Bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim :))) sizede böyle bir msj geldi mi?
Çok güzel ve çok anlamlı bi hediye sizin adınıza sevindim konudan bağımsız sadece merak ettiğim için sormak istiyorum ülkede her gün yüzlerce fidan bağışı yapılmasına rağmen bu ağaçları hiçbir yerde göremiyoruz her taraf beton keşke gerçekten o ağaçların varlıgını görebilsek
İnanın bende bunu merak ettim yazın yanan ormanlara dikildigine inanıyorum inşallah öyledir
Postu okurken aklıma ilk gelen şey buydu . Umarım doğrudur diye düşündüm.
İnşallah
yok be yanan yerlere genelde otel yapiliyor deniz kiyisi olan alanlara 😅
Sanırım
çok güzel ve anlamlı bir hediye
bize gelmemişti 😅 biz kendimiz fidan bağışı yapmıştık kızım adına
Bende yapmıştım büyük kızıma ama küçük kızıma da böyle bir şey yapılınca çok mutlu oldum ☺️☺️
Canım cok güzel bir mutluluk ve huzur.
Evet gerçekten çok mutlu oldum doğayı da aşırı severim ☺️
Evet banada geldi mesaj olarak
Çok güzel bir duygu ama
Ya ne güzel hediyeymis bize kızım için oyun grubundan cam fidesi vermişlerdi kaynanamın bahçesine ektik gittikçe sular diye çok mutlu oldu sürekli benim ağacım var büyüyecek diye geziyor
Oyy maşallah b bizim çevre de ekilecek yerler olsa keşke boş araziler var ama mülk sahibi izin vermez diye de ekmiyoruz
Kastamonu da yaşadığım için şanslıyım evimin hemen arkası köy ormanlık eşimin ailesi köyde yaşıyoruz o yüzden rahat rahat ektik kızım bu sene domates biber salatalık havus topladı hep bahçeden hatta patates bile çıkartmıştı
Maşallah doğayla iç içe yaşamak organik sebze meyve tüketmek gibisi yok gerçekten
Biliyorsunuzdur memleketim yandı bitti yaz ayında. Çanakkalede ağaç kalmadı heryeri cayır cayır yaktılar bizde bağış yaptık.Keşke herkes fidan bağışı yapsa evlatlarımızın geleceği için en azından
Aynen buda güzel jir teşvik aslında büyük kızıma yapmıştım küçüğüne hiç aklıma gelmemişti bu mesajlada çok mutlu olmuştum
Bize de geldi çok değerli 🥰🌸
Evet yasa 🥰🥰🥰
1,493,873 soru
24,407,098 cevap
350,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın