Kızlar bugün çok ağladım yetemiyorum....
İki çocuğum var biri 5 buçuk biri 2 yaşında yaşadığım şehirde ailem vs kimse yok kapıyı çalableceğim bi komşum yok oturduğm sitede komşuluk yok doğrusu... ev büyük bütün gün koşturma iş yemekler namaz çocuk vs ve benim büyük çocuğmda hiperaktif aşırı derecede yerinde duramaz sabit duramıyo :( sabah 6 en fazla 7 dedinz mi ayaktayız cümbr cemaat. Bütün gün oturmuyorum bi bakyorm akşam oldu uzannca belim çok ağryor yorgnlğmu anlyorum.. kendme hiç vakit ayramıyorum bi kahve içmek hayal gibi düşnsenze arkdşm da yok çevremde :((((( napçam ben havalar çok soğdu iki gün tur atmaya çıktım hemen küçüğü ateşlendi gerçi dışrı çkp eve gelmekte bir olay :( eşim konusunda da doluyum ben bana bi akıl ya ;((
Kreşe falan gitmiyor mu büyük olan
Yok hayır anaokuluna gidiyor ama sabahçı olduğu için öğlen 12 de evde oluyor canım
Bende geçen gün oturup ağlayacaktım artık. Salonu temizledim kilitledim oturma odasına aldım TV yi salondaki yemek masasında yiyorduk. Yemeği de mutfakta yemeye başladık mutfagın işini de çocuk uyuyunca gece kaç olursa olsun bitirip yatıyorum ertesi güne uyandığımda mutfak temiz oluyo çocupun kahvaltısı üstü baslı geri uyumadı vs illa ki dağılıyor ama en azından azaltmış oluyoruz önceden bi iki güne çamasır yıkardım sildi haftanın bir gğnğ çamasor günü ilan ettim o gün akşama kadar yıkanıp kurutulup katlanıyor sadece işlerim bi tık daha hafif gene de
Tavsiyelerin için çok sağ ol canım bende rutin oluşturacağım inşallah
Büyük çocugunuzu anaokuluna yada kreşe neden vermediniz yaşı uygun anaokulu için
Yok hayır büyüğü anaokuluna gidiyor ama sabahçı olduğu için öğlen 12 de evde
Büyük çocuğu kreşe veya anaokuluna verip kendinize de bir arkadaş bulmaniz lazım ki en azından sen gidersin o gelir çocuğuna arkadaş olacak çocuğu da olur biraz kafam dağılır
Canım çocuk anaokuluna gidiyor aslında ama sabahçı kendisi öğle 12 de evde. Arkadaşım yok çok soğuk herkes evnde işinde herkesin çevresi ailesi geniş geniş :( bana vakit ayran arkadşlk yapan yok.
Evin bazı odalarını kitle oturma odası mutfak cocuk odası yeter.
Mardini gezmeye gelmiştik ya çol güzel bir şehir çok beğendik tekrar planlyoruz ama bakalım fırsat buldukça.
