+2 oy
881 göst.
önce Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Kızlar sabahtan beri kafam allak bullak oturdum ağlıyorum derdimi sizinle paylaşayım dedim 5 gün önce gece eşim kahveden gelecekti camdan kızımla eşimin gelmesini bekliyorduk sonra bir baktım yan apartmandaki komşu adam bize bakıyor hemen içeri girdim perdeyi çektim sonra bugün kızımı parka götürdüm zaten hamileyim oruçluyumm diye çıkamıyorum kızımı dışarı çıkarmak istedim parka götürdüm geldim baktım bu adam pencerede hemen eve girecektim ama kızım illa bahçede kalalım ağaçlara su verecem dedi biraz bahçede oturduk bir baktım ş.erefsiz adam da kendi apartmanının bahçesine indi çocukları da dışardaydı gene bize bakıp durdu arada sadece bir duvar var atlasa gelir yani korktum hemen kızımı aldım acele acele içeri girdim bu arada tesettürlüyüm üstümde yere kadar mont vardı eve girdim aradan 1 saat geçti balkona çıkmaya bile korktum sonra çamaşırlar makinadan çıkınca yine montumla yazmamla balkona çıktım bizim balkondan onların evi net görünüyor eşi balkonda olmasına rağmen yine bakmaya devam etti ben de sırtımı döndüm çamaşırları astım en sonunda çamaşırları bitirdim eve girerken göz ucuyla baktım resmen bana bakıyordu hala sabahtan beri çok korkuyorum onlar yan apartmanda 1.katta biz 2.kattayız ama bizim balkon görünüyor onları evinden napacam bilmiyorum eşime anlatmaya korkuyorum belaya bulaşır diye bir gün dışarda bana bir şey yapar mı diye korkuyorum eşim öğretmen olmasına rağmen nerdeyse her akşam serseri gibi kahvede bir gece bizim balkona tırmanabilir mi diye de korkuyorum düşündükçe aklıma çok kötü şeyler geliyor hamileyim de çok hassasım napacam bilmiyorum lütfen akıl verin 

24 Cevaplar

+1 oy
önce (255 puan) tarafından

En İyi Cevap

Üst komşuma dedim dikkat et o adam sapık diye bana farkettiğini ve balkonda birileri varken hep çıkıp baktığını söyledi demek ki bir tek bizim balkona değil herkese bakıyor 

-Reklam-
+4 oy
önce (1,421 puan) tarafından

Ben böyle şeyleri eşimden asla gizlemem, sende gizleme canım . İnan bana tesettürlüde olsan sapık �*********olan her türlü bakıyor. Bu ülkede çocuklara tecavüz ediyorlar çocuklara . Allah'ın belalari 

Eşim adama bir şey yaparsa diye korkuyorum 

önce (1,421 puan) tarafından

Eşini en iyi sen tanırsın canım en azından evden gitmez adam 

Bir daha baktığını farkedersem söyleyecem

+1 oy
önce (2,443 puan) tarafından

Çıkart telefonunu videoya çek her defasında cek korkabilir diye tahmin ediyorum eşinden de asla saklama bir gün bırak şey olursa haberi olsun hem otursun karısının çocuğunun yanında ne işi var kahvede 

Aynn kalsın evde artık söyleyecem hep balkona da çıksın otursun bu adamın evde kaldığı yok ki çıksın o ş.erefsiz de görsün evde erkek var 

+1 oy
önce (1,414 puan) tarafından

Balkona örtü gersen onlardan yatafa en azindan orda görmez sapik belliki bazısı bakarken bile hoşnut oliyor

Cam balkon ve dışardan da görünüyor eşime elli keredir file yap perde asalım diyorum ama boş 

+1 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Ya kocana soyliceksim tabiki assin onu o camasir ipine küçük bebegin var hamilesin bu vaziyette napcaksin kapiya gelse korkusu yeter. Kocan demicek mi neden bu zamana kadar söylemedin diye. Hicbisey olmaz soyle gerekirse ağzına iki tane caksın sen kocanin kavga etmesimden değil kocan yokken kotu bişeyle karşılaşmaktan koru kendini yarin oburgun hakliyken haksiz olursin

Yarın olsun söyleyecem haklısınız ama kavgadan çok korkarım doğudayız ya adam da milleti toplayıp eşimin üstüne gelirse 

önce (1,095 puan) tarafından

Hixbisey yapamaz senin kocana soylemedigini anlarsa daha rahat davranir. 

0 oy
önce (321 puan) tarafından

Tabiki eşine söyle ve öyle bir durumda tepkini ver ne bakıyorsun diye ister tesettürlü ol ister açık ol bu birinin seni rahatsız etmesi anlamına gelmez kıyafetin değil zihniyetin önemi var hemen eşine söyle bagır öyle seni rahatsız edince de onun eşine söyle herkes ayagını denk alsın böyle iş mi olur 

önce (321 puan) tarafından

Rezil olan sen olmazsın sapık sapık bakan olur sen rahatsız olduğunu belli et neler duyuyoruz tepkini göster Allah korusun 

Haklısınız cevap vericem

önce (8 puan) tarafından

Bu durumu esine söylemeni  tavsiye etmiyorum ne yapacağı hiç beli olmaz ama adam sürekli sana bakmaya devam ederse ne bakıyorsun de çok kötü bir şekilde  eğer ona rağmen bakarsa ondan sonra eşine soyle  

Eşime bu kadar detaylı anlatmayacam sadece yan binadaki adam balkonları gözetliyor sanki perde taktıralım diyecem

önce (8 puan) tarafından

Evet en iyisini yaparsınız

0 oy
önce (5,038 puan) tarafından

Eşinize deseniz olay çıkar adamın eşine deseniz sen bakiyorsun belli ki görüyorsun der kocasına toz kondurmaz taşınma imkanınız varsa taşının ama yoksa olayda ciddi boyutlardaysa eşinize söyleyip polise şikayette bulanmaniz ama sözlü yada fiziksel bir taciz söz konusu değil bakmadım der çıkar işin içinden inan bilemiyorum ne yapmak gerekir bu durumda 

Yemin ediyorum tam içimden geçenler adamın eşine söylemeyi düşündüm ama adım çıkar diye korktum bu eve de taşınalı daha yeni 1 yıl oldu ve evi kayınpederim aldı biz oturalım diye çıkmamız imkansız 

önce (5,038 puan) tarafından

Böyle durumlardan çok korkarım   erkekler bu gibi durumlarda şiddet gösterebilir ve bu durum kötü sonuçlar doğurabilir neler okuyoruz görüyoruz haberlerde ama Türkiye'de kadın olmak o kadar zor ki bir komşu da çıksa dese bunlar bakışıyor diye bir dedikodu yüzünden yuva da dağılır kimse demez adam tiniyetsiz diye hemen suçu kadına bulurlar desen bir türlü demesen bir türlü yani 

Aynn öyle vallahi çok haklısınız 

0 oy
önce (937 puan) tarafından

Öküzün trene baktığı gibi ne bakıyorsun derdim. Baktım bu duruma devam etti eşine anlat bence canım ne olur ne olmaz 

Komşularım duyarsa diye utanıyorum yoksa tepki verecektim bugün de 

Bazen sustuklarimiz bize en büyük zararı verir yada sen haklı iken ses çıkarmadın diye seni haksız bulabilirler gülüm çünkü insanoğlu iyi de kötü de olsan yargılarlar o yüzden onların ne diyeceğini pek umursama derim 

Haklısınız en iyisi ilk önce eşime anlatmak 

Allah yardımcın olsun inşallah 

0 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Lütfen yanlış anlama ama gizlemek zaten hata da sen de bakıyorsun bak göz göze gelmek Felan kendini korkutma bakma yada bakıyorsun tm sana baktığını görünce hayırdır amca ne baktın felan da eşi de olsa de ne oluyor yani sen niye cekiyon eşin halletsin böle böle dedim de sende bakıyorsun erkek aklı umitlenir bakmayı bırak ters ters davran 

Yanlış anlamadım haklısınız ama özellikle göz ucuyla bakıyorum inşallah bakmıyordur yanlış anlamışımdır diyorum ö.küz zaten en az 15 yaş büyük benden 

önce (1,378 puan) tarafından

Erkek sezgileri işte sen mesela sana baktığını hissediyor sun ister istemez kadın eşine toz kondurmaz beklemez yani kocasından üstüne kalır Allah korusun devir kötü cidden senin çekildiğini fark ederse üstüne gelir nasıl olsa kocasına da söyleyemiyor diye neler duyuyoruz açığı bulunca şantaj lar onlar bunlar hep böle oluyor hiç taviz verme 

Yarın eşime anlatacam bir daha da o şeref.sizi farkedersem tersleyecem şu an aldığım karar bu

0 oy
önce (964 puan) tarafından

Pislik herif yaa ! 

Eşine söylemelisin ama bir taraftan da ya başı belaya girerse 

Sadece beladan korkuyorum 

0 oy
önce (679 puan) tarafından

Bir daha bakınca ne bakıyorsun dıye el işaretı yap sesın gidiyorsa bağırarak da söyle devam ederse eşine söyle. Ama var öyle sadece bakan ökü.z gibi 

Öyle yapacam tepki verecem bu sefer 

0 oy
önce (123 puan) tarafından

O adamı görür görmez onun size baktığını fark ettiğiniz an sesli bir şekilde yere tükür bak bakıyor mu 

Yere tükürebilir miyim bilmiyorum 

Çok sert görünmeye çalış hiç yokmuş gibi davran 

Ben karşı komşumla yaşadım sorun gelip gider evinden ses geliyor rahatsız oluyorum derdi eşim evde yokken s.erefsiz eşim evdeyken gel yiyebiliyorsa yok o evde yokken gelir mal mal konuşur giderdi bir gün çok sert çıkıştım kovdum sonra onu her gördüğümde yüzümü çok eksitirdim kendi uslandi bir dahada ses seda çıkmadı 

Etraf sapık dolu ya 

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Ay bundan 4 ay önce ben hamileyken pazar sabahı 10 buçukta markete gittim tam o esnada pazar günü olunca sokaklar bomboş ve kimse yok peşime bir araba takıldı o gün de kayınvalidemlerde kalmıştık genç biri 27 28 yaşlarında ben tam yürürken bana bir şeyler söylemeye başladı arabanın içinden durdu bende ne bakıyorsun laaann diye bağırdım o da bir şeyler söyledi ama öyle çok korktum ki hiç duymadım direk o hamile halimle koşa koşa markete girdim hakkımı asla helal etmiyorum böyle insanlara eğer devamı gelseydi eşime söyleyecektim böyle şeyler gizlenmez allahım korusun ya bir zarar gelirse adına çok üzüldüm gerçekten

Ayy çok korkarım öyle şeylerden ya Allah korumuş sizi de ben de hakkımı helal etmiyorum hamile halimle ağlıyorum iki saattir 

önce (49 puan) tarafından

Üzme kendini canım bir daha tekrarı olursa hayırdır ne bakıyorsun de geç 

Valla cevap verecem bir dahakine

0 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Canım korkmuş gibi tepki verme daha çok bakar çekinir sen sana baktığında ters ters bak gerekirse hayırdır birader ne bakıyorsun falan derdim ki yapmistigimda var işe yarıyor eşin sinirli birimidir gidip olay falan çıkarabilir 

Eşim sinirli biri valla ya ama kavga eder mi etmez mi kestiremiyorum 

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Hamile es neden evde yalnız bırakılır ki esin bencil fazla kendini ve rahatini düşünüyor komşuya gelince hayirdir neye bakıyorsun de yani sen ses etmedikce meyili var rahatsız olmuyor hoşuna gidiyor die düşünebilir soyu bozuk mikrop artı o eşi de eve alma disarda ne var otur evinde

Daha 3 aylık hamileyim ama ilk kızımda da doğum yapmadan 1 gün önce bile kahvedeydi bu adam 

0 oy
önce (1,689 puan) tarafından

Belki rahatsızlık duyduğundan kaynaklı farketmeden tuhaf hareketler sergiliyorsan "napıyor bu?" düşüncesiyle de bakıyor olabilir 

Bilmiyorum bacım adam normal gelmedi bana

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Böyle bir sapık annem gülün evinin karşısında oturuyor.. adam yüzünden ne balkona ne dama çıkabiliyoruz . Babamlar da farketti yazın damda otururz oturduğumuz yere perde çekeriz.. bide adam eşini kızlarını hiç bir şekilde pencereden bakmalarına bile izin vermiyor herkesi kendi gibi zannediyor.

Yemin ediyorum bu şe.refsiz de böyle daha eve gelmeden siyah cam balkon yaptırdı bir de camın arkasına da perde taktırmış hem güneşlik hem tül sen düşün artık pislik kişi kendinden bilir işi tabi 

Ben de eşime diyorum file tak korniş tak balkona rahat çıkabileyim diye artık bilmiyorum bu şerefsizden çok rahatsız oldum

önce (228 puan) tarafından

Canım taşınma imkanın yokmuş söylediğin gibi ya cam taktırın yada perde o şekilde rahat edersin..

Aynn öyle yapacağım bana kalsa çoktan yapmıştım

0 oy
önce (3,149 puan) tarafından

Bence eşinle konuş esin içerden baksin sen balkona çık bakalım adam bakacakmi o arada esinde görür sen dersin ben mi efham yapıyorum yoksa diye eşine soyle egerki anlayışliysa dibimize bina yapıldı balkonumda cam balkon aynı hizada biri taşındı hemen balkonuna perde yaptırdı h8c bir şekilde acmiyorlar çok şükür 

Konuşacam ve çoktandır perde taktırmak istiyorum taksın özellikle onun tarafını hiç açmayacam pislik herif 

0 oy
önce (11,990 puan) tarafından

Eşine güzel dille söyleyebilirsin.ha sen bakıyorsun diye de bakıyor olabilir adam ne bakıyor gibisinden içini bilemeyiz ki

Ben direkt yüzüne bakmıyorum ki göz ucuyla bakıyorum ayy erkek kafası ne kadar iğrenç bir şey acilen balkonuma da perde taktıracahm

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Eşine soyleme olay iyice büyür önce hiç kale bile almak bellimi o baktığı için tedirgin olup bakmişsin oda daha çok bakmaya başlamış sen sanin ciddi sınırlı davran o zaten uzaklaşır yaklasamaz ama eşine soyleme adam kalkar sana iftira atar o baktı falan der kendini inandiramassin 

Eşime diyecem ki yan binadaki adam balkonları gözetliyor balkona perde file falan taktıralım diyecem yoksa bu gidişle daha da takmaz bir de kahveye gidiyor her gece en azından azaltır biraz

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,573 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,182 göst.
3 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 820 göst.