0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından

Gaziantep şehir hastanesinde oldum dün öğlen saatlerinde belden spinal ile uyusturuldum yaklaşık 1 buçuk saat sürdü doktorum ve ekipleri okadar iyi güler yuzluyduki hiç bı skinti yaşamadım sadece amaliyat korkusu heyacanindan kalp ritmim hızlandı baya tansiyonum fırladı o sıra hemen bana sakinleştirici yaptılar iki defa ama amaliyatt boyunca nabız tansiyon falan sürekli cihazlar bağlı heryerinizde onlar bı skinti olduğunu o cihazların otmesine göre anlayıp müdahale edip ayrıca korkmayayim diye sürekli sohbet ettiler müzik açıp dans ettiler karşımda doktorum bile ve sabah 7de gelip kaydımi olsturup tek kişilik oda verdiler refakatcim ile birlikte kaldık amaliyat öncesi hiç bisekilde bişey yiyip içmedim bir damla su dahi içmedim amaliyatta sonrada doktor sana ne zaman yiyip icmen gerektiğini söylüyor ben öğlen bir buçukta girip 3te amaliyatta çıktım sonrasına yine tansiyon sıkıntıisi yaşadım ilaçla duzeldm ve odama getirildim yaklaşık akşam 8 9 gibi tüm uyuksulugum gitmişti dikişler hiç bisekilde ağrı sızı olmuyor hissetmedim henu bile ama sonda takiliydi o sebeble sanki rahmim agriyo gibi hissettim içime 3 tampon koymuşlardi az önce gelip hem sondai hem taponlari sakince çıkardılar ve şuan doktorumu ve taburcu olmayı bekliyorum hemen ayağa kalkıp yuruyebildim hiç bı sıkıntım yok ayrıca okadar güzel sevecan ilgilendiler ki özel hastnede gibi hissettm kendimi farkı yoktu oda tertemiz sürekli temizleniyor çarşaf yastık değişiyor beni temizliyolar falan   şuan yaşadıklarım bunlar  çok sormak istediğiniz başka varsa varsa buyrun sorun ben coook memnun kaldım çok 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,778 puan) tarafından

En İyi Cevap

Cnm çok geçmiş olsun. Ameliyatın güzel geçmesine çok sevindim. Ameliyatta bisey hissetmedin değil mi? Acik Ameliyat mı oldun peki? Dediğin tüm rahatsızlıklar duzeltildi mi? Refakatçi gerek var mı?evde birinin yardımına ihtiyacın var mı? Emziriyorsan ne kadar zaman sonra bebege sut verebildin

(66 puan) tarafından

Ewt bir gece kaldım Valla ben aslında durumun farkında değildim takı 1 ay önce düşük yaptığım için muayne olmaya gittimde doktorum söyledi senin böyle sıkıntın var bunu düzeltmemiz lazım dedi ben 5 yıl yaşadım bu durumu okadar enfeksiyon için nebilm farklı şeyler için jinekolaga gittim muayne oldum hiç biri bana söylemedi böyle problemim olduğunu ama şükür şimdi hal oldu aslında rahatsızlık yaşıyordum ama bunu bı rahatsızlık saymadım anlayamadım yani normal olduğunu düşündüm ama normal bı durum değilmiş 

(1,778 puan) tarafından

Cnm tam olarak ne işlemler yapıldı? Rahim sarkman da varmıydi? Ben olursam eğer rahim sarkmasi, idrar kesesi sarkmasi ve vajina daraltma ameliyati olucam. İlk dogumum da dikislerim acikmisti cunku

(66 puan) tarafından

Bahsettiğinizin hepsi yapıldı fazlasıyla yapıldı oyuzden 2 saat sürdü. Amaliyat şuan 3. Günüm ağrı kesici almamama rağmen ağrım yok sadece wcye çıktıkça idrar yaparken azcik sizliyo okadar kalıcı değil ama çok rahatım yani 

(1,778 puan) tarafından

Ayy darısı bana cnm. Bu postu kapatma olur mu? Bende olunca senden destek isterim sorularım olur kesin ❤️

(66 puan) tarafından

Hadi bakalım inşallah Yok canm kapatmam olmak isteyenlere motivasyon olsun diye açtım zaten 

-Reklam-
+1 oy
(1,017 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım tek oda vermişler ne güzel bende 7 martta sezeryan olcam inşallah banada tek oda düşer

(66 puan) tarafından

Teşekkür ederim çok sağol canm Gaziantep şehir hastanesindemi olacaksn canm Rabbim sagsalim kurtarsın inşallah burda sadece 4 5 oda çift yataklı normal amaliyat olanlar yatıyor ama doğum yapanlar için normal veya sezaryan fark etmez hepsi tek kişilik oda ve yer.olmama ihtimali yok kooocaman hastane ve dünden beri buradayım nereyde çoğu odalar boş 

(1,017 puan) tarafından

Evet Gaziantep şehir hastanesinde olacağım gerçekten içimi rahatlattın hep düşünüyordum tek oda olsa diye

(66 puan) tarafından

Ewt ewt güzel hiç korkma gönül rahatlığından gidebilirsin 

(1,017 puan) tarafından
+1

Ahh canım yorumun gerçekten içimdeki bütün sıkıntıyı aldı götürdü Allah razı olsun❤️

(66 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️🤗🤗🤗🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 414 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu

414,011 soru

12,460,707 cevap

46,700 kullanıcı

Kategoriler

...