Altıncı aydan başladım tuvalet eğitimine hatta yatakları ayırdım odasını öbür odaya koydum dedi sende başla 6 gibi yoksa daha alismaz dedi 😀😃🙂 ne tuhaflık ki oğlum yeni tuvalet ogreniyor 2 yaşında karamboleler olsada güzel çabalıyor en azından yavrum . Ayrıca el kadar bebe ne alaka odasına geçirdim. Oğlum 15 günlükte hep koyun koyuna yattık emdi uyudu kaliteli uykusu ve anneye teması için bu herzaman onerilir ve dikkat etmek de gerekir ben kafa hizamdaydi oğlumun üst bedeni kafası daha yukarıdaydi zaten yanında yatırma alışırsa bırakmaz diyenlere inat dünyaya sadece birkere gelen ve bu yolları bikere geçecek olan oğlumla kendi bildiğimi yaptım koyun koyuna uyuduk ve öyleyiz hala tuvaletini tamamlayalım inşallah yaza eşimin yanına gecixem. Yani şu var ağzı olan konuşuyor.
Kaynanam tuzlayal8m demişti kokmasın diye dedi bende dedim ki seni tuzladilar mi anne dedim tuzlamislardir kesin dedi benden sonrakiler de tuzladilar felan yaptı bende lafı yapıştırdım ozaman sen niye devamlı kokuyorsun hayırdır dedim. 😀😃 öyle cevapsiz kaldı. COK ISRARLA DEDI AMA BENDE DEDIMKI BENIM COCUGUM BENIM KARAR8M BUNA KIMSE KARISAMAZ BILE BILE ÖLÜME YOLLLAMAK BU CIK SU KAFADAN DEDIM BI AZARLADIM . bulursan yaparsın nah yaparsın dedim yapamadi 😀😃
Önceden hamileyken tatlı dille söyledim zararını anlamadı bende doğuma yakin güzelce payına düşeni verdim. Oh iyi oldu . Eşimde biliyor asla dedi zaten oda 😀 iznim olmadan kucağına dahi alamadi 40 ina kadarda asla opemedi:)
Anam iyidir severim ama ozamnlar böyle saçmaladı bianda gaza geldi o misafir yüzünden oldu zaten ilk o başlattı bu cümleyi anamdan onaylaadi hihi yaparsın yaparsın dedi suratına dik dik bakıp çıktım peosimden geldi benim çocuğum karışamazsın dedim. Orda boşalttım ağzımı malesef .