+3 oy
369 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,458 puan) tarafından
Benim 4 yasindayken bende bir yada 2 yaş kucuk kuzenimle karsidan karsiya gecerken araba carpması ve 5 yasındayken annemin hamileyken ayagina dolanmam sonucu annemi karninin ustune düsürmustum o gece kardesim dogdu sizin hatirlayabildiginiz en eski anınız ne

25 Cevaplar

+5 oy
önce (3,574 puan) tarafından
O kadar kötü anilarim var ki 

Dogdugumda yokluktan çamur toprak yermistim 

Babamdan yiyecek istedim diye babam beni kucağına alıp kanepenin üzerine atmış 

5 yasindayken aynı yaşta olan arkadasimla kaybolmustum 

Bi kadın bulmuştu bizi ve polisi aramıştı

Yine 5 yasindayken elimde domatesle karşıdan karşıya geçerken traktör çarpmış 

Buyuk yasta ve kötü anı olarakta 8 sene önce trafik kazası geçirdim araç çöp konteynerine vurup kaldirima çıkıp takla atmış 

Sıkışmisim icerde 

Beyin kanaması geçirmişim 

Bilincim kapaliymisti 

Bacağım kolum kırılmış 

Akcigerimde kanama varmisti

Kafamı kolumu boynumu cam kesmiş arabanin cami patlamış 

Öldü sanmışlar beni

1 sene hatta 2 senede zor toparladım kendimi 

Suan bacağımda kolumda platin ve kilitli çiviler var 
önce (134,267 puan) tarafından
oooooyyy
önce (19,970 puan) tarafından
Üzdü..
-Reklam-
+4 oy
önce (192 puan) tarafından

En eski anım eşekten düşmek sjjss köydeydik annem beni eşeğe bildirmiş bahçeye gidiyoruz ***** eşek biseyden korktu Bi sıçradı eşek Bi tarafa ben Bi tarafa o gün kafamı Bi yere vurdum herhalde ben gel git hali o yüzden sjjsjs:D:D

Sonra halamın evinden kaçarken köpek popomu isirdi.

Babaannemin bastonundaki ipi bıçakla kesmeye çalışırken gözümün üstüne bıçağı soktum izi hala bellidir. 

Dudağımı çakmağı ısırdım mi ne yaptım bilmiyorum carkinin arasına sıkıştırmıstim,annem çıkaramamış demiş artık koparsa kopar Bi çekiyor öyle çıkmış qmq dudak sağlam  sjsjjs

Hala yaşıyoruz çok şükür ☺️☺️☺️☺️

önce (1,265 puan) tarafından
Kabustu ama şimdi gülesim geliyo :D
önce (192 puan) tarafından
+2
Atlattık biseyler ama çok şükür yaşıyoruz sjsjsjs

Ay eşek kaçırdı kısmına çok güldüm ya sjsjsj
önce (4,263 puan) tarafından
Benim eşimde attan düşmüş kız aklıma o geldi Allah'a emanet büyüyen çocuklardık biz iyi yaşamışız
önce (5,458 puan) tarafından
+1
Allah korumuş gene birsey olmamiş Allahtan
Aynen öyle canım
+4 oy
önce (3,767 puan) tarafından
En eski anim abimin bir bisikleti vardi bozulmustu tekerleri yoktu. En küçük bisikletler oluyor ya ondan. Abim binmis pedal firlatiyor bende abi benide bindir diye arkasindan agliyorum . .

O bisikletle oynardık hep
Haha iyi gene abinle anlasiyormusunuz
önce (3,767 puan) tarafından
Yok kavgalarimiz cok oluyordu ama anlastigimizda oluyordu;)
+3 oy
önce (1,859 puan) tarafından
En eski anım 1. Sınıfa gidiyorum kışın okuldan geldim babam evde bağırıyor açım diye annemle ablam babama sofra hazırladı kimse benimle ilgilenmedi hemen sofraya oturduk ev sobaliydi soba borusunun yanına oturdum ben babam önlükle sofraya oturma kalk çıkar diye bağırdı bana bende korkudan hemen ayağa kalktım önlüğü çıkarırken kolum soba borusuna yapıştı baktım yanmış kolum ama ses çıkaramadım korkudan önlüğü çıkarirken yanık yerin derisi soyuldu görünmesin diye içimdeki kazakla kapattım geri oturdum sofraya yemek yerken acıdan göz yaşım tepsiye düştü ablam farketti oylelikle koluma baktılar. 