Sizi Bekliyorum diyarbakıra 🌸
Nuraaayy sen bana gel 😇
Her zaman beklerim canım
Geleyimmm mii ❤❤
Gel tabi🤎♥️
Birinci olarak araları çok yik bunları düşünerek hareket edebilirsiniz benimde biri 4 biri 1 yaşında iki çocuğum var ve dediğiniz gibi sabah 7 ayaktayız kendime bir rutin oluşturdum ilk kahvaltı sonra yatakları topluyorum evi toplayıp bir yandan yemeği koyup bir yandan da bulaşığı yıkıyorum bulaşıkları geçmeden çamaşır atılacak da atıyorum ben işlerimi yapana kadar yıkanıyor sonra öğlen 1 gibi isim bitmis oluyor hergun bu şekilde yaptığım için de fazla bir isim olmuyor öğleye kadar bitiyor genelde ve benim 4 yaşında ki okula gitmiyor bile akşama kadar benle küçük dis çıkarıyor bunalıyorum muyum evet yetemiyor muyum hasta olduklarında evet ama şükür diyorum onlar iyi olsun yeter 2 hafta kadar önce hasta oldular ikisi birden birde bir o zaman rutini m bozuldu ilaçlarını ver igneye acile götür havalarını yap yemeklerine özen goster filan
Aslında haklısın ya rutin oluşturmak gerekiyo sizin gbi deneyeceğim çok sağ olun
Aynn öyle zaten erken kalkiyors7n hergun yaptığında zaten fazla bir iş kalmıyor haftada bir gün koltukları çek 2 3 gün banyoları yıka sen işlerine başlamadan çamaşırları at makinaya bir taraftan yıkansın iki yaşındaki de illa bir kendi başına oyun oynar 1 2 saate işlerin rahat biter bitmese de az kalır
5 çocuk annesi olarak sana tavsiyem mükemmel olmaya çalışma her şeye yetişmeye çalışma Yorgunsan o gün temizlik yapma otur kahveni iç bırak ev dağınık kalsın bir gün süpürme sadece Çocuğunla ilgilen Belki de sadece ilgi istiyordur Ben bazen 3-4 gün boyunca evi süpürmediğim gün oluyor bulaşıkları yıkar çamaşırları atar Önemli olan şeyleri yapar bazı işleri ertelerim gurbetteyim eşimden başka hiçbir destekçim yok burada eşin desteği de çok önemli Haftada bir gün bile olsa çocuklarla ilgilenip senin kendine vakit ayırman lazım Ben haftanın bir günü tek başıma çarşıya çıkıp Kuaföre gidiyorum alışveriş yapıyorum Bir saat kafamı dağıtıyorum o kadar iyi geliyor ki her şey dört dörtlük olmak zorunda değil Sakin ol ve bugünlerin geçeceğini unutma
Keşke seninle aynı şehirde olsak benimde hiç arkadaşım yok nasil hissediyorsun İnan biliyorum benim bir çocuk ama iki olsaydı bende bu hiserle daha dolu olurdum bir çocuğum var ben bile bazen çok zorlanıyorum
Yine iyi büyümüşler bence haline şükret. Burda mesela büyüğü iki yaşında olup küçük olan yeni doğmuş mesela bu daha zor. Sen zor zamanları atlatmissin
Aynı durumdayım özellikle bugün. Sabah erkenden başlıyoruz güne. 3 çocukluyum bide aşırı hareketliler gece yarısına kadar bağırış çağırışları durmadan birbirlerini şikayet ederler bir saniye oturmazlar sürekli koştururlar.
Şuan öyleki her yerim ağrıyor.
Üçüde hareketli çok yorgunum
bu kosturmacayi erkekler egpence saniyor evde yatiyoruz saniyorlar neyse bilmiyorum bu gunler de gececek cocuklarin buyuyecek seneye belki okula baslayacak senin de dinlendbildigin zamanlar gelecek. Bugunler boyle
Biraz abartmiyormusun hepimiz erken kalkıyoruz çocuklu olarak herkesin işi oluyor yemek bulqsik falan filan..
Birde çalışan hanımlar var sabah gidip aksama.kadae çalışıp evde gelip çocuklarına yetiyorlqr
Ben oğlumda 1 yaşında işbaşı yaptım 6 ay dayanabildim ev iş çoook zordu
10 aylik oğlum arkasından kostueoyurm emekliler dağıtıyor heryere girmek istiyor bugün ayak parmağımı kırdım arkasından koşarken ve ben 46 yaşına girdim of demiyorum 1 tane.ama 2 ciyide yapmazdım hemen 10 sene ara verirdim yada hiç yapmazdim
Geçmiş olsun. Yolun çok Başındasınız of dedirtmez inşallah 🥰 sağlıkla büyüsün inş.
Amin inşallah of diyemem ben😁 zor bulmusum oglumu
Oyy dilerim ayağı tasa değmez Rabbim korusun size bağışlasın 🤲
1,487,155 soru
24,311,965 cevap
344,799 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın