Vallahi nereden başlasam bilmiyorum konuya şimdi kızlar şöyle bir durum var ben aile binasında kalıyorum ama yeme içme bir. Kayınvalidemin annesi rahatsızmış kayınvalidem kendinin işini bile yapmıyor sürekli eşime annemi getireceğim bakacağım diyor ama daha önce de geldiğinde de hiçbir şey yapmıyordu önlerine yemeği ben koyuyorum evinin temizliğini her şeyini ben yapıyorum çamaşırlarını falan şimdi soru şu kadın gitti hani bayağıdır yok yaklaşık 6 aydır oğlun da kalıyor şimdi tekrar gelecekmiş buraya gelsin sorun yok benim için kesinlikle ama zaten 10 kişilik bir nüfus var ve kayınvalidem hiçbir şey yapmıyor ve o kadın da getirdikten sonra ekstra ekstra sofra kuruyorum sürekli eşim de dedi ki kendin bakacaksan getir benim karım bakamaz dedi. Zaten yeme içme bir yemeğinizi yapıyor temizliğinize yapıyor daha ne yapacak dedi ya siz bunu yaptığına şükredin falan dedi bayağı kavga tartışma çıktı şimdi kayınvalidemi görseniz yani suratı beş karış hiç umrumda değil benim eşimin de öyle kendimize bir daire bulduk anlaştık inşallah yakında oraya çıkacağız ama yani huzur denen bir şey kalmadı sürekli bana diyor ki sen mi söylettirdin ben de dedim ki bunu benim söylememe gerek yok zaten eşim ne doğru ne yanlış biliyor dedim demek ki yanlışmış dedim zaten yanlış dedim bu arada kaynanamın sağlık durumu falan hiç öyle bir hastalığı yok yani yemin ederim gezmeye gelince öyle geziyor dünyayı ama ev işine gelince ben rahatsızım diyor yıllarca sabrettim eşimin hatırına ama artık bitti yani çünkü hiç yapılan iyiliği bilmiyor çok sinirlerim bozuldu paylaşmak istedim