Dün parmağım yandı 30 yaşında kadınım oturdum bağıra bağıra ağladım eşim geldi öptü suya tuttu 7 yaşındayken ben o acıya nasıl dayanmisim dedim izi hala durur.
önce (2,928 puan) tarafından
İçimi cız ettirdin kız üzüldüm
önce (5,877 puan) tarafından
Okurken gözlerim doldu Allah şahit..
Babamdan korkarak büyüdüm başıma birşey gelse korkumdan hala babama söyleyemem
Niye babanın yapısı mi sinirliydi  yada baba kız ilişkiniz mi yoktu eğer özelde hiç cevapta verme cnm ama o elim ya di diyemedim dediğin yerde bogazm düğümlendi kocaman sarılmak istredim aslında
Babam dengesizdi herşeye kızar bağırırdı neye kizacagini kestiremem hala cocukken koşarken duserdim niye düştün dikkat etmedin diye kızardı annemde babamdan çok korkardı bize hep aman baban duymasın baban kızar derdi
önce (19,970 puan) tarafından
Yüreğimi doglamaya mi calisiyosunuz kızlar. Bu posttaki yorumlar üzdü beni
Çok üzüldüm . Rabbim untttursun sana inşallah eşin çok çok iyi biri olur da onunla herşeyi unutursun
+2 oy
önce (13,723 puan) tarafından

Daha okula bile gitmiyorum yaşımı hatırlamıyorum. Annemler aşağı katta komşularla ekmek yapıyordu. Ben aynı yaşta bir arkadaşımla yukarıda oynuyorduk. Kekligimiz vardı. Oyun diye hasta olmuş keklik diyerek ona penisilin igne yaptığımızı ve öldüğünü hatırlıyorum ve çok ağlamıştım.

Onun dışında sokakta mahalle maçları yapardık ben kaleciydim. Ablam top diye sen benim parmağa tep :) parmağım çıkmıştı.

Bide ilk okul 4 veya 5. Sınıfta evimize haciz geldi. Memurların evin eşyalarını bir bir gezip not ettiğini hatırlıyorum. Okuldan geldiğimde de evimizde oturacak kanepemizin olmadığını gördüm.

+2 oy
önce (1,001 puan) tarafından
benide muhsin yazıcıoğlunun vefat 

haberi geldiği sabah babam 

beni çok kötü dövdü hıncını benden aldı 

kafama nasıl darbelerle vurduysa şişti iyi hatırlıyorum yaş 7 di 
önce (282 puan) tarafından
O haberi duyduğu için mi dövdü ya bu vicdansızlık:(
önce (2,168 puan) tarafından
+1
Ne alaka geri.zekali mı senin baban?
önce (1,794 puan) tarafından
Tövbe bismillah. Muhsin yazicioglu icin kendi cocugunu o kadar dovduyse insanligini sorgulayasim geldi
önce (1,020 puan) tarafından
+2
Insnalar6 birşey anlatıyor dıye hakaret eme halkını nereden buluyorsunuz bır insanın babasına gerızekalı demek ne yâ  sızın ne haddınıze yorumunuzu yapın âmâ hakaret etmek farklı bır boyut
önce (1,001 puan) tarafından
malesef işde :();) çok şükür çok dua ettim eşim iyi olsun diye Rabbime şükürler
+2 oy
önce (3,394 puan) tarafından
Güzel anım yok birbirine tahammül edemeyen sürekli kavga edilen bi ev geliyo aklıma, iyi bişey bulamadım 
Bundan sonra daha guzel anılarin olsun insallah
önce (3,394 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel dileğin için hep birlikte inşallah ❤️
+2 oy
önce (17,361 puan) tarafından

