Kac çocuğunuz var yada kac cocuk düşünüyorsunuz benm iki tane 29.yasjndayim.oglum 2bucuk. Yasinda yeni doğum yaptım kizimda kuveste 16 günlük daha rabbim ikisini bna bagslasin bn artik dusunmucem cunku olumden dondum hamileliklerim kotu geciyor ve preklemsi geçiriyorum korktum artik
25 yaşındayim oğlum 4 buçuk yaşında 2 yaşındayken bı düşük oldu şimdi 8haftalik hamileyim normal de bende tek çocuk diyordum ama bebek özlemim bı anda tuttu ins kız olur buda sağlığı yerinde olur inşallah
SAĞLIKLI BI KIZIN OLUR İNŞALLAH BZDE KIZ OLMASINI COK ISTEDIK RABBIM NASIP ETTI SAGliklada evine gelse cnm kizim :(
İns Allah dermansız dert vermesin
14 yaşında kızım 22 aylık oğlum var bende toplam dört gebelik geçirdim düşük yaptım birde kimyasal gebelik geçirdim 43 yaşındayım Rabbim evlatlarımıza sağlikli sıhattli uzun ömürler versin evlat sahibi olmak isteyene nasip etsin inşallah
23 yasindayim. 11 aylık oğlum var 6 haftalık ta hamileyim. sağlıkla kucağıma alırsam 2 tane yeter diyorum.
Bir oğlum var ikinciye de niyetim var inşallah ikinci nasip olursa kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun Allah bağışlasın size inşallah
Bebeğine sağlıkla kâvus inşallah
Bir tane kızım var Rabbim ona uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin kaza olmazsa bir tane yeter bana
Bir kızım var 6 aylık iki tane daha çoçuk düşünüyorum
2 buçuk yaşında bir kızım var, birkaç ay sonra ben 30 olucam ve ikinciye asla cesaretim yok. Eşim bazen istesede o bile çekiniyor ikinci çocuktan
1 oğlum var rabbim sağlık sıhhat verir inşallah..başka da çocuk düşünmüyorum. Düşünenlere sabır ve başarı diliyorum 😄
Iki oglum var. Biri 7 biri 2 yasinda olucak 1 2 aya. Benden bu kadar :) ikiden fazla dusunmuyoruz bende esimde.
Ben 26 yaşındayım 2 tane kızm var 5 buçuk ve 3 buçuk yaşında. 30 olmadan bir tane daha düşünüyor gibiyim. Eşim çok istiyor.bakalim nasip
1 tane 1bucuk yasinda cocugum var en az 2 en fazla 3 cocuk olsun diyorum. 25 yasimi doldurmak uzereyim kararsizim korkularim var uygun zaman ne zamandir bilemiyorum
16 aylık bi kızım var bir kaç haftaya da oğlum doğacak inşallah nasip daha 27 yaşındayım olursa 3-4 sene sonra bir çocuğum olmasını daha isterim olmazsa Rabbim olanlara uzun ömür versin olmayana nasip etsin derim :) gebelik zehirlenmesi zor ne yazık ki kızımda 39 da başlamıştı bende şükür haftası iyiydi hemen sezaryenle aldılar bunda çok dikkatli ilerliyoruz doktorumla şu an 36 haftalık oldu korkum gitti hiç değilse doğarsa da kilosu tutuyor nasılsa diye çok korkmuyorum Rabbim kolaylık nasip etsin küvez beklemek çok zor biran önce kavuşun
Allah razi olsun cocukqinizi da size bagslasin
27 yaşındayım
5 çocuğum var
3 kız
2 Erkek
Hey maşallah
🥰😂😂
Biz ciddi ciddi çocuk düşünmüyoruz tek ile yola devam kızım 3 yaşında
Geçmiş Olsun Ablam tez zamanda kavuşursunuz Benim 2 tane çocuğum var biri 3 biri 1 buçuk 25 yaşımdayım benim 3 doğumum ilki kaybettim şimdilik 2 çocuk yeterli abi kardeş anlasiyorlar Oynuyorlar rahatım asla hamileliği düşünemem ama büyüdügu zaman okulla başladığı zaman olabilir mi bilemem Nasip 😊😂
4 yaşında oğlum 1,5 yaşında kızım var başka düşünmüyorum Allah isteyene hak edene versin.
1 çocuk=2 çocuk huni takacam yakında tek çocukla düşünmüyorum çünkü hamileliğim yatarak geçti tüplerde problem var
Ben 28 yaşındayım. 2 çocuğum var. Oğlum 8 yaşında kızım 3 olcak. Çok şükür iki çocuk bizim için yeterli. Onların geleceği ve kendimi geliştirerek beraber büyüyeceğiz inşallah. Geçmiş olsun sana da bebeğin tez zamanda sağlıkla yanına gelir❣️
Aminn :((
4 buçuk yaşında 1 kızım var başka düşünmüyoruz
412,088 soru
12,405,521 cevap
44,588 kullanıcı