Arkadaşlar Fikir Amaçlı Soruyorum Ben Ne Alsam Karar Weremedim Sizler Neler Alacaksınız ❤️
KOCA BİR HİÇ 🙃
Ben almam ve aldırmam illa bir güne sığdırmayin bunu içinden ne zaman eşine sürpriz yapmak gelirse o zaman yap daha güzel daha heyecanlı olur
13 u esimin dogumgunu genelde 13 unde aradan cikariyorum ben hediye faslinihatta teeeee kasim ayinda kampanyadan aldim hediyemi
Çok iyi benim hiç aklıma gelmedi öyle yapmak Keşke ben de öyle yapsaydım :)
Bizim için de evet fark etmiyor ama bugün de sevgililer günü ise bugüne değerlendirmek istiyoruz
https://youtube.com/shorts/Vw-JmHncYBs?si=45Ii4PrQPsSPoqlO
Bu kadının kafasındayım 😆
hiçbir şey 😝
Bizim icin o günün bir anlamı yok kutlamiyoruz almıyoruz
Gömlek ve saat aldim 😍
Trendyoldan Mı Canım
Ben Gurbetteyim Ewden Çıkamıyorum İnternetten Sipariş Werecegim
Yok canım çarşıdan aldım trendyolda da güzel şeyler var ama ben hazir çarşıya çıkmişken alayım dedim
ask kadini
Sevdoşum 😍😍😘
Önce o alsın o zaman düşünürüm 😅🤣
🖕al sana 14 Şubat 😂bunu alacağım😀
Ayyyy sesli güldüm 😂😂
Napalim😀
Sevgili değiliz evliyiz kafasındanz 😁
Evlilik yildonumumuz 14 subat
Bilerek denk getirdiniz dimi 😁
İstiyordum zaten ama şans vardı tarih
Genelde özel tarihte olsa erkekler unutur eniste bey nasıl bu konuda 😁
Kendisi yok ama dün mektup göndermiş son dakikaya kalmasın diye
Geçen sene başka bir yere gitmişti mektubu
Biliyorum canım senle konuşmuştuk zile bana cok yakın demistim aramizda 50 dk var. Mektup mu çok ince düşünmüş
O konuda hakkını yiyemem Allah var
Çok romantik zaten kendisi hicbir özel.gunu unutmaz
Her seferinde 14.15 sayfa mektup yazıyor
O gelsin o
Mektup sayfalarını kitap olarak hatita kalsın diye basicam
Bende daha ne yapsam bilmiyotum valla.
İnşallah kapıdan içeri gireceği günde gelecek canım gerçekten cok güçlüsün bunu söylemek istiyorum. Sende buralar soğuk, elbise ve fotoğraf ekleyebilirsin
Aslında hazır 8.9 sayfa yazılmış mektub var biraz daha ekleyip bir fotoğraf
Bir saat ,gömlek veya yelek olabilir dicem ama zaten kışlıkları göndermiştim pek birsey istemiyor
İçeri birsey gonderebilmem için onun çıkış yapması lazım birsey nasıl olcak bilmiyorum bakalım
Kar varmi ordada suan
Evet canım lapa lapa yağıyo bugün başladı yoksa havalar cok güzeldi.
Yani manevi hediye daha güzel olur onun içinde
Ben normalde görüşe gitmek istiyordum
4 aydır zaten havalar soğudu diye izin vermiyor gitmeme yaz olsa pat giderim de oda bugün kar var diyince havalar soğuk sakin ha diye uyarı geçince kaldi
Gecen haftalar cok güzeldi de bu lafta hep karlı görünüyo
Ya cok kötü keske yakında kalsaydı
Ahanda bunu alicam zor bulunan bir formon isteyip durdu anama geldim baktım bir iki ziraatci de ben getirteyim dedi kaptım bu benim eşime on yıl gider artık 🤣🤣🤣🤣
İyi bişey ozamn bende ekran görüntüsü alayım babama atayım minik bir bahçeleri varda . Doğru düzgün bir salatalık yiyemedik daha. Bide bilgin vardır die sorayım domates ler hep bi tarafı çürük oluyor . Bide hep tarlaa faresi dadanıyor bıktılar artık salatalık kabak domates ne varsa yiyorlar. Bi patlıcan sevmiyorlar Onu bırakıyorlar sağolsunlar
Kaç kere ilaç attılar ama fayda yok
Hangi il ilçede sin ben burdan bir kaç ilaç gonderiyim bizim seraya da geliyordu babam sağolsun halletti
Biz Konya'dayız canım uzağız baya
İsim varmı ilacın yada fotosu felan
Yok ya 2 gün e kargo varır inşallah var cnm atarım istersen
Sağolasın canım,🤗. Foto atarsan söylerim babama bulamazsak sana yine dönüş yaparım.
Hiçbirşey almayacam cezalı
Neyse ki böyle şeyleri kutlayan bir çift değiliz :)
Ben hiçbir sey Alicam
hicbirsey ☺️
Hiç bir şey tabiki
Hiç birşey😂
Almam yaa herkesin kutladığı bir günde herkesin bir birine hediye aldığı günde ben eşime almam oda bana almasın
Valla birşey almadım niyetimde yok eşimde almaz ama sıradan birgunde beni dünyanın en mutlu kadını yapıyor bir çikolata ile olsa sevdiğini ilan etmek için 14 Şubat olmasına gerek yok seven hergun ilan edecek bende aynı şekil 14subat dışında hep mutlu ederim
Kutlamıyoruz 14 şubatı 😌
biz kutlamıyoruz eşimde bende karşıyız hep para tuzağı o günler. hristiyan adeti zaten hiç lüzumu yok ❣️
Seccade alacamm, benim gibi avrat bulmuş yatsın kalksın şükür namazı kılsın 🤫
nick cok iyibeeee
Ahahahahahhahahahha😂
Nick'im şekil önümden çekil 😎😬
pAram yok 😁😂😂
412,089 soru
12,405,539 cevap
44,590 kullanıcı