araştırmayı bilmiyoruz. bu tarz bilgiler instagramdan YouTubedan araştırılmaz. buraya sorulması bile bence doğru değil daha çok kafa karıştırabilir.
insanların sorgulaması, araştırması şahane bir olay ama en basitinden kuru fasulye nasıl pişirilir diye buraya soruyoruz hoop hemen cevabı bulmak için ama birazcık araştırsak, en güzel tarifi bulup deneye yanıla bulacağız..
ben içerikleri araştırsım. niye maymun dnası, niye fetüs, niye tuz ruhu, niye tuzlu su diyorlar diye. bu iddiaları attıklarına göre bir bildikleri vardır diyerek yaptığım araştırmada hepsinin bir açıklaması var.
maymun dnaı nerede kullanılıyor.
bu fetüs neden kullanılıyor.
tuz ruhu, tuz ruhu olarak vücudumza enjekte edilmiyor ne oluyor.
ama korkutucu paylaşımlar, tık almak daha çok rağbet görüyor. başlık okuyup içerik okumayan milletiz sonuçta.
hakikat bilgisi mi ne o sayfayı, bu sitese gördüm gittim baktım, kanım dondu. sayfa yöneticisi Atatürk ve cumhuriyet düşmanı. 10 paylaşımdan 8i bu şekilde. geri kalan 2 si de yalan yanlış hasta çocuk paylaşımı.
oytun u zaten hiç kaale almıyorum, geçen magazin programına katılmış flash tv de.
canan Karatay, bazı dedikleri doğru olsa da son zamanlarda iyice abarttı. önce zaten hakkında açılan ihmal, yanlış tedavi davalarından aklansın.
alişan ın açıklamaları kendi içinde çelişiyor. ama insanlar tek bie açıklamasını okuyor, diğerlerine bakmıyor bile.
bazı gelişmiş ülkelerde 1 tanesi yeni Zelanda.
aşı zorunlu değil. ama çocuğu okula göndermek zorunlu.
aşısız çocukları da devlet okula almıyor.
çözüm basit aslında.
ama bakanlık bu konuda eksik ya da yanlış çalışıyor. bu yüzden yeterli ve düzgün bilgi akışı yok.
canı sıkılan sağlık sayfası açıp, doktorculuk oynuyor. doktor dışında kimse paylaşım yapmamalı, doktorlar da sıkı takip edilmeli. çünkü her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da işini ünvanını suistimal eden doktorlar var