+1 oy
195 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (63 puan) tarafından

Memnun kaldığınız dikey süpürge önerisi lütfen çok kararsız kalıyorum ihtycm var iki çocuklu ev :(

12 Cevaplar

+3 oy
(4,555 puan) tarafından

Bosch kullanıyorum memnunum çift bataryalı biri bitince diğerine geçiyorum benim için çok avantajlı 

(63 puan) tarafından

Bende trendyoldan baktım bosch beyaz 10 bindi galiba siz me kadara aldınız birde ne zamandan beri kullanıyorsunuz çift batarya ne şekilde oluyor bakayım 

(4,555 puan) tarafından

Benimki 7 serisi canım kırılan model bataryası 2 tane biri bitince diğerini takip kullanabiliyorsun ayrıca matkap bataryaları falanda uyuyorms ama ben hiç denemedim onu Ağustos ayında 13 bine almıştım mağazasından

-Reklam-
+2 oy
(2,210 puan) tarafından

Ben Dyson istiyorum annem Tefal aldı ama motor ömrü en uzun olan dysonmis

(63 puan) tarafından

Kız dyson çok pahalı ya alamam tefal nasıl memnun musun ne kadara aldın

(2,210 puan) tarafından

Annem kullanıyor, memnun simdilik. Tam net bilmiyorum fiyatı ama 10binden az değil o da

+2 oy
(1,261 puan) tarafından

Kardeşim quantum aldı memnun ama markasını unuttum bi quantum varda 

+1 oy
(1,261 puan) tarafından

imageİşte bu canım

(63 puan) tarafından

Çekim gücü iyi mi ne zamandan beri kullanıyorsunuz nirde ayıptır söylemesi ne kadar bu süpürge

(1,790 puan) tarafından

Aaaa benim süpürgem. Çok memnunum 

(1,261 puan) tarafından

2 sene olmuştur memnun fiyatı dysoon a göre daha uygun dü şimdi ne kadar bilmiyorum 

+1 oy
(4,129 puan) tarafından

Dyson alamazsan Philips yada Bosch marka al en iyi bunlar 

(63 puan) tarafından

Kararsızım sizce phlips mi bosch mu

(4,129 puan) tarafından

Bir kardeşimde Philips var bir kardeşimde bocsh var ben ikisini de gittiğim zaman kullandım Philips daha güzel geldi bana benim normal süpürgemde Philips 10 sene olacak alalı hiç çekim güçünde azalma olmadı

(4,129 puan) tarafından

Bide kayınvalidemede aldık geçen sene philps lacivert renkli olan modelini fırçasını yıkarken kırmış servis ücretsiz yaptı 

(63 puan) tarafından

Yaa başka biri de philips hemen kırıldı demiş galiba boschta karar verecem. Çol tedirginim kırılsın bozulsun istemiyorum çünkü güç bela alacam para verecem yazık :(

(4,129 puan) tarafından

Bir kişi yazmış sadece herkes Phillips demiş Bosch Dyson onlarda da Memnun olmayan vardır herkes her  üründen memnun olacak değil tabi kararı sen vereceksin

+1 oy
(8,058 puan) tarafından

Ben memnun olmadığım markayı soyleym philips bağlantı aralari plastikleri çok kalitesiz daha 1 sene dolmadan kırıldı değişim oldu şimdi korka korka supuruyorum ama arası esniyor iyi değil değişse de

(69 puan) tarafından

Aaa nasıl oldu kız öyle bende 2 yıldır kullanıyorum taş gibi hemde baya saglam

(8,058 puan) tarafından

Valla bilmiyorum günlük temizlikte kullanılıyor yani ortalık süpürme yapıyorum büyük temizlikte ve koltuk alti filan supurdugumde kablolu kullanıyorum nedenini anlamadım ama serviste hep ara bağlantı yerleri kopmuştu çoğu kişinin ve sikayetvar da çok şikayet var o şekilde  yani yaygın bir şikayet 

(69 puan) tarafından

Birazda şans işi canım ya ablamda aldı mesela benden gorupte oda sorun yasamiyo 

Demekki olacağına 

(8,058 puan) tarafından

Aynen canım teknoloji tamamen şans işi 

(69 puan) tarafından

Bencede 

+1 oy
(1,054 puan) tarafından

Philips kullanıyorum 8000 aqua plus 1.5 yıl olacak nerdeyse çok memnunum çekiş gücü hiç azalmadı 

+1 oy
(307 puan) tarafından

Ben Grundig aldım çok memnunum bir batarya ile bütün evi süpürüp siliyor ve kendi kendine boşaltıyor pisliği 

+1 oy
(1,651 puan) tarafından

Kablosuz kiw8 marka dikey supurge aldim uygun fiyatli is goruyor. Hizli ayatda kullaniyorum. 110 m2 evi supueyw sarji yetiyor bi iki defa kullabnimda haznesini temizloyorum trendyoldan aldim. Benimde iki cocugum var pratik tenizlik icin ideal

+1 oy
(1,177 puan) tarafından

Ya bende çok araştırıyorum kracher diye bir alman markasinda aklım biraz daha araştıracağım ama heralde onun f7 serisini alirim

+1 oy
(1,887 puan) tarafından

Philips 8000 serisi var bende hem mop özelliği de var 1 buçuk yılı geçti alalı çok memnunum.  Cocuklj eve gerçekten şart bir şey dökülse 2 dk da süpür geç yapıyorum 

0 oy
(5,038 puan) tarafından

Dyson v12 kullanıyorum memnunum annem Bosch kullanıyor oda memnun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
+1 oy
6 cevap 243 göst.
+1 oy
1 cevap 91 göst.
27 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,739 soru

23,625,083 cevap

307,005 kullanıcı

...