0 oy
144 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (5 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hamilelikte sol yan yatış öneriliyor ama ben yüz üstü yatabilmek için ortası delikli şişme yatak aldım göbeğimi boşluğa koyup yüz üstü yatabiliyorum bu yataktan kullanan var mı ve bi zararı olur mu acaba

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Bu kadar zorlama niye peki?🙂

önce (1,175 puan) tarafından
+2

Bazı insanları huyundan vazgeçiremezsin 🥲

+1

Ah alışkanlıklar ahh...

önce (5 puan) tarafından

Zorlamak değil de normalde yüz üstü yatmayınca asla uyuyamazdım karnım şişene kadar da öyle yatmaya devam ettim ama sürekli yan yatmaktan artık rahatsız oldum

önce (26,281 puan) tarafından

Hamileligimde en ozledigim sey yuzustu yata bilmekti. 🥲

Haklısınız ben özlüyordum öyle yatmayı ki ben normalde de yüz üstü yatan biri değilim 😄

-Reklam-
0 oy
önce (1,911 puan) tarafından

9 ay boyunca hiçbirşey kullanmadan yüz üstü yattım 

önce (5 puan) tarafından

Şaşırdım gerçekten karnınız çok şişmemiş miydi nasıl rahat ettiniz bişey kullanmadan

önce (1,911 puan) tarafından

Bayagıda şişti karnım ben hep yüzüstü uyudugum için oldukça rahattım hiç rahatsızlık çekmedim

önce (5 puan) tarafından

Keşke ben de öyle rahat edebilsem ama otururken bile bebek hareket edince canım acıyor 

0 oy
önce (3,887 puan) tarafından

Aklıma gelmısken sorayım yuz ustu hıc yatmam yatamazdım ama hamılelıkte ne alakaysa yuz ustu yatma ıstegı oluyor neden acaba ve oylece kaldı suan yuz ustu yatmadan uyuyamam

önce (5 puan) tarafından

Bence sürekli aynı pozisyonda yata yata insan rahat edemez vücut da bi farklılık arıyor herhalde

0 oy
önce (10,193 puan) tarafından

Yüz üstu bende çok severim yatmayı ama hamileylek Allah yardım eti 

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Yüz üstü uyuyorum bende sizin gibi ama hamileliğimde hep sırt üstü uyudum evet zordu ama basardım yüz üstü yattığımda sanki bebegime zarar gelecek düşüncesiyle yatamadım 🙂

0 oy
önce (6,275 puan) tarafından

Ben ilk gebeligimde 22 haftadan sonra hic yuzustu yatmadim dogum yaptigim gibi ohh be yuzustu yaticam dedim hatta :D ama ikinci gebeligimde doktora dedim yuz ustu yatmak istiyorum ama zarar veririm diye korkuyorum. Bana istedigin pozisyonda yat dedi. Tam olmasa da ustune dogru yatiyodum karnimin ilerki haftalarda bile. Yani boyle bisey gorsem bende alirdim muhtemelen :D zaten rahatsiz etse bu veya baska sekilde de olsa yatamazsin yuz ustu.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 347 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seda merey (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 394 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 727 göst.
+1 oy
12 cevap 229 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,121 soru

24,311,285 cevap

344,750 kullanıcı