Beni eski postlardan hatirlayan var mi bilmiyorum.
Annemle 4ay bi küslük dönemı yaşadik. Yilda toplasan 20gün gittigim evinde temizlik yapmiyomuşum diye benimle tartıştı. İzin dönüsü ne benimle ne esimle ne 4yasindaki cocugumla konuşmadi. Telefonlardan engelledi
Neyse bi sekilde engeli kaldırınca aradım biraz biraz buzları erittik. Ama esim durduk yere ona küsüp telefonlari suratina kapattigi icin hala mesafeliydi.
Umreye gidicekleri icin ben yolculamaya gittim esimde son otubuse binerken hoşcakalin dedi o sekilde Umreye gittiler.
Umre dönüsü esime dedim sen annemlere mesafelisin madem ben otobusle gidip geleyim zaten bu ay haftasonlari nöbetin var diye o sekilde ikna ettim.
Sonra annemi aradi ben geliyorum diye kadın bana demesin mi kocanla gelmiyosan gelme. Senin kocan evime gelmiyosa bana dolayli yoldan evime gelme demek istiyo diye bana hakaret etmeye başladı. Yok neymis bende bundan sonra kaynanama gitmicekmism vs vs.
Anlatmaya calistim. Anlamadı gece 12de telefonda sinir krizi gecirtti bana. Apartman başima topladi. Esim isteydi babam nasıl aradiysa adam geldiginde kalbi agzindaydi.
Yani bunlari haketcek ne yaptim . Anamin babamın evine sartlı koşullu gidiceksem hic gitmem daha iyi.
Siz olsaniz ne yapardiniz