0 oy
132 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (1,929 puan) tarafından
Kızlar hayırlı akşamlar 6 Şubat sezeryan günüm hayırlısıyla annem gelicek Konya'dan ama zaten kendisi hasta belinden ameliyat oldu platin takıldı ayrıca benim için yorulmasını istemiyorum ne yapıp dolaba atsam onun için kolaylık olur poğaça dan başka bişey gelmiyor aklıma 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (232 puan) tarafından

Ben bunları yapıp atmistim cig den çıkarıp tencereye koyup pisiriyprdum...

Yaprak sarma
Lahana sarmasi 
Karnıyarık, 
Tavuklu kofte 
Icli kofte 
Mini köfteler sulu kofte yemeği için sadece bulgurdan olan kofte
Sigara böreği 
Islak kek 
Kurabiyeler 
 Daha aklıma gelmeyenler var ama bunları hatırlıyorum yapmıştım çok da kolaylık olmustu özellikle icli kofte ve Yaprak sarma çok çok kolaylikti 
Yok çiğ den yapmıştım ama geçen gün yaprak yaptım orucluydum çok sarmıştım yarinisi buzluğa attım sonra pisirdim Bi kaç gün sonra çok güzel olmustu yani çiğ de sarsan pispiste sarsan buzluktan çıkarıp pisirince sorun olmuyor
Hiraninannesi  kekimi pisirdim sosunu döktüm saklama kabına dilimleyip koydum buzluktan çıkarırken yemek için biraz bekliyorum sonra kendi kendine eriyor üstüne hindistan cevizi tozu döküyorum sanki yeni yapılmış gibi oluyor
önce (1,929 puan) tarafından
Tamamdır cnm teşekkür ederim
Rica ederim sağlıkla al inşallah bebegini kucağına
önce (631 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim. Dün bı tencere sarıp kaldırdım buzluğa. İlk denememm.
-Reklam-
0 oy
önce (3,573 puan) tarafından
Sarma sar sigara böreği soslu buzluk böreği yap peynirli ıspanaklı kurabiye yoğur at mantı yaptır onu köy buzluğa nohut kuru fasülye haşla koy karnıyarık içini hazırlayabilirsin köfte yoğurup koyabilirsin et kavurup koyabilirsin 
Hepsi burda kalsın çok teşekkürler
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Börek sulu köfte sarma yeşil fasulye nohut haşla fasulya haşla poşetle buzluğa at ıspanak al doğra bişeyle buzluğa et al başkanlık ağır buzluğa at 
Bunlardan yazın kaç poşet yapıp atmıştım teşekkürler cnm
0 oy
önce (514 puan) tarafından
Poğaça

Börek

Yaprak sarma

İçli köfte yapabilirsen

Kurabiye tatlı tuzlu

Yemek için köfte 

Taze fasülye kavurup attım

Ben şimdiden başladım henüz erken ama olsun kullandıkca koyarım yerine

Beyaz lahana kavurup attım yemeklik

Ispanak attım

Hazır börek çeşitleri aldım koydum

Sonlara doğru yufka alıp yaparım

Artık olduğu kadar
Nohut haşladım
Kuru fasülye attım
Et yaparken biraz ayırıp nohut ve fasülye için kücük küçük doğrayıp attım
Çok teşekkür ederim hepsi kalsın burda bende yazın yapmıştım da poğaça börek yapıp koyayım bari hazirlardan da alayım
Olur nasıl istersen
0 oy
önce (263 puan) tarafından
Canım mesela bimde hazır börekler var onlar olabilir 
Sağol canm aklıma gelmemişti onlardan da kaç paket alıp koyayım sabah kahvaltıya kolaylık olur çıkarır fırına süreriz
önce (263 puan) tarafından
Az var içinde canım 55 TL  misafir için alacaksan cokal
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
cay bile yapmak zor geliyordu bana helal olsun hoş kimse gelmedo gelenlerde 8 9 aylik oldu bebek oyle geldiler onlarada cay bile fazla ama neyse 
Aynn öyle çok haklisin canm öyle insanlara çay bile fazla
0 oy
önce (12,845 puan) tarafından
Soğan doğra at bol bol. Patates doğra küp küp at. Sulu köfte için köftelerini hazırla at. Al sana 5 dakkada sulu köfte. Ispanak yıka doğra at bikaç paket hemen hazır yemek. Köfte yap hemen yanına 2 3 patates soyar tencerede sulu yemek yapar yada patates kızartırsınız. Börek sar at hemen çıkar kızart. Sarma sarıp atabilirsin. Taze fasulye bezelye varsa buzlukta. Dolmalık biber benim buzlukta bunlar var hep. Rendelenmiş kabak var mesela mücver yapıyorum yada omlet sabah çocuklara. 
Evet canm yazlık yaptığım şeyler var bide poğaça börek sarma falan iş görür teşekkür ederim
0 oy
önce (4,363 puan) tarafından
Börek tatlı tuzlu kurabiye sarma 
Elmalı kurabiye yaptım şimdi elimde olanlarla sarma sardım börek de yufka alınca yapicam insalah teşekkürler canm

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 353 göst.
+1 oy
6 cevap 115 göst.
26 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 221 göst.
13 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
13 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...