Bende hep kötü anılarımı hatırlarım. 4 yaşından iken parmağımı kapıya sıkıştırmistim parmağım kopma derecesine geldi dikildi şükür. Ondan 1 ay sonra yeni kesilmiş şerbet tenekesinj tuttum bıçak gibi keskindi parmağımı kestim yine dikildi. 6 yaşında falan balkimdam düştüm omzun çıktı kolum kırıldı. 9 10 yaşlarında falan bisiklet sürerken motorla carpistim. Motor pert ben ve bisiklet sağlam kaldık :Dsadece tekerim biraz yamulmustu. Sabah evden okula gitmek için çıkarken 20 basamakli merdivenden yuvarlandim. Tabi bizim zamanımızda kitaplardan okuldan dolayı eşek ölüsü gibi ağırdı. Hem çantadan hem merdivenden iyi bir darbe aldım :D

Bu zamana kadar kol bacak sağlam gelmem mucize :D

+1 oy
önce (1,094 puan) tarafından
Sırtıma tığın batması yüksek bir yerden düşüp burnumu kanatmam ve arabanın ayağımın üstünden geçmesini unutmam
Sirtina nasil batti kiz tıg
önce (1,094 puan) tarafından
Misafirlikte biri kanepeye koymuş bende görmedim sırt üstü kendimi kanepeye attım o esnada battı
+1 oy
önce (4,470 puan) tarafından

5 .6 yaşlarındaydım abim gözlerimin önünde cayır cayır yandı asla unutamıyorum 

Ayağını kalcayla Birlikte kestiler gömmek için eve getirdiler görünce şok olmuştum 

Şimdi vücudu %90 yanık bi ayağı yok koltuk değneği ile hayat mücadelesi veriyor 

Yaaaaaa çok çok üzüldüm Rabbim hepinize şifa versin soramiyorim da nasıl oldu diye . Çok üzüldüm ya
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin
+1 oy
önce (196 puan) tarafından

6 yaşındaydım sanırım kapının önüne at arabasiyla eskici gelirdi bugün kapımızın önünde durdu ve elimde oara vardı atın ayaginin yakınına düşürdüm eğildim fark ettirmeden onu almaya çalışayim derken at birden omzuna bir tekme attı ki gerisini hatırlamıyorum ama omzumda çıkık oluşmuş çektirnisler ve gözümü açtığımda omzum sargılı yatıyordum evde :D

Birde bundan on sene önce yeni gelinken eşimin köyüne davete gittik eşim ve amcası oğullari ile köyde gezerken beni hindi kovaladı kımse durduramadı nerdeyse koyun sonuna yaklastimdi neyse kurtardılar beni de bu defada tam eve girecez evde süs köpeği besliyolar ve kapıda nasıl girer girmez köpek koştu koştu üzerime bi atladı migde kismimdan kıyafetten tuttu beni on dk bırakmadı zor aldılar hayvanı  :D bidaha o köye gitmedim. Ama köpek ölmüş sonradan 

4 yıl öncede ehliyet dersine gidiyordum hava bozuk yağmurlu ve hocayı park kenarında bekliyorum tenteneler var oraya büyük karga kondu bana gakliyor sürekli parkın öbür ucuna gidiyorum oraya geliyor tenteneler üzerinde diğer tarafa gidiyorum oraya geliyor etrafta insanlar bana bakıp gülüyor taş atiyorum yine gitmiyor araba geldi binecekken son taşı attim uçtu üzerime geliyod arabaya nasıl bindim oda arabanın kapisina çarptı sonra noldu bilmiyorum birdahakine derslerde o parkta beklemedim korkudan 

Bütün hayvanların bana garezi var sanki nekadar korkuyorum okadar beni buluyolar

Ha birde orta okulda teknoloji dersinde pil mini ampul deneyi yapıyoruz kırtasiye den aldım evde karton üzerine pilli ışık yapacam ve ampulün uzernde iki kaplı var merakım dan dedimki acaba bunh prize taksam ışık yanarmi diye  ve ben yaptım beni elekrik aldı taa  karsi duvara fırlattı saçlar havadaa ellerim havada ve evin bütün lambaları düğmeleri hepsi dışarı fırladı yerinden ve binanjn komple sartelini attırdı  öğün bugundur elektrikli hersyden korkarak iş yapıyorum :D

önce (133 puan) tarafından
+1
O değilde kocanin köyünde hindi saldırısı ahahah çok güldüm :D
önce (196 puan) tarafından
Yaa aynen ☺️☺️ malesef
+1 oy
önce (8,795 puan) tarafından
Köyde ineklerin ictiği yere düşmek sonra öylece kala kalmıştım sonradan cıktım dayım beni eşeğe bindirmisti bindim eşek beni kacırdı resmen gezdirdi geri dayımların yanına götürmüstu bir ineği bokluğa kacırdım dayım onada çok kızmıştı köpekler beni kovaladı dayimla motorla bir yere gitmistik motoru düşurmustum korkmuştum baya iple boğazımı kesmiştim 1 ay boynum kımıldamadı
+1 oy
önce (2,168 puan) tarafından
1.5-2 yaşlarındayken kaynar yemek kazanına düşmüşüm ondan daha önce üzerime kaynar çaydanlık devrilmiş. Doğduğumda göbek kordonun boynuma dolanmış çok küçük ve mosmor doğmuşum köyde evde doğmuşum. Bu bebek yaşamaz demişler kimse hastaneye bile götürmemiş. 2.5 yaşında Antalya ya göç etmişiz. Ilkokul 1 e giderken öğretmene çişim geldi tuvalete gidicem demisim çıkmışım okul tuvaleti pis olduğu için girmeyip eve gitmeye başlamışım tabi yolu bulamayıp kaybolmuşum. Hâlâ dışarda tuvalete gitmem yaş 39. Ilkokul 4 e gidiyorum yolları kazdılar ortada da tümsek  var erkek kardeşim var yanımda da benden 1 yaş küçük. O tümseğe atlarsın atlayamazsın diye inatlastik ben bir atladım sırtımda 10 kilo çanta tumsekten diğer tarafa çukurun içine. Çanta taşın arasına sıkıştı çıkamıyorum kardeşim ağlıyor korktu koşa koşa eve gitti. Ben güç bela çıktım. Bir baktım kafam kanıyor. Ben nasıl ağlıyorum kazayım kan olacak diye. Yolda annemle karşılaştık kadın koşa koşa geliyor aklı çıkmış korkudan canım annem.
0 oy
Buğday hasatı yapılmıştı römorklarda evin önünde duruyordu bizde kuzenlerle dama çıkıp buğdayın içine atlıyorduk yaş 8 di

9 yaşında incir toplamaya gittik yine kuzenler var incecik Yavru yılan gördüm ağaçta çubukla vurdum öldü sandım elime aldım çocukları eve kadar kovaladım dayımla karşılaştık yılan bir canlandı adamın kafasına atmıştım korkudan 

Yine köy yine kuzenler o zaman 6 yaş falan annem pazardan topuklu terlik almıştı bana düğün vardı akrabalardan birinin neyse o sıra kuzenimle birşey oldu atıştık küstük terliğimde onun ayağında er küsüm istemiyorum ama aklım tetkiklerimde neyse bu kızı bizim dayı oğlu kovaladı kız bir geldi terlik elinde kopmuş ağlıyor gel dedim sarıldım sonra ikimiz dayı oğlunu sıkıştırıp kopan terliğimle dövmüştük 

Çamurdan yemekler yapıp cafe açardık kendimize 

Tarlaya gübre atmaya gitmiştik dayımla sulama kanalı vardı ben çok sıcakladım deyip attım kendimi suya tabi dayıcımın aklı çıktı beni çıkarana kadar çıkınca güzel bir dayak yemiştim ya birşey olsaydı diye canı sağolsun

Birde kardeşimi traktör ezecekti nasıl koştum geldim çocuğu tutup bir çektim tabi o korkuyla geriye fırtlatmışım çocuğun kafa patladı hastaneye götürdü annemler doktor sormuş ne oldu diye annem anlatmış ablası ezilmekten kurtardı kafasını patlattı diye 

