(BİRAZ UZUN AMA OKU KUZU)
Canım yaş ile hiç alakası yok. Benimde eşim ile aramda 10 yaş var. 98 li ben 88 li eşim. Yani bende 20 yaşındayım.
Bende hep gecelik giyerim makyaj yaparım geçerim karşısına. O da pek sevmez öyle şeyleri.
Bak sana tavsiyem 1 hafta dediğin gibi yap yine makyaj yap yine gecelik giy. Sonra yine tınlamıyor mu? 1 hafta sonunda sen somurt.
Hiç yüz verme. Yemeğini ser önüne yesin kaldır. Diğer odaya geç otur sen. Yada git kıyafet dolabını falan düzle. Yani onun yanına hiç gitme. 1 hafta da böyle dene bakım. Erkekler en fazla cinsellik konusunda 3 gün ayrı dururlar. 3 ncu günün sonunda o istese sen yok de. Hatta bak namaz kiliyorsan yatsıyı geç kıl. Hadi yapalım derse namaz kılacam işlerim var de. Bende çok istekliyom eşime karşı. Çeyizde 2000 liralık afedersin de jartiyer tanga vs vs aldım. İlk gün bile jartiyer aldım çıkar şunu dedi. Belki seninki de öyle şeylerı sevmiyor.
Dediğim gibi yap 1 hafta çok yüz ver. Yine aynıysa diğer hafta somurt. Ki açık şeyler değil uzun kollu balıkçı yaka tişört giy. Altına dar bişeyler değil geniş şeyler giy. İster istemez en son o gelecek yanına. Aynı dert bende de var da o yüzden dedim :D Allah razı olsun okuduysan