damağını falan eritmez meraknetme. dişi çıkacaktır o yüzden yapar
Çıktı iki tane cnm bide bu doğuştan hep öyle emiyor
2 tane dişi olmayacak ki onun ard arda gelir çoğu diş.
Evet blyorim zaten
Diş dönemi 4 ayında bizimki de öyle
Doğuştan beridir emiyor bide dış iki tane cikti
Diş uzun bir süreç. Bebekler kırkı çıkınca başlar emmeye damağı da parmağı da erimez. Etrafı boşver
Hicbir yeri erimez korkma . Normal bir durum.
Dişte çıkardı korkuyorum
Bir şey olmaz canım. Benim kızım 3 yaşında daha yeni yeni bırakıyor
Herkes normal demiş ama hiç normal değil benim arkadaşın kızının parmağı gerçekten de eridi ve gekismedi diğer parmaklarına göre baş parmağı en son yok gibi bir şeydi onada birşey olmaz demişler ilkten onemsememis
Aaa ciddimisin nasıl eridi peki
genelde tek parmak emmede oluyor bu. benşm yeğenim sadece baş parmağını emerdi, hafif ince kaldı, tırnağı da inceldi ama bırakınca düzeldi.
Müsait olunca senin için konuşur resim isterim canım şimdi dil eğitimine gidicez yazarım arkadaşa
Servis bekliyoruz
Olur cnm benim bebek de baş parmk emer sadece korkuyorum dışı falan ***** çıkar dye
Şuan küçük ama ne kadar erken bıraktırabilirsen o kadar iyi. Benimki de emiyor. Doktora da gittim. Emsin bırakır filan dedi. Bir buçuk iki yşına kadar müsade ettim
Baktım bırakacağı yok. Acı oje sürdüm, parmağını sardım yok. Halen emmeye devam etti.Kitap aktivite yapacağız parmağı alıyor ağzına dinliyor. Sinir oluyordum
Konuşmasını da etkiliyor. Şuan ekimde 3 yaş olacak. Halen emiyor. Uyumaya çalışırken ve kurnazlık yaramazlık düşünürken😀
Yani bu bebek daha şimdi erimez falan diyorlar ama bnm İst komşum oğlu 22 yaşında hala parmağını emiyor ve parmakta değişiklik var çocuk hastaneye falanda gitmiş bunun ikcn ama alışkanlığı geçmemiş. Onun kız kardeşi aynı durum kız şuan 3 yaşında baş parmak değişik geliyor bana diğer parmaklara göre elinden geldiğince izin verme cnm dikkatini dağıt başka şeyler alsın eline.
Ben üst kattaki ablayı görmeseydim normal derdim ama artık normalleştiremiyorim
1,488,629 soru
24,332,905 cevap
345,726 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın