0 oy
153 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (969 puan) tarafından

Napıyorsunuz kızlar benim sinirler tavan yaptı bugün kaynanamlara gittim oturmaya baya kalabalıklar işte benim kaynım bebeği sevmek istedi dışardan gelmişti ellerini yikattim yanlış anlama salgın var dışarısı mikrop elini yıka öyle vereyim bebeği dedim verdim bebek uyuyo baktım yüzüne üfledi yapma dedikçe bir kaç defa daha yaptı aldim bebeği yüzünü yıkadım hemen hasta edceeksin falan kızdım sonra yine aldı götürdü peşinden gittim bebeği oturmuştu kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bide ordayken misafirler geldi bebeğimi kucağa vermek istemiyorum abartı buluyorlar hareketlerimi kendim bile opmuyorum nefesimi tutuyorum yaklaşırken 9 ay taşıdım 7 kat kesildim tabiki pimpirikli olucam sizce abartiyomuyum ben bı yere gitmek istemiyorum bu yüzden 

8 Cevaplar

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Valla abartmıyorsun bak oğlum 2 yaşında eşim çok kızar birileri elleyip öpünce falan kendisi asla ellerini yıkamadan üstünü değiştirmeden oğlumuza yaklaşmaz kaldı ki  bebek 

Bak Bayburt’ta hava -10 lardan aşağı çok nadir iniyor inan bir kez bile dışarıda hasta olmamıştır ki her gün dışarı çıkarız o kadar sakınmam evladımı inan ama temizlik çok ayrı bir şey. Ben ailemin yanına gidince bile yakın akraba olsaa dahi böyle derim gel oğlum işte dayın amcan halan teyzen kimse artık ellerini yıkayacakmış öyle git onlara diye kulaklarına duyururum 

önce (969 puan) tarafından

Kesinlikle öyle benim annem ablamı küçükken sıcağa alıştırmis camı açsa hasta olur ben çorap bile giymem nadir hasta olurum cocuklarimida öyle alistiriyorum heleki su salgın döneminde ekstra hijyenik olmakta fayda var en iysini yapıyorsun tabi anlayana

Şu an hastayız halbuki salgına yakalandık ama 😂 yapacak bir şey yok ama 2 aylık bebek daha çok küçük tutumun kesinlikle doğru 

Çok geçmiş olsun canım portakal suyu sık oğluna içir limonlu ballı su için çok iyi geliyor umarım biran önce biter bu salgın 

İnşallah çok teşekkür ederiz 🌺

-Reklam-
0 oy
önce (4,852 puan) tarafından

Bacım ben pamuklara da sardım dışarı da çıkmıyoruz insan yüzü gördüğümüz yok salgına yakalandık evden çıkmadığımız halde perişanız. Gelecek olan her şeyi yapsan da geliyor maalesef.

Dışarı çıkmadığın için hasta olmuşsunuz ben soğukta da çıkarıyorum hasta olmazlar ama bebeklerin çocukların opulmesine karşıyım bakteriler mikroplar bu şekilde bulaşıyor 

önce (4,852 puan) tarafından

Onu insanlar anlamaz maalesef. Benim eltim kızar eşine mesela çocukları ellerini yıkamadan sakın sevme diye. Erkek tarafına bunu sen söyleyince kötü karşılıyorlar ve inatla daha çok yapıyorlar

Evet sanki uyardikca daha çok yapıyorlar istererae kötü bilsinler umrumda olmaz bende bıdaha gitmem olur biter yani bebeğinden önemli değil kimse

0 oy
önce (2,666 puan) tarafından

Ne kadarlık bebeğin 

2 aylık 

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Sen doğru olanı yapıyorsun ama bazı insanlar anlayışsız 

Değişikler ya birde başkasının çocuguna karışıyorlar herkes istediği gibi yetiştirsin işte kendi çocugunu ben böyle dedim kayınvalideme ben böyle yaptım şöyle yaptım diyince 

Sanki en doğrusunu onlar biliyor halbuki bı halt bildikleri yok 

Yok ya dedim zaten sizinkiler şans eseri yaşamış diye sarılık olmuş çocugu 15-20 gün sarı tülbentle geçirdim diyo mesela nasıl güvencez böyle 

Gerçekten öyle allah korumuş kimisi 3 4 kat kundağa sarıyor yoğurt mayalar gibi neler neler 

Evet yün yorgan yastık yenidoğana :D

0 oy
önce (845 puan) tarafından

Bence gidip mudahale etmek yerine goturmeyin. Pek tadi yok bu ara huysuz hastayiz vs biseyler soyleyip hic goturmeyin çünkü hem gidip hem mudahale etmek olmuyor yanlis anlasilmalarada sebep olabiliyor. Bebeğiniz ne kadarlik bilmiyorum ama en azindan toparlayana kadar biyere goturmeyip misafir kabul etmemeye çalışın 

Eşim evdeydi beraber temizlik yapacaktık 20 defa aradılar gelin diye eşimde ısrar etti çok kırmadım bende 

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Hicte abarti degil biktik bu kendi zamanina giden ya da cahil cevrenin baskisindan cocugun yuzune niye ufler ki kucucuk bebegi niye oturtur az bile yapmissin 

Bidaha yaparsa daha büyük veririm tepki dayanamam ben söz konusu çocuklarım olursa hicbisey evlatlarımız dan kıymetli değil 

önce (76 puan) tarafından

Cok haklisin 

0 oy
önce (2,326 puan) tarafından

Abartı falan değil gayette normal 2 aylık bebekten bahsediyorsun yaaa yani 2 yaşında da olsa yüzüne üflemek nedir ya 🤬

Daha ben bile doğru düzgün opemedim bebeğimi kıyamıyorum 

0 oy
önce (646 puan) tarafından

Benim bebeğim de prematüre doğdu doktor kesinlikle kimse ölmesin çok fazla kucaklamasin dedi ben açık açık açık söylemiştim hastaneden gelince erken doğduğu için çok çabuk hasta olcak doktor kimseye oturmayın kucağa vermeyin dedi diye kimisi biraz bozuldu kimisi anladı bozulan bozulsun 2 ay boyunca sezeryanli halimle 3 hukuk saatlik yol gidip geldik üstüne kuvez dönemi hastanede en az 10 gün kaldık yok solunum sıkıntısı yok sarılık derken kimse bu konuda yargılayamaz ben sezeryan oldum evimde dinlenemedim hile kontroller var diye 2 ay git gel yaptık çok şükür şimdi 3 aylık olduk şükürle toplamaya basladik

35 hafta canim

önce (627 puan) tarafından

Bende şuan 34 haftalık doktor erken doğabilir dedi o yüzden hep bi panik içindeyim

Benim terstir o yüzden ağrım çoktu ben serum filan takarlar diye düşünürken doğum oldu

Benim terstir o yüzden ağrım çoktu ben serum filan takarlar diye düşünürken doğum oldu 

önce (627 puan) tarafından

Sağlıkla büyüsün darısı başımıza 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 77 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee97 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 265 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 83 göst.
0 oy