+7 oy
3,181 göst.
önce Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,690 puan) tarafından

image

Pure Baby Organik; sevgimiz organik;
İç yüzeyinde istemediğiniz hiçbir şey bulunmayan organik pamuklu bebek bezi Pure Baby Organik, hüp diye emiyor, şak diye kuruyor; annelere mutluluk, bebeklere rahatlık kalıyor. Külot bezin bambusu organik, cırtlı bezin pamuğu organik, sevgimiz organik.

33 Cevaplar

+1 oy
önce (1,964 puan) tarafından

Bana çıktığını bilmiyordum dün kargo geldi şaşırdım bebeğime denedim yumuşak bir yapısı var ve hafif

sızdırma falan yapmadı gayet güzel kullanılır bunu bitirip bununla devam etmeyi düşünüyorum teşekkürler ❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (1,338 puan) tarafından

Gerçekten çok güzel bir  ürün çok  beyendim teşekkürler 

İncecik diye kesin sızdırma yapar dedim ama asla sızdırmadı  

+1 oy
önce (10 puan) tarafından

Bugün kargodan aldım .bir tane kullandım yumuşaklığı pamuk oranı ve inceliği beni memnun etti 

image

image

+1 oy
önce (10 puan) tarafından

İnce pamuk oranı güzel ve yumuşak teşekkür ediyorum mutlu oldum

image

+1 oy
önce (2 puan) tarafından

Bugun geldi 2 3 defa kullandik kurulugu cok iyi yumusakligindan cok memnun kaldık teşekkür ederim 

+1 oy
önce (44 puan) tarafından

Çok çok teşekkür ederim bugün elime ulaştı henüz kullanmadım ama çok iyi bir marka olduğu belli 

Teşekkürler Püre Baby ❤

0 oy
önce (492 puan) tarafından

geceden sabaha 9 kilo bebeğimde hiç taşma olmadı ilk kullandım bunu gayet başarılı. Devam edilebilir

0 oy
önce (29 puan) tarafından

image

image

Ürün 2 gün oldu geleli kullanmadan yorum yapmak istemedim dokusu kalitesi çok güzel sızdırma yapmadi çok teşekkür ederim Pure baby harika ürün herkese tavsiye ederim 
0 oy
önce (1 puan) tarafından

Bez dün elime ulaştı çok beğendim özellikle organik olması çok büyük avantaj güven veriyor annelere. Çok beğendim kullanması kolay kaliteli ve yumuşacık çok memnun kaldık

image

0 oy
önce (15 puan) tarafından

Teslim alır almaz kullandım. 

Ürün diğer bezlerden daha ince, bebeğim daha rahat etti.

İnce olmasına rağmen emiciliği yüksek ve sızdırma olmadı.

Çok hafif bir kokusu var diğer bezlerdeki gibi.

Bedenide tam

Bir sorunum olmadı, kullanabileceğim bir bez.

Teşekkür ederimm ❤️

0 oy
önce (16 puan) tarafından

Çok seviyorum bu marka cidden güzel oğluma bu markayı kullanıyorum en başından beri ve çok memnunum tavsiye ederim kaliteli ve cidden pişik olmadık hiç 👌🏻🥰

0 oy
önce (6,136 puan) tarafından

Mesaj geldiği halde kargom gelmedi acaba neden

İlgili sorular

+7 oy
50 cevap 1,854 göst.
4 gün önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,690 puan) tarafından soruldu
+12 oy
54 cevap 8,321 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,690 puan) tarafından soruldu
+15 oy
51 cevap 7,253 göst.
10 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,690 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 655 göst.
2 gün önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,690 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,573 soru

23,609,406 cevap

306,303 kullanıcı

...