+2 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Selam kızlar. 

Profilimde de yazdığım gibi 2 gün önce kaynanam bana kırıcı şeyler söyledi ve ben çok kızgınım ona karşı. Ve biz yurt dışında yaşıyoruz bugün de anneler günü. Sizde anneler gününü kutlamam gerekir mi? İçimden hiç gelmiyor ona adım atmak hiç hak etmiyor ama ama buna da takılır 

8 Cevaplar

+2 oy
(549 puan) tarafından

İçinden gelmiyorsa yapma.  Zorla yaparsan sonra keşke deyip kendini yiyip bitireceksin yapma bosver yaaa.

(17 puan) tarafından
+1

Aynen haklısın hak etmiyor zaten 

-Reklam-
+1 oy
(6,012 puan) tarafından

İçinden gelmiyorsa kutlama bende zamanında çok yaptım hediye aldım yaranmadm anneler gününde oradaydım kutlamadim hediye de almadım 

(17 puan) tarafından
+1

Bende çok yaptım ama onun görmez hatırlamaz fakat yapmadığımı hatırlar. Ona soran yaptıkları hiç bir şey aksine ben uzatiyorum olacak ama beni çok kırdı bunun farkın da bile değil. Mesela insta profilinde sebepsiz bir yere benim bulunduğum bütün fotoğrafları silmesi gibi 

(6,012 puan) tarafından
+1

O zaman boşver hiç değmez 

(549 puan) tarafından

Hemen hemen sende aynısını yap bu.ne çirkeflik yaaa sende onun dilinden ona cevap ver demgesizzz

(17 puan) tarafından

İşte çok garip insanlar dedim ya kendince bir şeyler düşünüp benim var olduğum fotoları kaldırmış bende sorunca bana şöyle diyor : silmedim arşivledim sadece, bende aynı şey dedim yani kaldırdın orda bana cevap vermedi. Ki zaten geçerli bir sebebi yok cunku. Bilmiyorum belki kıskaniyor, ki zaten oğlumu da kıskaniyorlar. Oğlum bana sarılınca falan hemen yanlarına çağırmaları sinir ediyor insanı 

+1 oy
(5,237 puan) tarafından

Canım zaten Anneler Günü 2 hafta önce  pazar günüydü. 

(17 puan) tarafından
+1

Yok biz Fransa’da yasiyoruz burda bugün anneler günü 

(5,237 puan) tarafından
+1

Aa öylemi takvim değişikliğimi oluyormuş ilk defa  duydum kuzum özür dilerim . Canm içinden kutlamak gelmiuorsa kutlama bende kutlamadım kaynanamın anneler gününü 

(17 puan) tarafından
+1

Yok sorun değil canım evet farkliymis Türkiye ile. Sen neden kutlamadin hani bir sorun mu yaşadınız yoksa annen olmadığı için gerek mi duymuyorsun? 

(5,237 puan) tarafından

Canm 4.5 yaşında kızım var her sene ben kutluyordum insan bir banada seninde anneler günün kulu olsun demezmi ? Ne bir hediye ne başka birşey istemiyorm öyle isteği olan beklentisi biri değilimdir . En son bana geçen senede aynı şeyi yaptı bnde bu sene kutlamama kararı aldım çok zor değil iki çift laf söylemek bence . İnsanlar çok benciller kutlamadım diyede eşime dünyanın lafını söylemiş eşimde anne sende 5 keredir  gözdenin anneler gününü kutlamıyorsun demiş kaynanamda susmuş. 

(17 puan) tarafından

Y’a benimki eşime şikayet etmez bana da çaktırmaz ama içten içe sinirlenir biliyorum sinirlensin zaten benim kalbimi çok kırdı komik olan da demin bahçede gördü beni bir şey yok Muş gibi konuşuyor. Neyse boşver sende iyi yapmışsın zaten o da benimkini kutlamaz

+1 oy
(1,718 puan) tarafından

İçinden gelmiyorsa yapma bende tartismistik birgün önce hakli bendim eşim benim yanımda olduğu için küstü sabahta kahvaltıdan sonra hediye almıştık ben vermek istemedim ama eşim ver kendi utansın sende suç kalmasın dedi verdgim an ben sizin hediyenizi falan istemiyorum diye attı zaten ondan sonrada büyük kavga çıktı o bana söyledi bende ona ve o günden beri kusum hediyeyide geri eve geindermis benim evde şimdi hediye keşke hiç kutlamasaydim

(17 puan) tarafından
+1

Yani hem suçlu hem güçlü kaynanaların yüzde 99 gibi hayret bir şeyler insanlık yapıp ayağına gittin ve böyle davrandı nasıl insanlar bunlar 

+1 oy
(1,678 puan) tarafından

Ben olsam kutlamazdim.orali bile olmazdım bile bile beni kıracak ben de onu mu yuceltcem hiç işim olmaz

(17 puan) tarafından

Ona göre ben haksizmisim onun dediğinde birsey yokmuş o büyük olduğu için ben saygı gösterip susman gerektiğini söylüyor 

(1,678 puan) tarafından

Şaka gibi.

0 oy
(1,341 puan) tarafından

İçinden gelmiyorsa kutlama beni de çok kırdı değecek bir insan olsaydı herşeyi yapardım değmediği için kutlamadim 

(1,341 puan) tarafından

Bırak konuşsun hatasını anlamış eşin yanında olsun yoksa böyle devam eder eşinin yanında olduğunu anlarsa nasıl hareket etmesi gerektiğini bilir

(17 puan) tarafından

Ben de senin gibi düşündüm ama kadin dün bugün benle normal konuşuyor bir şey yokmuş gibi ve aradan 3,4 gün geçmiş acaba eşimin konuşması gerekli olur mu diye düşündüm. Birde daha çok uzar mı bu konu bilmiyorum 

(1,341 puan) tarafından

Çok ağır birşey mi söyledi uzayadabilir bence eşinin yaninda olmasına izin ver

(17 puan) tarafından

Söylediklerini açtığım bir soru da yazmıştım görebiliyor musun bilmiyorum bu uygulamadan pek anlamıyorum 

(1,341 puan) tarafından

Baktım şimdi ama orda eşinde de hata var ne olursa olsun kavgayı ikiniz arasinda halletmeniz gerekirdi biraz senin sakinlesmeni beklese sorun çözülürdü zaten

0 oy
(22,292 puan) tarafından

Boşver uzak durmak en iyisi

(17 puan) tarafından

Maalesef ki komşuyuz zaten gidip gelmiyorum oturmuyorum ama her sabah oğlumu almak zorundayim işden gelince oğluma sabah 1 saatline bakıyor bende gidip ordan alıyorum 

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Ben kutlamadim bence içinden gelmiyorsa kutlama 

(17 puan) tarafından

İçimden yüzünü bile görmek istemiyorum 

(17 puan) tarafından

Ama o benle hiç birsey olmamış gibi konuşuyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 485 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi_kelebegi (333 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,852 soru

23,901,824 cevap

322,492 kullanıcı

...