Kızlar benim bi komşum var 35 yaşlarında 3 kızı var. Biri 11 diğeri 5 diğeri de 1 yaşında. 5 yaşındaki kızını okuldan almaya giderken sürekli bana bakar mısın diye soruyor. İlk zamanlar hava soğuktu kıyamadım tamam dedim. Ama o havalarda bende markete veya başka bir yere giderken hep kızımı götürürüm benim kızım da 1 buçuk yaşında.
Geçenlerde kursa yazıldım 2 gün eşim izin alıp baktı bugün de sen bakar mısın dedi. Benimde misafirim gelecek pek müsait değilim dedim ama ısrar ediyor artk tamam dedim. İlk başta sadece küçük kız gelecekti diğerleri okula gidecekmiş. Bi geldi diğer kızı da var. Dedim benim misafirim gelecek kızım da huysuz bi çocuk zaten çok geç kalma. En fazla 2 saat dedi sonra anahtarı bırakmış diğer kız da okuldan gelince buraya gelsin diye , e dedim hani 2 saatti olurda yetişemezsem diyor. Ve gitti akşam 5i geçiyordu geldiğinde. Biraz önce de aradı kızı okuldan alıcam hava soğuk bırakayım. Yok dedim iftira misafirim gelecek. İlla diyor hava soğuk yeni uyandı. Bende hava soğuk değil biraz önce bende kızımla markete gidip geldim birşey olmaz dedim. Ona rağmen yok balkona çıktım çok soğuk diyor.
Normalde bakarım çokta severim ama sanki sınırı aşıyor. Birde sürekli bişey ister. Kızıma kahvaltı yaptırcam yumurta var mı flan bide pazar günü eşi de evde kızları evde alabilir. En garibi de yedek biberon var mı küçük kızı alıştırayım diyor verdim artık.
Bana akıl verin abartıyor muyum ne yapmam lazım