Oyle kolaymi de canim sen bitti demeylemi bitiyor de ben gitmek isteseydim dunden giderdim de sende cokta yuz verme hatsiz olurmu oyle sey demekki dunden raziymis gitmene tamam dun gitseydin adam hakliydi bugun birde onun izniyle gitmissin hicte konusmasin az baksin anasinin agzina
Bi tane de bende var beni bu hamile halimle ağlatıyor ya Allah nasıl biliyosa öyle yapsın
Esın gıtme demıs sen neden gtın kı bugun esıne sormadan mı gtmstn neden kızdı
Esinle aran o kadar kötüyken esin düğüne gitseydi?..
Kuzum keşke gitmeseydin Bee
Bitti diyorsa tek kelime yazma .ne demek ailen e karşı çıkıp bagiriyor saygısızlık bu.seni ailen bu yasa getirdi eşin değil. Annen taşıdı 9 ay karnında seni. Kendimi senin yerime koydum eşim düğüne gitme deseydi gitmezdim ama ASLAAAAA benim ailem e sesini yukseltemez.
Daha olay sıcak biraz vakit geçsin mantıklı düşünürsün canım inşallah aramızdaki problemler biter aileniz anlaşır huzursuzluk hiç iyi değil
Gitmicektin yanlış yapmış sin :/
senin tek yapacagin sey o bitti dediyse sende tamam bitti bosanalim de ve hic arama yuzde verme bak kendi tipis tipis nasil yalvarmaya gelir o sen ona muhtacmissin yada onsuz yapamazsin hissi yaratmaya calisiyo sende ona o firsati verme ve ailenide ne esine ne bir baskasina ezdirma koca bulunur ama aile bulunmaz
Bence bu adam düğüne gitmeni bahane etmiş gene anasının dolduruşuna gelmiş belliki gitmiş söylemiş anasına oda ayrıl oğlum falan demiş sende ona yaz anan öyle istiyo dimi diye bu senin kararın olamaz de ben ayrılmak istesem onca aileme yaptığın terbiyesizlikten sonra valizimi alıp çıkardım de nebilim canm aranızdaki muhabbete göre saydır işte onun hatalarını herseyine katlandı gini falan
Cunku seviyorsun ama biyerde de herkes yerini bilmeli ailene saygisizlik yapmasi hos bisey degil. Fakat seninde dugune gitmen yanliss... ailen gitsin gelsin sen yinede ailende kalmaliydin su olusan durumda. Ama ben yerinde olsaydim evimi terketmezdim. Cunku bakarsin bu konu gercekten ayriliga giderse senin o evde hicbi hakkin olmuycak ve evinde olsaydin esinin burnundan getirirdin bu durumu gucluce ayakta kalirdin. O bu durumda kendi duzeltebilirdi. Hepimiz cok seyler yasiyoruz gecti cok seyler basimizdan ama ben kendi adima soyleyim evimi hic terketmedim. Kabul etmiyosa kendi cikip gitsin evden. Ben bu evlilik sonlanmayana kadar burda kalocam demen gereken bi durum ama ilk sen gidiyosun
Senin üzüldüğünü biliyor. Zayıf olduğunu düşünüyor. Her şey bitti mi diyor, cevap at sen de "Bence de bitti. Avukatım evrakları hazırlar yollar" diye. Blöf yapıyorsa ki bence öyle, kapına gelir yalvarır. Yapmıyorsa er ya da geç acı bir gerçekle yüzleşeceksin demektir çünkü küçük bir konu için evlilik bitirmeye hazır bir adam demek oluyor bu.
Arkanda kapı gibi ailen var. Hickimse olmasa da sen tek başına güçlü bir kadınsın. Kendinin farkına var ;) Süründür biraz.
1,517,517 soru
24,736,633 cevap
371,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın