Gaziantep şehir hastanesinde oldum dün öğlen saatlerinde belden spinal ile uyusturuldum yaklaşık 1 buçuk saat sürdü doktorum ve ekipleri okadar iyi güler yuzluyduki hiç bı skinti yaşamadım sadece amaliyat korkusu heyacanindan kalp ritmim hızlandı baya tansiyonum fırladı o sıra hemen bana sakinleştirici yaptılar iki defa ama amaliyatt boyunca nabız tansiyon falan sürekli cihazlar bağlı heryerinizde onlar bı skinti olduğunu o cihazların otmesine göre anlayıp müdahale edip ayrıca korkmayayim diye sürekli sohbet ettiler müzik açıp dans ettiler karşımda doktorum bile ve sabah 7de gelip kaydımi olsturup tek kişilik oda verdiler refakatcim ile birlikte kaldık amaliyat öncesi hiç bisekilde bişey yiyip içmedim bir damla su dahi içmedim amaliyatta sonrada doktor sana ne zaman yiyip icmen gerektiğini söylüyor ben öğlen bir buçukta girip 3te amaliyatta çıktım sonrasına yine tansiyon sıkıntıisi yaşadım ilaçla duzeldm ve odama getirildim yaklaşık akşam 8 9 gibi tüm uyuksulugum gitmişti dikişler hiç bisekilde ağrı sızı olmuyor hissetmedim henu bile ama sonda takiliydi o sebeble sanki rahmim agriyo gibi hissettim içime 3 tampon koymuşlardi az önce gelip hem sondai hem taponlari sakince çıkardılar ve şuan doktorumu ve taburcu olmayı bekliyorum hemen ayağa kalkıp yuruyebildim hiç bı sıkıntım yok ayrıca okadar güzel sevecan ilgilendiler ki özel hastnede gibi hissettm kendimi farkı yoktu oda tertemiz sürekli temizleniyor çarşaf yastık değişiyor beni temizliyolar falan şuan yaşadıklarım bunlar çok sormak istediğiniz başka varsa varsa buyrun sorun ben coook memnun kaldım çok