Kızlar bu iki sayfadan eltimin kızlarına tulum sipariş verdik saçma sapan başka renk etek göndermişler yazdık cevap vermiyorlar engelliyor lar bizde şikayet edip engelledik ama ilk defa başımıza böyle bir şey geldi çok üzüldüm vala
Sizden rica m sizde şikayet eder misiniz
Cnm web sitesi olmayan hiçbir yerden sipariş vermeyin.sadece güvelinir sitelerden alışveriş yap mesela e bebek,civil,minicity bunlar güvenilir ben sürekli bunlardan sipariş veririm.İnşaAllah bir daha yaşamazsın böyle bir olayı cnm
Ya aslında bende çok dikkat ederim eltim sayfayi buldu bana sipariş gir dedi yoksa bende güvenme miştim
Ne kadar vermiştiniz peki
Kargo ile beraber 880 TL
Şikayet ettim,sizi çok iyi anlıyorum benim başıma da böyle birşey gelmişti
Teşekkür ederim 💜
Sipariş verdiğim 😑
Eve gelen 😤
Kız dua et salatalık gelmemiş,yani fena değil gönderdikleri kıyafet
😃ama alakasız ürün yıne de
Şikayet edin tüketici hakları var hemen iade yaparlar
İnstagram dan şikayet ettik yazdık da cevap yok
Ordan değil tüketici mahkemesine başvurcaksn
Aaaa bu çocuk butik hep karşıma çıkıyordu aşırı reklam veriyorlar. Ne aldınız ne geldi atabilir misiniz
Yorum lara ekledim canım
Altı yedi yıl olmuştur nevresim yerine kumaş parçaları yollamışlardı atık kumaş üstelik kapıda ödeme idi bir de :) o gün bugündür Trendyol hepsiburada tarzı yerler dışında asla online alışveriş yapmam markaların kendi sitelerini kullanıp güvenli alışveriş yapmak en iyisi
İnstagramdan alışveriş yapılır mı hele ki çocuk giyim
BBende güvenmem ama işte eltime uydum daha önce mini cityden sipariş verdim o guvenilrdi
Ben yaparım da güvenilir site ve markadan şimdite kadar hiç şaşmadı cnm her yerden alınmaz tabi web sitesi olmayan yerden özellikle
Bende kendim için güvenilir sitelerden alırım ama çocuk giyimi çoğunlukla dolandırıcı oluyor maalesef ablamın başına da çok geldi daha önce
Kız bende siparis verdim baktım biri yorumlarda dolandırıcı sayfa yazmis bende kalkıp yorum yazdım sipariş vermiştim bende diye bu sayfada hemen beni engellediler elbiseyide hiç almadan geri gönderdim
Hmm Ben de eltim attı sayfayı Bana sipariş ver dedi fazla araştırmadım ama zararlı çıktık
Sayfayı şikayet ettimm cnm
Teşekkürler🙏
Geçmiş olsun ama sizinki bile bile lades olmuş sayfanın biri için ifşa sayfası açılmış diğeri tam 8 kere adını değiştirmiş nasipten çıkana çare yok ama birdaha iyi araştırın
Işte insanın bir anlık boşluğuna geliyor Ben de daha önceki siparişlerini dikkatli araştırıp veriyordum Ama bu sefer aceleye geldi
Öyle canım nasipten çıkmış ne yapacaksın
Ah be bacım geçmiş olsun, şu lily olan sayfa benimde çok karşıma çıkıyor ama ben güvenmediğim için asla instagramdan bir şey sipariş vermiyorum vermem de. İnstagram sayfalarının çoğu dolandırıcı o yüzden en iyisi trendyol, hepsi burada, LCW vs
Aynen maalesef
Geçmiş olsun cnm bidaha instagramdan alışveriş yapma
413,141 soru
12,438,394 cevap
45,896 kullanıcı