6 yaşındaydım sanırım kapının önüne at arabasiyla eskici gelirdi bugün kapımızın önünde durdu ve elimde oara vardı atın ayaginin yakınına düşürdüm eğildim fark ettirmeden onu almaya çalışayim derken at birden omzuna bir tekme attı ki gerisini hatırlamıyorum ama omzumda çıkık oluşmuş çektirnisler ve gözümü açtığımda omzum sargılı yatıyordum evde
Birde bundan on sene önce yeni gelinken eşimin köyüne davete gittik eşim ve amcası oğullari ile köyde gezerken beni hindi kovaladı kımse durduramadı nerdeyse koyun sonuna yaklastimdi neyse kurtardılar beni de bu defada tam eve girecez evde süs köpeği besliyolar ve kapıda nasıl girer girmez köpek koştu koştu üzerime bi atladı migde kismimdan kıyafetten tuttu beni on dk bırakmadı zor aldılar hayvanı bidaha o köye gitmedim. Ama köpek ölmüş sonradan
4 yıl öncede ehliyet dersine gidiyordum hava bozuk yağmurlu ve hocayı park kenarında bekliyorum tenteneler var oraya büyük karga kondu bana gakliyor sürekli parkın öbür ucuna gidiyorum oraya geliyor tenteneler üzerinde diğer tarafa gidiyorum oraya geliyor etrafta insanlar bana bakıp gülüyor taş atiyorum yine gitmiyor araba geldi binecekken son taşı attim uçtu üzerime geliyod arabaya nasıl bindim oda arabanın kapisina çarptı sonra noldu bilmiyorum birdahakine derslerde o parkta beklemedim korkudan
Bütün hayvanların bana garezi var sanki nekadar korkuyorum okadar beni buluyolar
Ha birde orta okulda teknoloji dersinde pil mini ampul deneyi yapıyoruz kırtasiye den aldım evde karton üzerine pilli ışık yapacam ve ampulün uzernde iki kaplı var merakım dan dedimki acaba bunh prize taksam ışık yanarmi diye ve ben yaptım beni elekrik aldı taa karsi duvara fırlattı saçlar havadaa ellerim havada ve evin bütün lambaları düğmeleri hepsi dışarı fırladı yerinden ve binanjn komple sartelini attırdı öğün bugundur elektrikli hersyden korkarak iş yapıyorum