+1 oy
469 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,099 puan) tarafından

Hanımcanlar💕

Ya dıyorum acaba ben de mı sorun yoksa benim gibi olan arkadaşlar da var mı ..? 

Ya ben bırıne tabak verdıgımde veya evımden herhangi bir mutfak eşyası aklım kalıyor. Onu alana kadar rahat edemiyorum. Mesela dün kayınvalıde benim servis setını tatlı kaşıklarımı ve tepsılerımı götürdü. Gün var diye . Bende akşam benmkılerı geri alıp getırdım hatta 1 tatlı kaşığım ve tepsımı bulamadım aklım orda. Bende mı sorun var acaba . Birde kaynana götürünce daha getırmıyor. Bazen komşularım da öyle. Ay bende mı sorun yoksa alamıyorum yerim yok diye mı evham bılemedım. Var mı benim gıbı olanınız..?

26 Cevaplar

+2 oy
önce (3,972 puan) tarafından

Böyle şeyler yaşamadığım için bişey demeyeyim. Ama komşuya falan bir şey verince unutuyorum hiç aklıma gelmez kendileri müsait olunca verir zaten diye. Çok özel takımlarım falan yok ondan olabilir   Çatal kaşıklarım tam sayıda değildir eminim bir ara bahçede kürek olmuştu bebeme😂

önce (1,099 puan) tarafından

Ya benim de özel takımlarım yok hatta çok tabak çanağı da yok belki o yüzden takılıyorumdur ben böyle bir hanımefendinin söylediği gibi hepsini sayarım eksik olunca rahat edemem psikolojik galiba

-Reklam-
+1 oy
önce (4,641 puan) tarafından

Sende sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü benim içinde mutfak eşyalarım çok kıymetli plastik tabağım bile olsa ister alırım her birini 12 saat nöbet tutarak adamların  ağız kokusunu çekerek almışım altın değerindeler çevremde de çok kizardilar bana ne değerli eşyan var diye 

önce (301 puan) tarafından

Bende öyle çok zor şartlarda çalışıp aldım 

önce (5,429 puan) tarafından

Konudan bağımsız Büşra ne iş yapiyodun ve neden bıraktın özel degilse 

önce (4,641 puan) tarafından

Özel güvenliktim canim beyin ameliyatı olunca beynime platin vida takıldı engelliye ayırdılar sonrasında evlendim çalışma ihtiyaçi duymadım  ama rabbim nasip ederse memurluk hakkim var çocuklar büyüsün yapmak istiyorum 

önce (5,429 puan) tarafından

Hmm anladım cnm sen çok güçlü bir kadınsın ❤️❤️

Biraz geç cevap verdim telefonu anca elime aldım galiba ben de zor şartlarda aldığım için vermeye çekiniyorum ya da verince de almak istiyorum 

+1 oy
önce (2,689 puan) tarafından

Hiç umrumda olmaz tabak çanak değil mi ? 

Belki zor şartlarda alındığından yada sonrası ıcın alınamadığından mı desem yoksa başka bırsey mı bılemedım

önce (2,689 puan) tarafından

Olabilir bazı insanların kıymetli oluyo eşyaları ben saygı duyarım . Kaynanam da öyle bugün verdigini yarın ister . Bende ona diyorum ki anne lütfen bana poşete koy plastik kaba koy dondurma kabına koy. Garibim peynir kutusu biriktiriyo bana biseyler göndermeye 

+1 oy
önce (301 puan) tarafından

Ayyy vallahi bende öyleyim ama biri bana getirdiği tabağıda geri götürene kadar cnm çıkar 

Birı bana tabak getırınce onu kapıda veya üçerde bekletir yıkar  ıcıne bırsey koyar gonderırım

+1 oy
önce (18,637 puan) tarafından

Benim genel itibariyle malım kıymetlidir bu şekilde ödünç vermeyi de çok tercih etmiyorum ben 

Galıba bende öyle 

+1 oy
önce (666 puan) tarafından

Yok bende baktım vermiyor sorarım sende tabağım var mı diye 😀

Ben sormam ama alana kadar canım çıkar 

0 oy
önce (260 puan) tarafından

Bende oyleyim malım tatlidir

Tatlılık degılde benmkı zor şartlarda alındı ya hatta çoğu şey de kursağımda kaldı o yüzden aklım kalıyor 

0 oy
önce (3,677 puan) tarafından

Benşmde aklım kalıyo carşamba günü komşuya tatlı verdim hala tabak gelmedi 

O durumu ben. Hıc sevmıyorum ıste 

0 oy
önce tarafından

Ev eşyasından ziyade elbiselerimin kullanılmasından rahatsızım mesela benim bedenimle eşimin amcasının eşinin bedeni bir ama gelip abiyelerini benden alıp denemesini sinir oluyorum mesela yok diyorum senin memelerin  daha büyük sana olmaz dememe rağmen yok illa benim abiyelerimi deneyecek ya da çok samimi olduğum komşularım benden giymek istediklerinde abiyelerime sinir oluyorum

Benim elbisemi başkalarının kullanması denemesi beni aşırı rahatsız eder onun enerjisi otomatik elbiseye geçiyor gibi sabah çok gergin oluyorum bu durumlarda Bazı insanlar var elbiseyi giyiyor sonra kirli geçiriyor ben kimseden elbise de almam zorda kalmadığım sürece elbiselerimi de vermem

0 oy
önce (13,668 puan) tarafından

bence garip değil. benim de eşyalarım kıymetlidir. temiz kullanırım, temiz saklarım. kolay kolay da vermek istemem. 

Bende öyle ozenırım bırıne de gıdınce aklım kalır

0 oy
önce (4,478 puan) tarafından

Bende öyleyim, komşum düzlestirici istedi verdim işin bitince getir yok getirmedi ertesi gün oldu yine yok en sonunda mesaj attım. Özellikle elektronik esyalarim kıymetlidir. Tabak versem hemen komsumdan alıyorum 😃

l elektronik eşya dahıl  kısısel esyalarımı vermem ama tabak canakta da vermek istemiyorum 

önce (4,478 puan) tarafından

Plastik tabaklar oluyor canim ondan al en azından tabak verince aklında kalmaz

Sımdı kizarsın ama plasıkte olsa para verıp alırsam o esya benm olur yine aklım kalır😔

0 oy
önce (2,521 puan) tarafından

Benim mutfak içindeki eşyalara takıntım var eşim mutfağa girer bazı şeyleri başka yere koyar onu bulana kadar mutfağı 56 yaparım özellikle eşim cani isteyince bezleri çöpe atar az evde bez aramadım sjsjs komşu fln hiç kap kaşık vermedim ama kaynana verdim aynı senin gibi tabi kendim gidip aldım geldim ha bire isteyip durdum ve başkasının esyasinida evde tutamam ben direk yollarım kullanamam

Bende onu hiç sevmiyorum ya neyı nereye koyduysam ordan almak ısterım orda bulmak ısterım yerlerı degıssın ıstemem 

0 oy
önce (731 puan) tarafından

Eşya değil ama kitapta öyleyim ki bence çok haklıyım asla kimseye kitap vermem ama çok sevdiğim biri 1 değil 3 kitabımı aldi 3 ay oldu hala geri verecek istemiyorum da utanıyorum ama her aklıma geldiğinde kendimi yiyorum

önce (71 puan) tarafından

ayy ben de bu konuda asla isteyemiyorum muhtemelen daha o kitap gelmez 5 ay oldu resmen

Ya bilmiyorum 1 de tam 3 kitap birden kitaplikta boşluklarınj gördükçe içim gidiyo

Insanların bunu dusunmesı lazım bazı esyalar kısının bır parcası gıbı kıtapta oyle ben vermem de almam da . Begendıgım kıtap varsa nerwsı uygunsa ordan alırım ama odunc almam

Asla kimseye vermem biliyor musun oğlum eşim dahi elleyemez kocaman kitapligim var kendim bildiğin yeni alınmış gibi bakarım.

Çok duygusal boslugum olan bir anda geldi aldi gitti 1 değil 3 tane tam 3 ay oldu hala verecek yani ben anlamıyorum bu olayı biseyi alıp o kadar tutmayı falan çok çok saçma geliyor ama istemeye de utanıyorum bir süre daha bekleyeceğim vermezse aynı kitapları alacağım başka çarem yok

0 oy
önce (5,200 puan) tarafından

Ay ben hiç böyle değilim unutur giderm hatrlasam da geercekten lazım olana kadar istemem. İşin kötüsü başkasınınkınınde unutabiliyorum hıc cok önemliymiş gibi gelmedipi için. 

Hayatta unutmam . Ne aldıö nereye koyduö nereye gonderım hep aklımda malesef 

0 oy
önce (13,832 puan) tarafından

Bende öyleyim. Her gün yerleştirilen kaşık catalimi sayıyorum. Benden isteyen yok ama sofralarda kalıp silkeleyip kaybetmek istemiyorum

O sofra olayı zaten benı kıl edıor o yızden masada yemeyı tercıh edıylrız 

0 oy
önce (71 puan) tarafından

benim eşim öyle ya uyuyamaz o derece , ben ise bu konuda gamsızım hiç düşünmem.

Gercekten psikolojik etkılıyor

0 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Bende senin gibiyim. Ama kendi adıma bunun gençliğimden beri benden alınan şeylerin geri verilmemesine bağlıyorum. Yaram var yani. O yüzden çok gerekmedikçe kimseye bişeyimi vermem.

Bende o yüzden olabılır mı dıye bir dusunmedım değil. Cok sessızdım ve ıstemeye cekınırdım 

0 oy
önce (51,965 puan) tarafından

ben guvenmedigime plastikte veriyorum oyle kullanmalik.kimse almadi bişey 

Plastık olan ve ısıme yaramayack herseyı cope atıyorum fazlaıkta sevmiyorum 

0 oy
önce (1,695 puan) tarafından

Kaynanama her şeyi veririm hiç dusunmem çünkü o sahip çıkar yikar dolaba koyar geri verir. Ama bazı arkadaşlarım var onlar çok önemsemez ben de bir şey götürürken pastanelerde tatli koyuyorlar ya tek kullanımlık onlara koyuyorum 

Çok mantıklı aslında 

0 oy
önce (964 puan) tarafından

Mutfak eşyam kıyafetlerim kızımın tokalari özellikle birinde olsa gözüme uyku girmez paylaşmayı sevmiyorum ama cimri değilim benim olanı vermem hediye alırım ama

Hayatta cımrı degılımdır elımden gelsın varya her yonden deatek saglarım ama benm olana dokınmasınlar kafı😂

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 262 göst.
+2 oy
14 cevap 340 göst.
+2 oy
9 cevap 212 göst.
+4 oy
58 cevap 1,814 göst.

411,719 soru

12,394,462 cevap

44,061 kullanıcı