+3 oy
772 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (587 puan) tarafından
Bir arkadaşımla sohbet ederken 'benim önceliğim eşim olur sonra çocuğum gelir' dedi. Bana çok garip geldi benim için öncelik hep çocuğumdur. Evlat sevgisi hicbirseye benzemiyor bence. Sizin önceliğiniz eşiniz mi çocuğunuz/çocuklarınız mı?

62 Cevaplar

+1 oy
önce (51,593 puan) tarafından
kızım tabiki de . 

eş kötü davranirsa anında silebilir başka eş bulabilir ama evlat oyle degil ki her kosulda hep kalbin ona akiyor.evlat bambaska Rabbim evladinda esin de acisini gostermesin 
-Reklam-
+1 oy
önce (143 puan) tarafından
Tabiki önceliğim evladım snra eşim gelir 
+1 oy
önce (2,064 puan) tarafından
Zor bir soru herkesin yeri çok ayrı bence
+1 oy
önce (544 puan) tarafından
İkimizinde önceliği çocuklarımız ama şimdi küçükler bıraz daha büyüsünler esime yönelirim şuan çok küçükler
+1 oy
önce (949 puan) tarafından
Hadi ordan önceliğim evladım sonra eşim. Esimede sorsan önceliği evladidir. Önce can sonra canan. 
+1 oy
önce (5 puan) tarafından
Hiç düşünmeden söylüyorum önceliğim cocugum
+1 oy
önce (928 puan) tarafından
dengede tutmak en iyisi tabi çocuğum sevgide öncelik tabi ama bunu yansıtamam ilerde 

bunun acısını ben çekerim
+1 oy
önce (13,711 puan) tarafından
Bu kabul edilemez bisi. Çocuğumuz bizden bir parça, adam da kim oluyor ?
+1 oy
önce (2,676 puan) tarafından
Sağlıklı bir evlilikte öncelik eşte olmak zorundadır. Öncelik demek çocuğu ikinci plana atmak demek değil ama Türk toplumunda anne baba olunca hemen çocuk birinci plana geçiyor ve karı koca kimliği yok ediliyor. Sonra çocuk büyüyüp kendi hayatını yaşamaya başlayınca anne babada bir boşluk, onun gitmesini istememe, hayatındaki insanı kıskanma oluşuyor. Eşim önceliğim çünkü hayat arkadaşım o, kızım bizim ortak paydamız. Kızımı canımı verecek kadar seviyorum ama o benim partnerim değil, onun kendi hayatını var her zaman
+1 oy
önce (1,920 puan) tarafından
Cocukdan önce kendim✓cocukdan sonra çocuğum ✓milat gibi bir şey
+1 oy
önce (4,559 puan) tarafından
Evledim ama bunu eşime asla belli ettirmem
+1 oy
önce (665 puan) tarafından
Çocugum olmadan önce eşim diye düşünüyordum.  Oğlum doğunca her şey değişti.   Tabiki önceliğim evladım 
+1 oy
önce (46 puan) tarafından
Tabiki eşimin de yeri başkadır.Ama çocuklarımıher zaman ön planda tutarim.
+1 oy
önce (3,542 puan) tarafından
Benim de önceliğim cocuklarim 

Eşime de aynısını diyorum önceliğin çocukların olsun 

Karı koca her zaman bulunur 

Ama evlat bulunmaz
+1 oy
önce (558 puan) tarafından
Evlatlarım tabiki koca bulunur da evlat bulunmaz kurban olurum saçlarının teline 
+1 oy
önce (154 puan) tarafından
Tabiki önceliğim çocuklarım eşimde öyle zaten öyle olması gerekiyor 
+1 oy
önce (2,583 puan) tarafından
Benim için öncelik çocuğum eşim için öncelik benimdir kişiye göre değişir bu durum bence herkesin yaşantısı farklı 
+1 oy
önce (761 puan) tarafından
Tabiki evlatlarım  
+1 oy
önce (377 puan) tarafından
İkisininde yeri ayrı. İkisi arasında tercih asla yapılmaz ama tabi ki evlada düşkünlüğüm farklı. Çünkü evlat BENCE anneye her zaman muhtaç. 30 yaşımdayım annecim hayatta değil. En ufak bi baş sıkışmamda annemi ararım keşke olsa diye. Eşimde çok merhametli bana düşkün bir insandır. Doğum zamanı özellikle ben ameliyathaneye girince kalbi sıkışmış dışarı falan çıkarmışlar. Ama ben yine de oralarda annem de olsun isterdim. Bu yüzdendir ki anne evlat arası bağ farklı geliyor bana. "Bir evlat pīr olsa da anaya muhtaç imiş" bize böylesi ihtiyaç duyan varlıkları tabi ki gözetip öncelik haline getiririz deyip noktalamak istiyorum fikrimi. Teşekkürler:)
+1 oy
önce (115 puan) tarafından
Şöyle seviyorum çocuklarım diyorum eşimin parçası 
önce (115 puan) tarafından
Eşim.biliyo çocuklarımız önceliğimiz ikimizin parçası diye seviyoruz

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 756 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 662 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 440 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,023 soru

12,327,726 cevap

39,144 kullanıcı

Kategoriler

...