+3 oy
975 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (14,499 puan) tarafından

Ben evime tv ünitesi almadım onun yerine konsol aldım. Yemek masası, mutfak masası ve sandalye almadım onun yerine bank tabure ve akilli sehpa aldım. Yani evimi eşya ile doldurmadim hiç de pişman olmadım ve mobilyalarimin hepsinden çok memnunum çökme kırılma olmadı 7 senelik. Tek pişmanlığım karaca çeyiz paketi oldu özellikle çelik ve granit tencerelerim. Böyle lanet bisi olamaz. Simdi almak istesem alamıyorum atmak istesem atamıyorum.

Sizin keşkeleriniz var mı veya sunu iyiki almışım dediğiniz bişi.

28 Cevaplar

+5 oy
(161,707 puan) tarafından

iyiki aldim esyam kocam  tesaduf okii keske almasaydom dedim esyamda kocam 🤔🫠🤗

(53,406 puan) tarafından

gormeyince goresim gorunce dovesim geliyor modu yüklenmiş sana ☺️

hee ayni o moddayim🤣🤣

(14,499 puan) tarafından

Kocayı da eşya yaptın ya pes  😅

evin en onemli esyasi🤣🤣🤣 demirbas mubarek

(14,499 puan) tarafından

Buzdolabı gibi o zaman olmazsa olmaz 😅

-Reklam-
+2 oy
(13,429 puan) tarafından

Valla hem konsol aldım hem tv ünitesi hem mutfak masam var hem salonda açılan büyük masam var. Hepsinide iyiki almışım 😄 önceki evim 155 m2 ydi anca doldu ev. Buda küçük ama konsol falan tabak çanak topluyor. Masam falanda tam salona göre. Salonum büyük. Ama evet bende karacadan aldım pişmanlığım sadece granitlerim. Gerisi güzel kullanıyorum yemek takımı kahvaltı çatal kaşık bıçak güzel

(13,429 puan) tarafından

Salonunun büyüklüğünü bilmiyorum ama ben masayı falan koymasam bomboş olur salon kötü durur. Konsolda koltuk arkasında görünmüyor zaten. Pasta takımlarım kahvaltı takımım sürahi falan var içinde. Benimde sehpalarımı atasım var 😄 evlenirken almıştım aynalı olanlardan

(1,191 puan) tarafından

Mutfak masası 

Yemek masası ortada açılan büyük masa sephalar orta masa sjsj heryer masa sjsj

(14,499 puan) tarafından

Biz masada yemediğimiz için gereksiz geliyor ya akıllı sehpami açıp mutfağa koydum önüne de bir bank tabure 

(1,191 puan) tarafından

Hepsi pişmanlık Mutfağa birde misafir odasında yeterli 

(14,499 puan) tarafından

Benim 1 tane var iste orta sehpa olabiliyor kızım küçük diye kullanamıyorum yemek masası olarak mutfağa koydum 😊

+2 oy
(3,330 puan) tarafından

Valla sunu da alsaydim dedigim seyler olmadi bi ara dysona robot supurgeye heves ettim ama gecti sadece kurutma makinesiyle derin sondurucu almak isterdim 

Keske almasaydima gelirsek gumusluk tv unitesi kucuk tv bi de ceyiz sandigi basima bela bunlar atsan atil.iyo satsan satilmiyo anca esya kalabaligi dusunuyorum tartiyorum degerlendirmeye calisiyorum yok hic bi ise yaramiyo bi de l koltugum kirildi onu kaliteli bisey almadigima pisman oldum 

(14,499 puan) tarafından

Kız kullanmadığını at gitsin insanın enerjisini düşürüyor fazla eşya. Ben sandık yerine ayak ucu sandıklı puf aldım ay iyiki almışım senelerce carsaflarimi koydum. Simdi kızımın odasında oyuncak koyuyorum. Oyuncak zamanı geçince geri alırım yatak odama. Oyuncak dolabı alıp odayı doldurmak istemedim bide yarın okula başlayınca kitaplığı masası falan zaten dolacak

(3,330 puan) tarafından

Kiz dolap tv unitesi falan bellonanin ben istemedim bastan kayinbabam zorla aldi napiyim esim hayatta atmaz gumuslugu mescid odasina getireyim kitaplik yaparim dedim o sa oraya sigmadi unite duvara monteli sandik dedigim kucuk boy puf gibi ceyizler bile zor sigiyo kaynanam almis bi buyuk sandik ama liflerim sigiyo 50 tane lif sigiyo dusun bi seddace seti var kutu seklinde bi de hurc ust uste kosede kaldi bi ise de yaramiyo kaldilar mecbur yok saga cekiyorum sola cekiyorum asla degerlendiremiyorum hicte sevmem fazla esya 

(14,499 puan) tarafından

Fazla eşya insanı yoruyor canım gerçekten ben 5 sene kirada kaldım evde misafir gibiydim ona ne gerek var ev benim değil diye 2 senedir de köydeyim yeni yeni düzenliyorum evi fazla geleni elden çıkarıyorum kaldırıyorum falan

(3,330 puan) tarafından

Bende hic sevmiyorum bekarken de atardim hep de kayinbabam alinca bisey diyemiyorum 

+2 oy
(1,406 puan) tarafından

Her şeyi para vermeden veya maliyeti beş liraya falan gelecek şekilde aldım hepsini tepe tepe kullanıyorum para versem dikkat eder üzerine titrer bişey olunca üzülürdüm para vermedigim için tepe tepe kullanıyorum hiç bişey de olmuyor. Aklına gelebilecek her şey. Tost makinesi Ocak halı koltuk :D 

(14,499 puan) tarafından

Ben hali örtüsü ve kanepe örtüsüyle büyüdüm o örtülerin toplanması beni çok sinir ederdi urekli düzeltme ihtiyacı duyardım. O yüzden hiç örtü almadım evime. Esim bile kac kere soyledi orali olmadim. Ben cocukluyum misafir gelecekse evi temiz gormek istiyorsa 1 2 gun onceden haber verecek. Ben geliyorum evde misin diye arayan misafir bi zahmet evin kirini görmesin. O yüzden  çok da önemsemiyorum açıkçası. Bide leke tutmuyor kanepelerim 

(1,406 puan) tarafından

Leke tutmaması gerçekten çok iyi koltuklarda öyle birşey yok sanırım ama iki sandalyem var kumaşları o kadar güzel ki mesela kahve dökülmüş gecen gün hiç fark etmedim birde ramazan ya gün içinde yemek yemedim diye çekmedim hiç görmemişim ay dedim kaldı bu yani kurumuş bı sildim gıcır gıcır herhalde dediğiniz kumaştan aşırı iyi bişey ya. İkinci dediğin kesinlikle evimi bal dök yala olsun on çeşit yemeğim olsun ayrı habersiz misafiri kabul bile etmem çünkü önce saygı ben kimsenin evine ne açık aramaya giderim ne  hizmet beklemeye ne de habersiz bu konuda da aşırı katılıyorum size mesele temizlik değil saygı ve son olarak benim annem asla örtü kullanmadı ama salona girmek yasaktı dağınıklık sevmediği için sanırım bu yüzdendir ki örtü sersem de sermesem de çocuğum evinde rahat olmalı dökülecek hiç birsey çocuğumu evinde yabancı hissetirmemden daha önemli değil örtü de kullanırım yeri gelirse kullanmam da yeter ki canı istedigi gibi rahat etsin evinde ❤️

(14,499 puan) tarafından

Nubuk kumas diye geçiyor sanırım canım. Kızımın kendi masa sandalyesi var oraya koyuyorum yiyor ama bazen dalgınlıkla ellerini sürüyor veya yiyecek koyuyor üzerine kirleniyor. Bi ara gece karanlıkta ben surup döktüm ertesi güne kaldı kurudu sildiğim gibi geçti.  Süt de döküldü çiş de oldu ama maşallahı var o konuda. 

(1,406 puan) tarafından

Üretenden Allah razı olsun cano

(53,406 puan) tarafından

eski kumaslari silinebilir yaptırdım sozde lanet biseydi simdi yeniler silinir leke tutmaz dedi inşallah oyledir

+2 oy
(1,366 puan) tarafından

Bende Karaca'dan memnun değilim asla.tencereler tavalar çöp hep.onun dışında kiradayken evim büyüktü 

Yemek masama yer vardı şimdi kendi evimdeyim koca masayı koyacak yer yok.emektar bi arçelik süpürgem var 5 yıl oldu çekim gücü hala çok iyi onu iyi almışım derim 

(2,487 puan) tarafından

Ay bende yeni evlenirken arçelik aldım süpürgeyi. Neredeyse bütün plastik parçaları kırıldı. İmperium kırmızı olan benimki. Çekim gücüne diyecek bişey yok ama 2 defa boru değiştim. Orijinal başlığı kırıldı turbo başlık alıp kullandım. Kablosu arızalandı kabloyu değiştik. Baktım olacak gibi değil babamın evine yolladım başka aldım kendime.

(1,366 puan) tarafından

Ya şeytanın kulağına kurşun benimki daha bir jere bile arıza yapmadı taş gibi hala hatta 2 yaşında oğlum var aşırı haşere her çıkardığımda yapışır çok şükür sağlam 

(2,487 puan) tarafından

Maşallah diyelim o zaman nazar değmesin. Çekişi çok güzel. Her sene filtresini değiştim yeni gibi oldu ama plastik parçaları öyle elimde kalınca artık dedim elden çıkarma vakti geldi bunu.

(14,499 puan) tarafından

Benim süpürge de beko çekiştiren çekiştire kullanıyorum maşallahı var. Ama artık filtre değişimi istiyor kolay değil 7 yıl 😄 bide ben 2 evde kullanıyorum k.pederin evinde de toz çok oluyor koy yerinde çekimi iyi ama o ilk günkü gibi degil

+2 oy
(2,487 puan) tarafından

Evlenirken 1+1 ev tutmuştuk. Haliyle küçüktü o yüzden köşe takımı almıştım. Konsol için yer yoktu almadık. Berjerler için de aynı şekilde. 1.5 sene sonra kayınvalidemin 4+1 evini satıp bize 3+1 onlara 2+1 ev aldık. Allah razı olsun bizi ev sahibi yapmak için evlerini sattılar. Ben büyük eve geçince köşe takımı yetmedi. Konsola da yer var ama o gün bugündür almadık. Şimdi de çocuklarımız küçük büyüyünce değişiriz diye değişmiyoruz eşyaları. Öyle kaldık yani bakalım ne zamana 😅🤭

(2,487 puan) tarafından

Benim çocuklarımı anlatıyosun 😅🤭 kapıda ve duvarlarda çıkaramadığım boya izleri hala duruyo

(14,499 puan) tarafından

Canları sagolsun çok çok 1 2 sene yaparlar 😄 ben söyledim ama boyadiktan sonra bak lekeler çıkmıyor diye sadece o duvara izin veriyorum artık yapmak isterse 😊

(2,487 puan) tarafından

Zaten izin vermesekte arkamızı döndüğümüz an yapıyolar o yüzden bari izin vermiş gibi yapalım 😅🤭

(14,499 puan) tarafından

Her yeri boyamasindansa tek duvara razıyım 😅

(2,487 puan) tarafından

Evet işte kötünün iyisi 😅🤭

+2 oy
(420 puan) tarafından

Evlendikten sonra aldım airfry philips hemde xxl olanı çok çok pişmanım ilk başlarda heves ettim filan ama pişmanım boş yani dolabın içine attım duruyor 6-7 kere anca kullandjm 

(14,499 puan) tarafından

Bana da aşırı gereksiz geliyor nedense öyle şeyler canim ya

(420 puan) tarafından

Tamam başıma kakmaaa sende durrr  🤣🤣🤣🤣🤣

(14,499 puan) tarafından

Kız hepimiz için gereksiz şeyler vardır bu seneye gelene kadar kurutucu bile gerekli değildi bana ta ki kızımın günde 3 kere üstünü değiştirmeye başlayana kadar  😄

(420 puan) tarafından

Ne yani bir gün bende çok sık kullanır miyim airfryimi 🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣

+2 oy
(2,702 puan) tarafından

İyiki aldığım şey hmm bilmiyorum aklıma gelmiyor ama keşke olmasaydım dediğim şey şu üçlü çeyiz sandığı çok gereksiz miş yeminlen bileydim asla ama asla almazdım 

(2,702 puan) tarafından

Bak oyuncak koyma Fikri de iyiymiş 

(14,499 puan) tarafından

Sürekli oynanmayan oyuncakları koyabilirsiniz kızım kendisi açmaz benim acmami ister amortisörü var açınca kapağı açık kalıyor kapağını acıyorum istediğini oynuyor sonra kapatiyorum 

(14,499 puan) tarafından

Üzerine oturuyoruz bazen oyun oynuyor bisiler yapıyor 

(2,702 puan) tarafından

Güzel fikir cidden teşekkürler canısı 

(14,499 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım 

+2 oy
(53,406 puan) tarafından

misafir odasi koltuk takimi halama sattim kurtuldum ☺️ bedava verecektim kabul etmedi 

tv unitesinide kucuk basit bisey almistim ona verdim 

gumusluk vitrin orta sehpa çeyiz sandigi su vitrine konulan bardak takımlarını iyiki almamisim

(14,499 puan) tarafından

Büyük dertten kurtulmuşsun 😊

Bende oturma odası yaptım 2 kanepem var daha üzerine oturmadim.  Annemin yeri müsait oraya koyduk Allah nasip ederse bi 5 sene sonra kızım okula başladıktan sonra bunları elden çıkarıp onları getirmeyi düşünüyorum 

+2 oy
(1,490 puan) tarafından

Avangart model misafir odası aldığıma pişmanım 5 sene oldu konsol yemek masası aldım odam geniş çok sırıtmıyor ama 2.3 senedir aslında sadelik daha iyiymiş onu anladım yazın başka eve taşınacağımız için yeni kibar bi takım almayı düşünüyorum iyiki aldım dediğim şeyde yüklüklü gardolap yaptırmıştım iyiki özel yaptırmışım içine her şeyi sığdırıyorum başka dolaba gerek bile yok yani 

(14,499 puan) tarafından

Bazen düşünemiyoruz canım mağazada gözümüze hoş geliyor eve gelince öyle olmuyor 

+2 oy
(5,373 puan) tarafından

Gereksiz dediğim hiç birşey yok desem kalabalık göz yorucu ev sevmedigim için  dolu dolu değil evim be mutfak dolapları tıklım tiklim ne cekmecelerim 

(14,499 puan) tarafından

Bende öyleyim ya kapıyı açınca söyle tertemiz bi görüntü seviyorum

+2 oy
(1,630 puan) tarafından

Aaa benimde celik granit tencerelerim karaca ama ben cok memnunum hic bozulma olmadı benimkilerde. Bende fazla esya doldurmadim yemek masasi vs cok yer kaplıyor diye almadım bazen kalabalik misafirde bocaliyorum ama yinedd sevmiyorum ☺️

(14,499 puan) tarafından

Biz yer sofrası kullanıyoruz canım o yüzden sıkıntımız yok 😅

+2 oy
(363 puan) tarafından

Eşyaların hepsini temizliği kolay seçtim koltuklarim yüksek ve bütün örtüleri fermuarlı hepsi çıkıyor yıkanıyor oturma mideri,sırt yastıkları hepsi silme derdim yok çıkar yıka geçir. En memnun olduğum bu. Pişman olduğum yok çünkü gereksiz birşey almayı ,kendime iş cikarmayi sevmediğim için fazla eşya tercih etmedim.

(14,499 puan) tarafından

Iyi akıl etmişsin ben memnunum koltuklardan ama silmem gerek 😄

+2 oy
(1,176 puan) tarafından

Çekmeceli çatal bıçak seti yani çekmece çok gereksiz yer kaplıyor başka amaçla da kullanılmıyor

(14,499 puan) tarafından

Kız at çekmecesini saklayıp napcan ben çöpe koydum evlendigim sene

(1,176 puan) tarafından

Bende anneme verdim o da tutup tutup sonunda atacak 

+2 oy
(10,894 puan) tarafından

Çeyiz sandığı o zaman bi hevesle aldım ama şuan almasaydım daha iyiydi diyorum aşırı gereksiz yer kaplıyor ya nereye koysam gözüme batıyor 🙄

(14,499 puan) tarafından
+1

Cocuk odasına oyuncak koymaya kullanabilirsin canım veya bi okuma, oyun alani gibi bisiler

(10,894 puan) tarafından

Kız çok kötü durur orda yaa gardropta duruyor ama yer kapladığı için sevmiyorum böyle modeli pembe hali 

image

(14,499 puan) tarafından
+1

Of ben şimdiye bütün kaplamayi söküp yeniden bsisiler yapmıştım onu 😊

(10,894 puan) tarafından

Öyle de kıyamıyorum ya 😁

(14,499 puan) tarafından
+1

Hiç acımam 😅

+2 oy
(126 puan) tarafından

Bende 7yıllık evliyim benimde pişmanlıgım karaca çelik tencerelerim pişmanım ama cokta sağlam ömürlük atılmazda :) koltuk takımımın rengini sevmiyorum birde 

(14,499 puan) tarafından

Ben düduklumu parlattirdim canım mükemmel oldu o sürekli ovalama derdim kalmadı celiklerime de aynısını düşünüyorum 

+2 oy
(1,139 puan) tarafından

Misafir yemek takımım kare şeklinde ve asiri büyükler. Misafir geldiğinde koca tabaklar havada uçuşuyor sangur sungur 😅😅 en pişman olduğum bu boyut olarak farkettigini düşünmemiştim. Bi de kahvaltı takımı gereksiz onun yerine kendin pasta tabağı alıp güzel küçük kaplar oluşturmak daha mantıklı 

(14,499 puan) tarafından

Kahvalti takımım kutuda duruyor ahah 😄

+2 oy
(18,079 puan) tarafından

Keşke almasaydim dediğim bir esyam yok. Fuzuli bir çeyiz hazirlamadim zaten. Keşke alsaydim dediğim şey mutfak için masa. Ve ben almadım babam aldı sağolsun ama iyi ki almış dediğim şey de kıyma makinesi. Hatta 2 gün önce içimden ay canım babam Allah razı olsun bunu bana almakla ne iyi etti diye geçirdim içimden 

(14,499 puan) tarafından

Ailelerimiz iyiki varlar ❤️

+2 oy
(189 puan) tarafından

Evlendikten sonra aldıgim kurutma makinesi ve şarjlı süpürgeyi iyi ki aldım diyorum ben 

(14,499 puan) tarafından

Kurutmayi bende istiyorum inşallah bi dahaki kısa kadar alabilirim 

+2 oy
(1,210 puan) tarafından

Airfrey dünyanın en gereksiz icatı

(14,499 puan) tarafından

Bana da öyle geliyor o yüzden almadım 😄

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 411 göst.
0 oy
6 cevap 392 göst.