Kızlar sabahtan beri kafam allak bullak oturdum ağlıyorum derdimi sizinle paylaşayım dedim 5 gün önce gece eşim kahveden gelecekti camdan kızımla eşimin gelmesini bekliyorduk sonra bir baktım yan apartmandaki komşu adam bize bakıyor hemen içeri girdim perdeyi çektim sonra bugün kızımı parka götürdüm zaten hamileyim oruçluyumm diye çıkamıyorum kızımı dışarı çıkarmak istedim parka götürdüm geldim baktım bu adam pencerede hemen eve girecektim ama kızım illa bahçede kalalım ağaçlara su verecem dedi biraz bahçede oturduk bir baktım ş.erefsiz adam da kendi apartmanının bahçesine indi çocukları da dışardaydı gene bize bakıp durdu arada sadece bir duvar var atlasa gelir yani korktum hemen kızımı aldım acele acele içeri girdim bu arada tesettürlüyüm üstümde yere kadar mont vardı eve girdim aradan 1 saat geçti balkona çıkmaya bile korktum sonra çamaşırlar makinadan çıkınca yine montumla yazmamla balkona çıktım bizim balkondan onların evi net görünüyor eşi balkonda olmasına rağmen yine bakmaya devam etti ben de sırtımı döndüm çamaşırları astım en sonunda çamaşırları bitirdim eve girerken göz ucuyla baktım resmen bana bakıyordu hala sabahtan beri çok korkuyorum onlar yan apartmanda 1.katta biz 2.kattayız ama bizim balkon görünüyor onları evinden napacam bilmiyorum eşime anlatmaya korkuyorum belaya bulaşır diye bir gün dışarda bana bir şey yapar mı diye korkuyorum eşim öğretmen olmasına rağmen nerdeyse her akşam serseri gibi kahvede bir gece bizim balkona tırmanabilir mi diye de korkuyorum düşündükçe aklıma çok kötü şeyler geliyor hamileyim de çok hassasım napacam bilmiyorum lütfen akıl verin