+2 oy
508 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (2,316 puan) tarafından

image

image

Kızlar bu iki sayfadan eltimin kızlarına tulum sipariş verdik saçma sapan başka renk etek göndermişler yazdık cevap vermiyorlar engelliyor lar bizde şikayet edip engelledik ama ilk defa başımıza böyle bir şey geldi çok üzüldüm vala 

Sizden rica m sizde şikayet eder misiniz

10 Cevaplar

+3 oy
önce (3,018 puan) tarafından

Cnm web sitesi olmayan hiçbir yerden sipariş vermeyin.sadece güvelinir sitelerden alışveriş yap mesela e bebek,civil,minicity bunlar güvenilir ben sürekli bunlardan sipariş veririm.İnşaAllah bir daha yaşamazsın böyle bir olayı cnm 

önce (2,316 puan) tarafından

Ya aslında bende çok dikkat ederim eltim sayfayi buldu bana sipariş gir dedi yoksa bende güvenme miştim

Ne kadar vermiştiniz peki 

Kargo ile beraber 880 TL

-Reklam-
+3 oy
önce (3,228 puan) tarafından

Şikayet ettim,sizi çok iyi anlıyorum benim başıma da böyle birşey gelmişti 

Teşekkür ederim 💜

+3 oy

image

Sipariş verdiğim 😑

image

Eve gelen 😤

önce (3,228 puan) tarafından
+1

Kız dua et salatalık gelmemiş,yani fena değil gönderdikleri kıyafet 

😃ama alakasız ürün yıne de

önce (7,828 puan) tarafından

Şikayet edin tüketici hakları var hemen iade yaparlar

İnstagram dan şikayet ettik  yazdık da cevap yok 

Ordan değil tüketici mahkemesine başvurcaksn

+2 oy

Aaaa bu çocuk butik hep karşıma çıkıyordu aşırı reklam veriyorlar. Ne aldınız ne geldi atabilir misiniz 

Yorum lara ekledim canım

+2 oy
önce (19,024 puan) tarafından

Altı yedi yıl olmuştur nevresim yerine kumaş parçaları yollamışlardı atık kumaş üstelik kapıda ödeme idi bir de :) o gün bugündür Trendyol hepsiburada tarzı yerler dışında asla online alışveriş yapmam markaların kendi sitelerini kullanıp güvenli alışveriş yapmak en iyisi 

+1 oy
önce (5,819 puan) tarafından

İnstagramdan alışveriş yapılır mı hele ki çocuk giyim 

BBende güvenmem ama işte eltime uydum daha önce mini cityden sipariş verdim o guvenilrdi

Ben yaparım da güvenilir site ve markadan şimdite kadar hiç şaşmadı cnm her yerden alınmaz tabi web sitesi olmayan yerden özellikle 

önce (5,819 puan) tarafından

Bende kendim için güvenilir sitelerden alırım ama çocuk giyimi çoğunlukla dolandırıcı oluyor maalesef ablamın başına da çok geldi daha önce 

+1 oy
önce (5,735 puan) tarafından

Kız bende siparis verdim baktım biri yorumlarda dolandırıcı sayfa yazmis bende kalkıp yorum yazdım sipariş vermiştim bende diye bu sayfada hemen beni engellediler elbiseyide hiç almadan geri gönderdim 

Hmm Ben de eltim attı sayfayı Bana sipariş ver dedi fazla araştırmadım ama zararlı çıktık

önce (5,735 puan) tarafından

Sayfayı şikayet ettimm cnm

Teşekkürler🙏

+1 oy
önce (7,435 puan) tarafından

Geçmiş olsun ama sizinki bile bile lades olmuş sayfanın biri için ifşa sayfası açılmış diğeri tam 8 kere adını değiştirmiş nasipten çıkana çare yok ama birdaha iyi araştırın 

image

image

Işte insanın bir anlık boşluğuna geliyor Ben de daha önceki siparişlerini dikkatli araştırıp veriyordum Ama bu sefer aceleye geldi

önce (7,435 puan) tarafından

Öyle canım nasipten çıkmış ne yapacaksın 

+1 oy
önce (383 puan) tarafından

Ah be bacım geçmiş olsun, şu lily olan sayfa benimde çok karşıma çıkıyor ama ben güvenmediğim için asla instagramdan bir şey sipariş vermiyorum vermem de. İnstagram sayfalarının çoğu dolandırıcı o yüzden en iyisi trendyol, hepsi burada, LCW vs 

Aynen maalesef

0 oy
önce (10,703 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm bidaha instagramdan alışveriş yapma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra05 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
27 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu

413,148 soru

12,438,519 cevap

45,902 kullanıcı

Kategoriler

...