0 oy
614 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,193 puan) tarafından

Bu hafta musaitlikleri varsa tabi evi temizlemek istiyorum ben herseye artık yetişemiyorum..

Ablama gelen hergun doluymuş gelemiyor arkadaşımdan istedim 2 kişi geliyormuş sabah 8.30 14.30 bitiriyorlarmis 3000 bin tl alıyorlarmış fiyat iyi degilmi inşallah boş yer vardır valla yoksa ais başa düşecek gibi 😊

20 Cevaplar

+6 oy
(26,552 puan) tarafından

Kendim sabahtan aksama kadar yaparim o parayada kendime kiyafet makyaj alirim sisjsjs

Ahaha benim fakir dusunceler . 

(652 puan) tarafından

Aynı düşüncelere sahibiz yada canımızın değerini bilmiyoz

(6,193 puan) tarafından
+1

Bazen bende o fakirlikle düşünüyordum ama nereye kadar hep bizmi yorulcaz çocuk bak yemek yap çamaşırı bulaşığı birde otur genel temizligini yap bende yapınca en ufak ayrıntıya kadar temizlerim bu swfer yemiyor artık 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence çok iyi

(6,193 puan) tarafından

Bakalim.bugun arayacağım inşallah gelirler

0 oy
tarafından

Canım kayınvalidemin yanında hastanede 10 gün kalınca ben de evi temizletmek istedim kadın bana tek gelirim 3000 alırım sabah 8 30 akşam 5 e kadar dedi.

(6,193 puan) tarafından

Evet yarim.gun 2 kişi tam gün 1 kişi oyle.oluyormus

0 oy
(8,622 puan) tarafından

Pencere dolap içleri vs dahil mi. Bana dolap içine girersem 5 bin alırım dedi. 

(652 puan) tarafından

Yüzeysel temizlik yapacaksa o parada verilmez ya dolap içi girmeyecekse zaten hıc yapmasin

(6,193 puan) tarafından

Yok dolap içlerine girmiyorlar 

(8,622 puan) tarafından

Evet banada dolap içine girmiyoruz dedi içini yapacaksa 5 bin girmeyecekse 4 bin istedi. Bende yaptırmadım. Kendim giriştim😂

0 oy
(1,486 puan) tarafından

En garantisi temizlik şirketinden tutmak , ayrıntısı ile yapıyorlar Kafan rqhat oluyor 

(6,193 puan) tarafından

Bunlari bir deneyeyim anneme şirket ttutuk aman öylede olmadi

0 oy
(16,137 puan) tarafından

İyi fiyat burda da oyle

0 oy
(2,523 puan) tarafından

Fiyat çok iyi ama tahminimce yüzeysel temizlik fiyatıdır o detaylı temizlik için (dolap içleri koltuk cam extra oluyor genelde) 3.000 hiç duymadım detaylı için hep 4000 5000 arası isteniyor İstanbul'daki fiyatlar için

(6,193 puan) tarafından

Dolap içine zaten hiç biri girmiyorki ekstra koltugu dedim ekstra alıyoruz dedim bari yüzeysel silm bebek var 😂 gülüyor bakatiz dedi

0 oy
(602 puan) tarafından

Fiyatı bedava valla bana da yollasan neredeyse..biz 4 5 verecez sabaahtan akşama bir gün için 

(6,193 puan) tarafından

Bursada gerçekler tuttum 3000 bin srti yol yemek

0 oy
(173 puan) tarafından

Fiyat çok uygun hangi şehirde yaşıyosunuz 

0 oy
tarafından

Ne iş yapılacağına bağlı canım duvar koltuk silme vs varmı sadece silip süpürme mi var mesela ben duvar silme saatini 300 den siliyorum diğer ev işi cam silme de dahil saati 250 lira haa bu arada mutfak dolabı içine girmeden yüzlerini silerim

(6,193 puan) tarafından

Camlar kapılar yerler banyolar mutfak dolaplar dislari  tezgah koltuk silmeye ekstra dedi ama biraz giulduzaman kkalırsa bir tür geçer diye diye düşünüyorum 

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Geçen senenin fiyatı bu. Ben geçen sene o fiyata 2 kişi tutmuştum 

(6,193 puan) tarafından

Valla ne bileyim.buralarda oyle ya ablam 13 senedir alıyor her ay haftada 2 defa o gene hepten daha az ya 2 bin yl geliyormuş ama kadın kafasına göre takılıyor bu hafta cam şimdiyse birdahiki hafta banyoları yerleri siliyormus iş çok yoksa utu yapıyormuş 

(1,990 puan) tarafından

En iyisi öyle işte ben de düşünüyorum öyle birini

0 oy
(62 puan) tarafından

Bizim burda tam gün 3000 tl  iki kişi gayet normal hatta bazıları  yarım 4 tam 8 saat geliyor. 

(6,193 puan) tarafından

Bunlarda yarım gün say ama dedi işi bitirmeden cikmiyorum heryeri bitirip.oyle çıkıyorum dedi

(62 puan) tarafından

İki kişi geliyormuş o yüzden tam gün sayılır. İki kişi çağırırsan yarım gün gelirler ve 3000 alırlar. 

(6,193 puan) tarafından

Amam alsınlar ben bugün tüm gün mutfak icine girmiştim dahada temijk yapiyorum 😆 kadinlar haklino para az bile

0 oy
(16,414 puan) tarafından

Bursa da eşyalı eve o fiyat çok iyi 

Bingöl de boş evi deterjan benden 3 bin temizlettik

(6,193 puan) tarafından

Öyleymiş canim normalde tek kadın olsada aynı fiyatlarda valla mutfak icine girdim.bugun hala bitiremedim bayagi derin temizlik yqpiyorum 😁

(16,414 puan) tarafından

Öyle tabi☺️

İndir yerleştir zahmetli iş 😬

Kolay gelsin ☺️

0 oy
(9,723 puan) tarafından

Arkadas sadece pencere silme mutfak dolabı dısardan bi silme paspas  süpürme giyim dolabı içli dıslı silme 1000 tl veriyor  ama az bence seninki iyi

0 oy
(8,473 puan) tarafından

İki kişi toplam mi üç bin

(6,193 puan) tarafından

Evet ama yarım.gun yani bitirim cikacaklar

0 oy
(321 puan) tarafından

Valla belimde sakatlık var ve gurbetteyim ailem yanımda deil velhasıl doğumdur vs aşırı mecburiyette istemeyerek çağırdım 

Zaten aldıkları para haram ne buzdolabı ne cam ne dolap girmek yok 

Hbirşeyi katlayıp düzenlemek perde asmak yok 

Ben bakmasam yeri sildiği bezini kapıya wc fırçasını lavaboya yer süpürge başlığını koltuğa vuruyorlar malesef ben hakkıyla yapana denk gelmedim yapan varsa allah razı olsun bize hakkaniyetli gelmdi 

Yani diyeceğim o ki büyük bi engelin yoksa parça parça sen yap bacım içine sine sine 

Zaten koltuk halı yıkatıyorsundur gerisi sil süpür en hijyeniği.

(6,193 puan) tarafından

Ben sana birsey diyeyeimmi ben bugün sabahtan başladım gece 10 kadar mutfak içi ne varsa yaptim suan yattığım yeri bilmiyorum hem gerçekler camlar kapılar yerler silecekleri hakertmiyor diyecegim..

Annelerin ak sütü gibi helal olsun daha ne yapsınlar..

Sen temizlikçi bayan değil evine hizmetçi arıyorsun bence

(321 puan) tarafından

Git işine ya Ne yazman var nede okuman ben öncelikle hijyenik davranmadıklarını vurguluyorum 

Ayrıca evin yarısına dokunmadıklarını anlatmaya çalişiyorum ayrıca sen bişi sordun bizde fikir vs yazıyoruz sen fikir almaya deil saldırmaya post açıyorsun 

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Bazıları tek iki kişi farketmeden bu fiyata gelebiliyor bende en son Eylül ayında ayağım kırıldı çok detaylı temizlik yapamıyorum diye çağırmıştım bir abla gelmişti 3000 bin biraz sohbet edince biz iki kişi geliyoruz normalde yine aynı fiyat alıyoruz sadece erken bitiyor demişti yani 3 bini iki kişi gelince işleri yarıya düşüyor tek gelince çok iş oluyo ya o mantıkla ( inşallah anlatabilmişiödir 🤣) ben o gün rica edip oturma odasının perdeini de yıkatmıştım yaa sağolsun ek ücret falan almadı 

(6,193 puan) tarafından

Evet erken bitsin diye 2 kişi geliyor lar

0 oy
(6,116 puan) tarafından

Fiyat güzel ama 2 kişi bütün evi bitirebiliyormuymuş o saatte? Derinlemesine temizlik mi?

(6,193 puan) tarafından

Bititit

0 oy
(975 puan) tarafından

Aklıma şu takıldı. İki kişi 8:30-14:30 arası dolap içi yol koltuk yok ne yapacak, o kadar saat😀

(6,193 puan) tarafından

Kardeş sen evde temizlik yaparken nasıl yapıyorsun 1 sattemi hic bir temizlikçi zaten dolap içine girmiyor  komple silip süpürür çıkıyorlar 2 banyo var 3 oda var cami oaposo mobilyalar derken

0 oy
(3,962 puan) tarafından

Bence fiyatı iyi inşallah güzel temizler 

(6,193 puan) tarafından

Bakcaz bakalım  iyi olursa çağırırım 2 3 ayda bir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 524 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 202 göst.
17 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kilo alamayan biri (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 733 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,755 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,358 soru

24,428,794 cevap

352,303 kullanıcı

...