kesinlikle öyle, doğru demiş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 400 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Edcmnf (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (12,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 363 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,915 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...