8-9 yaşıma annemin köyüne dönmek isterdim en son o günler güzeldi rahmetli annem dayım anneannem hepsi vardı o zamanlar kuzenler bir gelirdi yaz tatilinde ooo cümbüş gece 3-4 biz kapının önünde oynardık yeri gelir kavga ederdik büyüdük ama dertler tasalarda büyüdü❣️
0 oy
önce (315 puan) tarafından
Bende tahmini o yaşlarda annem mutfakta yemek yaparken kapıyı kapayıp onu iceri kilitlemisim :D ve annem işte tarif etsede açmayı bilememisim. En son annem mutfak camından birilerini çağırmış yan binada yengem vardı ona gitmelerini soylemis onda yedek anahtarla vardı evin o gelip açmıştı :D
0 oy
önce (155 puan) tarafından
En eski anım ve unutamadığım diyeyim o zamnlar 6 7 yaşlarındayım babanrmdeyiz köyde bütün kuzenler top fırlatmaca oynuyoruz ben daha yeni banyo oldum saçlarım ıslak bahçede kocaman bir çöp havuzudiyeyim öyle bişey var ama çok büyÜK bildiğin orta boy havuz şeklinde yengemler babanemler ortak oraya atıyor çöplerini. Top praya kaçtı ben kendimi övcem ya ben alırım dedim yavaş yavaş kenarından yürürken ayağım bi kay içine düş ama nasıl düşmek her yerim domates pislikleri çöp pislikleri herkes güldü bana orda çok utanmıştım hiç unutmam bir De annemden azar işitmiştim daha yeni banyo oldum diye ay ay ne günlerdi
0 oy
önce (4,555 puan) tarafından

3-4 yaşlarında taşınırken o kalabalıkta yeni evden çıkıp eski eve yürüyerek gitmişim :D 31 yaşına gircem hala anlatırlar sonra da fıtı fıtı geri gelmişim ama iyi dayak yemişim o korkuyla :D annem hayatımda bir kez dövdüm o da o zamandı der hep 

0 oy
önce (510 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben kucukken tandir ekmegi yaparlardi onun külünü yigmislar bende yuksekten tut icine zıpla iki ayagimda yanmisti haftalarca yuruyememistim 

Komsumuz vardi hurda biriktirirdi bizde tuttuk hurdalari i calip baska hurdaciya satmistik onunlada dondurma alip yemistik

Tuvalet kagidini islatip atinca tavana yapistini kesfedince tum banyoyu pecete yapmistim tavan ful peceteydi tabi annem gorunce guzel bi dayak yemistim 

Bide 7 yasindayim baloncuk yapmistim hortumu sokup ufluyodum birden nasil oldu icime cektim bi gun konusamamistim
Bide kuzenip barmagimin izerine demir kapi kapatmisti tirnagim dusmustu 

0 oy
önce (848 puan) tarafından
Çocukken mağazada bir tane pantalon beğendim neymiş kızlar pantalon giymez diye babam izin vermedi tutturdum alalım diye tamam dediler eve gittim bi heyecanla poşeti bi açtım elbise almışlar. Hiç unutmuyorum o anki hayal kırıklığımı. 37 yaşına geldim hiç etek veya elbise giymedim. 
0 oy
 7 yaşındayım babam hep küfürbaz  bır adamdır kömür satardı banada gel hesapla dedi bnde yanlış hesapladım daha toplama bıle bilmiyorm aldı  kemeri ben bayılana  kdar dövdü annemle ablam araya girince onları da dövmüş bır kere de tencerede ki yemeği döktüm diye beni bahçeye kopegımız6 vardı onun  rasmasıyla bağlamıştı 6 yaşında ıdm evladın ana  babda hakkı yok derler varsa  haram olsun  hep oglu6 olsun istiyodu beş kız kardeş ıkı erkek kardeşim var  erkek kardeşlerime bizi dövdurturdu annem kızınca da annemi döverdi erkek çocuk dövmeyi öğrensin derdi dahaa neler neler allaha çok kızardım küçükken neden bu adamı babam yaptı diye halada bazen konuşurum Allah'la ben ve ablalarım neden bu kadar şey yaşadık ödülümüz ne olacak diye bır gün cevap vereceğini bılıyorum allah bizi seviyor
Ondan nefret ederek büyüdük hala da nefret ederim canım ablam cok çekti halada çeker kım babası acı çekerek ölsün diye duâ eder kı bız hergün ettik
Çok şükür
Yaşıyor mu şimdi kıymetli olmuşsunuzdur belki de yaşlanınca bana bakarlar diye
Yaşıyor yok hiç kıymtlı6 olmadık prası var kendi kendine bakıyor  be ben ne de ablamlar evlendikten sonra konusmadık hiç ben kaçarak evlendm kızm oldu diye  rapor çıkarmış şeytan görsün yüzünü
Ayyy neyse sen üzülme imtihandı bitti gibi düşün :*

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 112 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
0 oy
30 cevap 525 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy